Muzyka...
Started By
Deadi
, 07 wrz 2008 22:14
1255 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 01 lipiec 2009 - 15:35
To ten co sie wstydził swojego koloru skóry i zapadł na straszną chorobę tzw. bielactwem nabytym ? A i kiedyś mu podobno nos odpadł na scenie.ale dzisiejszej nocy zmarł król muzyki : Michael Jackson
Nie każdy go chyba lubi, bo nie musi, ale to niewątpliwie osoba, która wprowadziła dużo do muzyki. A to, że jego życie potoczyło się tak, a nie inaczej to sprawa odrębna. Wydaje mi się, że o jakimkolwiek zmarłym człowieku, nie można tak się wypowiadać. Każdy przecież popełnia błędy.
I proszę nie myśleć, że chce tu jakiejś niemiłej rozmowy, i że bronię M.J - ja też go nie lubiłem.
Pozdrawiam.
#167 Gosc_Anonymous_*
Napisano 01 lipiec 2009 - 15:54
Nie neguję jego ogromnego wkładu w muzyke pop. Wiele jego piosenek bardzo mi sie podoba i jego taniec chyba nie do podrobienia. Niesamowity wokal i szokujący tudzież ciekawy image. Fakt faktem nie należy sie wstydzić pochodzenia, po wielu operacjach wybielających naprawdę zapadł na bielactwo, a ten nos też chyba prawdziwy nie był. Tylko tyle i nikogo tu nie chciałem urazić a już napewno samego Jaksona, choć mu to i tak już wszystko jedno.
Napisano 01 lipiec 2009 - 16:00
Chorował na bielactwo nabyte, nie było operacji wybielających, przeszczepów skóry. Operacje plastyczne robił sobie, by upodobnić się do człowieka białego, bo dziwnie wygląda ktoś, kto ma rysy Afroamerykanina, a jest biały jak chusteczka. Prawda, nie wyszły najlepiej i w ostatnich latach prezentował się kiepsko, ale nie to go zniszczyło, lecz cała presja ze strony mediów
Napisano 09 lipiec 2009 - 11:14
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dopiero do siebie dochodzę ;-) Ból wszystkich mięśni powoli przechodzi :-D
Koncert rewelacja. Jeden z lepszych na których byłem (a byłem w sumie już 6 razy) i to pomimo zmęczenia zespołu. Było widać, że Keith ledwo się rusza.
SMBU, kosa :-D SMACK - Everybody get down low!
A na koniec jeszcze Love is in the air lalalalaaaaaaaaaaaaa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dopiero do siebie dochodzę ;-) Ból wszystkich mięśni powoli przechodzi :-D
Koncert rewelacja. Jeden z lepszych na których byłem (a byłem w sumie już 6 razy) i to pomimo zmęczenia zespołu. Było widać, że Keith ledwo się rusza.
SMBU, kosa :-D SMACK - Everybody get down low!
A na koniec jeszcze Love is in the air lalalalaaaaaaaaaaaaa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Napisano 14 lipiec 2009 - 00:35
Napisano 21 lipiec 2009 - 10:16
Cześć,
jakiej muzyki słucham? - oczywiście, że dobrej,
czyli:
1. wolnej,
2. niezależnej,
3. często underground,
która wzbudza we mnie niezapomniane odczucia
lub wręcz wciąga w inny wymiar, co uwielbiam.
pozdr
jakiej muzyki słucham? - oczywiście, że dobrej,
czyli:
1. wolnej,
2. niezależnej,
3. często underground,
która wzbudza we mnie niezapomniane odczucia
lub wręcz wciąga w inny wymiar, co uwielbiam.
pozdr
O! Widzę, że wykasowano moją sygnaturę. To znaczy, że jej treść dotarła. Bardzo mnie to cieszy.