Muzyka...
Started By
Deadi
, 07 wrz 2008 22:14
1255 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 09 wrzesień 2008 - 07:56
Ja mam bardzo szeroki wachlarz ulubionych wykonawców i kawałków zaczynając na trance'ie czyli Armin Van Buuren, Ferry Corsten, Sean Tyas, Alex Morph i wielu innych, poprzez metal np. HELLOWEEN (którym zresztą zaraziłem się od koleżaki) a kończąc na klasykach z lat 70' i 80' jak Scorpions czy Queen. W moim przypadku jest o tyle specyficznie że niby słucham trance'u bez wytchnienia ale czasem zdarzają się takie świetne (nie trance'owe) kawałki że po prostu trzeba ich wysłuchać ;-)
Napisano 09 wrzesień 2008 - 13:56
Tego słucham.
A był ktoś z forowiczów może na coke live festival w kraku pare tygodni temu?
Też mnie kręci ta muzyka, byłem na Coke. ;-)
I jak wrażenia?
Krótko mówiąc - dali czadu! :-) Gdyby nie późna pora i wcześniejsze występy innych "gwiazd", to koncert uznałbym za lepszy, ale i tak było fajowo. Przy voodoo people wpadłem w trans, a Out of space to już kompletna bania i zgon z radości. :-D Oczywiście osoby, które za mną były w Krakowie, poszły wcześniej, bo padało. Mają czego żałowac.
Napisano 11 wrzesień 2008 - 21:25
Ja na rowerze muzyki nie słucham, za to zawsze coś leci jak siedze przy kompie. Słucham bardzo zrużnicowanej muzyki to co mam na kompie to np: procol harum, queen, scorpions, sunrise avenue, katie melua, marek grechuta, norah jones, juanes, Black Sabbath no i jeszcze troche :roll: . No i też radia se lubie posłuchać.
Napisano 15 wrzesień 2008 - 14:49
JAk na trasę to tylko ACDC lub Nightwish - nic innego się nie nadaje
a po za tym to słucham ogólnie metalu i rocka, ale nienawidzę szufladkowania. Zespołu które kocham szczególnie to Pink Floyd, Dżem, Coma, Epica, Korn, Deep Purple, Black Sabbath, FlyLeaf i jeszcze parę które sobie później przypomnę. Z tego najbardziej cenie chyba Pink Floydów i wydaje mi się że niestety mało osób w moim wieku tego słucha, a powiem wam że naprawdę warto :-D
a po za tym to słucham ogólnie metalu i rocka, ale nienawidzę szufladkowania. Zespołu które kocham szczególnie to Pink Floyd, Dżem, Coma, Epica, Korn, Deep Purple, Black Sabbath, FlyLeaf i jeszcze parę które sobie później przypomnę. Z tego najbardziej cenie chyba Pink Floydów i wydaje mi się że niestety mało osób w moim wieku tego słucha, a powiem wam że naprawdę warto :-D
Napisano 15 wrzesień 2008 - 16:48
To ja też napisze co u mnie w głośnikach leci...
Powiedzmy tak wszystko "od rocka w górę" aż do death metalu, ale bardzo lubie też Kaczmarskiego i muzykę klasyczną oraz sam nie wiem czemu ale kawałek "Nine milion bicycles" K. Meluy. Polecam zespół Therion, niektóre kawałki naprawde potrafią dać kopa
Powiedzmy tak wszystko "od rocka w górę" aż do death metalu, ale bardzo lubie też Kaczmarskiego i muzykę klasyczną oraz sam nie wiem czemu ale kawałek "Nine milion bicycles" K. Meluy. Polecam zespół Therion, niektóre kawałki naprawde potrafią dać kopa
Napisano 16 wrzesień 2008 - 08:32
to dziwne, ludzie z zajawką na szosówki a śmiercią muzyka przejeli się bardziej niż Sheldona Browna... ciekawe
Ty też powinieneś się tym przejąć, gdyż Rick Wright był wielkim muzykiem, który nadawał tak charakterystyczne brzmienie muzyce Pink Floyd - najlepszemu zespołowi we wszechświecie!
Salute Rick!
O! Widzę, że wykasowano moją sygnaturę. To znaczy, że jej treść dotarła. Bardzo mnie to cieszy.