Skocz do zawartości

Zdjęcie

Zlot uczestników forum

94 odpowiedzi w tym temacie

#1 thorian

thorian
  • Użytkownik
  • 858 postów
  • SkądRoztocze

Napisano 20 wrzesień 2008 - 18:19

Ostatnio wpadł mi do głowy taki pomysł, co byście powiedzieli na jakiś zlot uczestników tego forum np gdzies w beiszczedach albo w górach? Oczywiście z naszymi rowerkami, żeby sobie wspólnie pojeździć. Jeśli chodzi o termin to rzecz jasna dotyczy przyszłego roku bo ostatnie tygodnie zbyt sprzyjające nie są niestety.

#2 MK747

MK747
  • Użytkownik
  • 98 postów
  • SkądKraków

Napisano 20 wrzesień 2008 - 18:24

Świetny pomysł proponuję np Góry Świętokrzyskie ?

#3 black

black
  • Użytkownik
  • 69 postów
  • SkądBrzeszcze

Napisano 20 wrzesień 2008 - 18:34

No niezły pomysł. Dobrze, że napisałeś o tym teraz bo będzie czas żeby ustalić terminy i dograć sobie czas na ten zlot :-)

#4 Von Munchhausen

Von Munchhausen
  • Użytkownik
  • 273 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 20 wrzesień 2008 - 19:58

Pomysł rewelacyjny - no i zostaje dość czasu, by wszystko omówić !

#5 Miguel

Miguel
  • Użytkownik
  • 840 postów
  • SkądGOP - Będzin

Napisano 20 wrzesień 2008 - 20:55

Świetna motywacja do kolejnych treningów. :-) Piszę się!

#6 Gosc_seba85_*

Gosc_seba85_*
  • Gość

Napisano 20 wrzesień 2008 - 21:00

Super sprawa, jestem chetny !

#7 Flash

Flash
  • Użytkownik
  • 6 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 20 wrzesień 2008 - 23:06

Przyjadę, jeśli będzie to możliwe.... ze swojej strony proponuję maj...

#8 Karbon

Karbon
  • Użytkownik
  • 1876 postów
  • SkądŁódź

Napisano 20 wrzesień 2008 - 23:35

Wpadnijcie do Łodzi na piwko :D

#9 travisb

travisb
  • Użytkownik
  • 1761 postów
  • Skąd54.351 �N 18.645 �E

Napisano 21 wrzesień 2008 - 08:48

Będzie termin - będę tam i ja ;)

#10 Gosc_Fabio_*

Gosc_Fabio_*
  • Gość

Napisano 21 wrzesień 2008 - 09:30

Super sprawa. Jeśli Góry Św. to jestem bankowo, a jak inne miejsce to postaram się być. Pasowały by mi okolice Bielska np. Szczyrk albo Wisła. Dobrym pomysłem były by góry.

#11 Adasio

Adasio
  • Użytkownik
  • 8 postów
  • SkądŚrem

Napisano 21 wrzesień 2008 - 10:08

może być opcja, że się pojawię ze swoim stalowcem :)

#12 Gosc_Qba_*

Gosc_Qba_*
  • Gość

Napisano 21 wrzesień 2008 - 10:56

Może i to co napiszę trochę głupio zabrzmi ale osobiście proponował bym dopiero wakacje. Jak mniemam 95% forowiczów albo się uczy, albo studiuje albo pracuje albo jeszcze niewiadomo co. Zawsze wakacje to taki czas, że ludzie wtedy znajdują właśnie więcej wolnego czasu...
Pozdro!

#13 Gosc_Anonymous_*

Gosc_Anonymous_*
  • Gość

Napisano 21 wrzesień 2008 - 11:12

Może i to co napiszę trochę głupio zabrzmi ale osobiście proponował bym dopiero wakacje.

