Jaki rower do 1500zł.
Posted 17 June 2010 - 11:15
Posted 17 June 2010 - 11:16
Posted 17 June 2010 - 11:18
Posted 17 June 2010 - 11:21
Posted 17 June 2010 - 11:28
Posted 17 June 2010 - 11:34
Posted 17 June 2010 - 12:08
Może i wygląd ładny, i kolorystycznie wszystko dopasowane, ale widelec na pewno alu i osprzęt Sh2200, ja bym już wolał starszego rsxa ;> Ale to moje zdanie.. Jak Ci się podoba, to bierz!
feniks01, nikt tu tak nie męczył, jak Ty ;] Jakbyś pakował 3 tysiące w rower, to bym zrozumiał, ale w takiej sytuacji - rower za 1k i jak wszyscy chętni do pomocy też go polecają w tej cenie..
Posted 17 June 2010 - 12:35
Posted 17 June 2010 - 12:46
Posted 17 June 2010 - 12:50
Posted 17 June 2010 - 19:19
Posted 17 June 2010 - 19:31
To czy 1k, czy 2k, nie ma żadnego znaczenia ponieważ nie znasz mojego budżetu. Postanowiłem kupić rower za 650zł. Dzięki Wam udało mi się ten pułap podnieść do 1000zł.
Pozostaje Cilo. Treka nie chcę, nówka mnie nie interesuje.
Posted 17 June 2010 - 19:44
Jak pisałem za cenę poniżej 1000zł. Cena była w porządku. Dostał ofertę o 200zł wyższą.
Hehe, no widzisz, mówiłem ci to nie wierzyłeś Było się dłużej zastanawiać. MAsz teraz nauczke na następny raz. Mogłeś mieć super rower za grosze, ale trzeba było kombinować i pytać 100razy o to samo.. eh :roll:
Mam już jednego Bianchi, na tej samej ramie. Na rowerze muszę czuć się dobrze. Ten jest dobry, ale nie mam zamiaru siadając na niego myśleć, że wydałem 1000zł, aby jeździć na tym samym. Nie zmienia to faktu, że rower mogłem kupić.
Co ty cżłowieku ściemniasz?? Masz jakiegoś czerwonego rupiecia i teraz ściemniasz że masz takiego samego bianchi tylko że z innym osprzętem :mrgreen: hehe dobre 8-) Jeśli tak to po co chcialeś nowey rower kupować? Zaraz pewnie powuesz że ten czerowny to zapasowy, a drugi to Bianchi,a ten chciałeś kupic dla osprzetu lepszego,albo na duzsze wycieczki, albo dla brata :mrgreen:
Treka nie chcę, nówka mnie nie interesuje.
Hehe, dobre :mrgreen:
Bierz w takim razie clio bo i to ci sprzątnął sprzed nosa
Posted 17 June 2010 - 20:59
Nie mam pojęcia o czym piszesz. Kupno było poza allegro. Oferta była cały czas aktywna. Zrezygnował z mojej gdy dostał lepszą.Hehe, no widzisz, mówiłem ci to nie wierzyłeś Było się dłużej zastanawiać. MAsz teraz nauczke na następny raz. Mogłeś mieć super rower za grosze, ale trzeba było kombinować i pytać 100razy o to samo.. eh
Nie. Nie ściemniam. Mam rower na ramie Bianchi. Zapytaj whitepixelf, on widział moje fotki. Rama jest bardzo podobna i sztywna. Rower ma być dla mnie, nie dla brata ani siostry, dla kolegi tez nie, dla mamy i taty nie, dla sąsiada nie. Dla mnie.Co ty cżłowieku ściemniasz?? Masz jakiegoś czerwonego rupiecia i teraz ściemniasz że masz takiego samego bianchi tylko że z innym osprzętem :mrgreen: hehe dobre 8-) Jeśli tak to po co chcialeś nowey rower kupować? Zaraz pewnie powuesz że ten czerowny to zapasowy, a drugi to Bianchi,a ten chciałeś kupic dla osprzetu lepszego,albo na duzsze wycieczki, albo dla brata :mrgreen:
zastanowię się. Dziękuję za pomoc.Hehe, dobre :mrgreen:
Bierz w takim razie clio bo i to ci sprzątnął sprzed nosa
Posted 17 June 2010 - 21:40
#856 Gosc_Dominik_*
Posted 17 June 2010 - 21:50
Posted 17 June 2010 - 22:39
A co do ubiegnięcia cię - jak byś się tak długo nie zastanawiał to już byś miał rower. Jak poza allegro? Odbiór osobisty? Wtedy sie mówi prosze zamknąć aukcje i jutro u Pana jestem po rower, a nie może tak może siak...
Dominik, ma tu sporo racji.
Posted 18 June 2010 - 09:16
Caly czas mam dylemat co kupic
zakochalem sie w tym rowerku
http://www.allegro.p...mkomanetki.html
ale niestety jest zbyt daleko zeby go obejrzec a ja staralem sie nie kupowac tego typu sprzetow bez ogladania... No ale do rzeczy co o nim myslicie?
Osprzet chyba zadna rewelacja ale za to sa klamkomanetki.
drugi ktory mi sie podoba to
http://www.allegro.p..._p_blondin.html
ten juz jest blizej mnie i moglbym pokusic sie o ogledziny.
Nie ukrywam ze wielkim plusem dla mnie jest to ze oba maja klamkomanetki
Posted 18 June 2010 - 09:43
Dziękuję. Nie wiem czy się zgadza.feniks01, a to zwracam honor jak jednak masz bianchi ale mimo wszystko zupełnie inna rama niż ta, a nie taka sama (zgadza się?)
Może nie chciałem go mieć i moja podświadomość nie szła w tym kierunku. Widocznie było coś co mi przeszkadzało, mimo że rower był bardzo dobry. Ramę mam sztywną, szukam równie sztywnej ramy w kształcie kropli. Z człowiekiem z Cilo jest się ciężko dogadać. Pisze, że jego koła mają 23" i 63cm przekątnej.A co do ubiegnięcia cię - jak byś się tak długo nie zastanawiał to już byś miał rower. Jak poza allegro? Odbiór osobisty? Wtedy sie mówi prosze zamknąć aukcje i jutro u Pana jestem po rower, a nie może tak może siak...
P.S. Poza tym forum ciężko jest się z kimkolwiek porozumieć, a więc mimo wszystko jesteście bardzo dobrymi doradcami. Ty tez Bartosz W takim stopniu, że tydzień temu nie miałem pojęcia o rowerach, teraz jestem gotów Wam zaufać.
Posted 18 June 2010 - 11:08
Możesz też pomyślkeć o tym treku, ale.. clio ma jednak lepszy osprzęt i prawdopodobnie koła, więc nie wiem czy jest sens do tereka dorzucać dla ramy (no i w lepszym stanie na pewno jest trek)