Muzyka...
Started By
Deadi
, 07 Sep 2008 22:14
1255 replies to this topic
Posted 02 December 2009 - 23:50
Jeśli o mnie chodzi to bardzo różnie - w zależności od nastroju i okoliczności - od klasyki, przez chillout, rock, aż do drum'n'bassu ;-)
A co do Oldfielda... "Shabda" - jak dla mnie genialne, ten hm... że tak to określę "dialog" gitary z fletem (?) - po prostu miodzio ;-)
LINK
A co do Oldfielda... "Shabda" - jak dla mnie genialne, ten hm... że tak to określę "dialog" gitary z fletem (?) - po prostu miodzio ;-)
LINK
Posted 23 January 2010 - 20:10
Nie przepadam za tym gatunkiem muzy, ale póki nie zaczęli "śpiewać???" jak najbardziej fajne, od razu chce się człowiek na czymś wyżyć Co do gitary to Guns'n'Roses- November Rain i solówka Slasha.... Aktualnie w moją głowę wbił się Kraftwerk, jak się nim nasycę to będzie trzeba coś nowego poszukać
Posted 23 January 2010 - 20:17
hahahahah........ dobre . Wczoraj robilem troche ksiegowosci .Licze faktury , slucham jakichs "diablow" a tu nagle faktura ; 666 SEK ( fakture tez moge wyslac jako dowod ).
Az sie sam nad tym zastanowilem....
A teraz TY ! hahaha :evil: :evil: :evil:
Canibali tez lubie....
A jak chce wypoczac to takie historie...
Az sie sam nad tym zastanowilem....
A teraz TY ! hahaha :evil: :evil: :evil:
Canibali tez lubie....
A jak chce wypoczac to takie historie...
Posted 23 January 2010 - 20:38
Bury, ja kiedys ( lata 80 ) sluchalem The Beatles. I nagle w TROJCE puscili pierwsza plyte METALLIKI ! Wy.......em wszystkie kasety z "Bitlami" i zostalem "METALOWCEM" .
Slucham roznej muzy , ale tylko przy metalu moge wypoczac ;-)
Dzisiejsza METALLICA to juz nie stary dobry THRASH , ale nie mam im tego za zle, Niech graja to co lubia.
Ja jestem przede wszystkim fanem SLAYERa. Od zawsze i na zawsze ! Widzialem ich na zywo ponad 10 razy i zobacze ( mam nadzieje ) jeszce z 5...
Np. w czerwcu w Pradze z ANTHRAXEM, MEGADETH i METALLIKA . Bilety juz zarezerwoawane ( przelot tez )
Slucham roznej muzy , ale tylko przy metalu moge wypoczac ;-)
Dzisiejsza METALLICA to juz nie stary dobry THRASH , ale nie mam im tego za zle, Niech graja to co lubia.
Ja jestem przede wszystkim fanem SLAYERa. Od zawsze i na zawsze ! Widzialem ich na zywo ponad 10 razy i zobacze ( mam nadzieje ) jeszce z 5...
Np. w czerwcu w Pradze z ANTHRAXEM, MEGADETH i METALLIKA . Bilety juz zarezerwoawane ( przelot tez )
Posted 23 January 2010 - 21:50
Ja słucham w zasadzie tego co mi wpadnie w ucho. Zaczynając od ambientu, przez jazz, trip-hop, DnB, troszkę House aż do The Prodigy ;-) Protka nie da się zaszufladkować, więc podałem konretny tytuł :-P W zasadzie to elektronikę słucham. Czasami improwizuję sobie na drumli ;-) Ot taka lekka kreatywność się przyda