Zlot uczestników forum
Started By
thorian
, 20 Sep 2008 18:19
94 replies to this topic
Posted 23 September 2008 - 20:25
3miasto wita
Może stworzyć nie tyle listę co mapkę z lokalizacją forowiczów (ewentualnych uczestników zlotu). Coś w ten deseń --> http://www.maratonyp...e=10404&value=1
Może stworzyć nie tyle listę co mapkę z lokalizacją forowiczów (ewentualnych uczestników zlotu). Coś w ten deseń --> http://www.maratonyp...e=10404&value=1
ROWEREM !tylko nie wawa tam nie dojade normalnym pociągiem tylko IC albo TLK
Posted 23 September 2008 - 20:41
Mapka może ulatwić podjęcie dacyzji. Jako kartograf czuje się zobowiązany do jej wykonania :mrgreen: jak tylko będe miał dane. Proponuje podawać dane w TYM temacie, będzie bardziej przejrzyście a w tym możemy nadal podawać jakies uwagi czy pomysły dotyczące zlotu. Jeśli możecie to wpiszcie się tam jeszcze raz. Jak już będzie większa liczba osób to zrobie wstępna mapke
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
Gosc_Klaudiusz_*
Posted 24 September 2008 - 08:29
Bylo cos takiego na google, moze by ktos to odpalil
?
Pozatym nie bede jechal na zlot forum do wawy tylko dla tego ze tam wszystkim najbardziej pasuje no ludzie...
Juz wystarczy ze bdg jest 3 najbardziej sie korkujacym miastem w pl
Nie lepiej w gory gdzies, wziac jakis osrodek w ktorym zazwyczaj kolarze jezdze na zgrupowanie i jakis termin sobie ladny zarezerwowac... W takich miejscach przynajmniej napewno rowery nie stworza problemu
Pozatym nie bede jechal na zlot forum do wawy tylko dla tego ze tam wszystkim najbardziej pasuje no ludzie...
Posted 24 September 2008 - 08:38
Eeee chyba ktoś nie myślał, że "zlot" zrobi się gdzieś gdzie nie ma górek?
Chyba musiałbym być pijany żeby jechać pół kraju (jak nie lepiej) w miejsce gdzie nie ma gór albo chociaż większych zmarszczek ;-)
Moje propozycje to:
- Karpacz i okolice (to oczywiście najlepiej by mi pasowało ;-) )
- Wisła i okolice
- Kraków i okolice
Dorzuciłbym jeszcze Wałbrzych, ale z racji najbardziej opiździałych dróg w Polsce nie ma sensu tam jechać.
Chyba musiałbym być pijany żeby jechać pół kraju (jak nie lepiej) w miejsce gdzie nie ma gór albo chociaż większych zmarszczek ;-)
Moje propozycje to:
- Karpacz i okolice (to oczywiście najlepiej by mi pasowało ;-) )
- Wisła i okolice
- Kraków i okolice
Dorzuciłbym jeszcze Wałbrzych, ale z racji najbardziej opiździałych dróg w Polsce nie ma sensu tam jechać.
Posted 24 September 2008 - 09:35
Prosze mapka z hipsomertią tylko nie wiem jak każdy ma zaznaczać miejsce gdzie mieszka...
Posted 24 September 2008 - 13:25