Właśnie to najmądrzej zabrzmiało.
Tylko zastanawiam się nad całą otoczką logistyczną zlotu. Noclegi, wyżywienie, jakiś program ect. Nie może to chyba wyglądać tak ,że każdy przyjeżdża w umówione miejsce tak na żywioł i co ? Musi być ktoś kto zajął by się organizacją imprezy, ustaleniem kosztów a z doświadczenia wiem ,że nie jest to takie proste.

#14 Mioku

Mioku
  • Użytkownik
  • 35 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 21 wrzesień 2008 - 11:39

Pasowały by mi okolice Bielska np. Szczyrk albo Wisła. Dobrym pomysłem były by góry.

jestem za

#15 Gosc_Anonymous_*

Gosc_Anonymous_*
  • Gość

Napisano 21 wrzesień 2008 - 11:46

Proponuje centrum. Było by to najbardziej sprawiedliwe pod względem odległości dojazdu. ;-)

#16 thorian

thorian
  • Użytkownik
  • 858 postów
  • SkądRoztocze

Napisano 21 wrzesień 2008 - 11:50

Przyznam, że jak też myślałem o wakacjach bo wtedy chyba najwiecej osób mogło by przyjechać. Myśle, że najważniejszą rzeczą jest zalatwienie jakiegos noclegu, wyżywienie i trasy mozna już na miejscu zorganizować. Przecież jakiś sklep zawsze będzie. Tak w okolicach kwietnia - maja można by się zacząć rozglądać za jakims domkiem. Ja moge wziąć na siebie rezerwacje nocegów.
Przyszło mi jesszcze na myśl, że skoro to jest jednye forum szosowe w Polsce i będzie miało oficjalny zjazd to można by za jakimś sponsoeren się rozejrzeć, choć szcerze to wątpie żeby w obecnych czasach jakaś firma chciała zafundowac wczasy grupce ludzi, którzy chcą sobie wspólnie pojeździć rowerem, ale spróbować nie zaszkodzi.
Jeszcze jest chyba jedna dość ważna kwestia a mianowicie wiek uczestników. Jadą wszyscy chętni czy trzeba mieć ukończone te 18 lat? W tym pierwszym wypadku ktoś chyba musiałby być odpowiedzialny za tych młodszych uczestników w razie jak coś by się stało.
To na razie wszystkie rzeczy jakie przychodza mi do głowy związane (miejemy nadzieję udaną) z organizacją. Jak ktoś ma inne pomysły to niech oczywiście pisze.
Pozdrawiam!

[ Dodano: 2008-09-21, 12:54 ]
Ocho! Wiedze, że zaczyna się już wybieranie miejsca gdzie najlepiej zorganizowac zjazd :-P

#17 Malik

Malik
  • Administrator
  • 2523 postów
  • SkądZielona Góra

Napisano 21 wrzesień 2008 - 15:37

Może i to co napiszę trochę głupio zabrzmi ale osobiście proponował bym dopiero wakacje. Jak mniemam 95% forumowiczów albo się uczy, albo studiuje albo pracuje albo jeszcze niewiadomo co. Zawsze wakacje to taki czas, że ludzie wtedy znajdują właśnie więcej wolnego czasu...
Pozdro!

Szczególnie mechanicy rowerowi w okresie wiosenno-letnim mają więcej czasu ;-)
Od początku marca do końca sierpnia godziny otwarcie sklepu 9-19(15 w soboty), a w praktyce od 7 rano. ;-) Ale mimo wszystko pewnie znalazłbym wolną chwilę na taki wypad.
Największy problem to moim zdaniem sama lokalizacja, ponieważ ciężko jest tak dobrać miejsce zlotu, aby chociaż połowie odpowiadało.

#18 Johny

Johny
  • Użytkownik
  • 29 postów
  • SkądOstrowiec Św.

Napisano 21 wrzesień 2008 - 20:09

Jak góry świętokrzyskie to ja bardzo owszem.

Dalej to bedzie problem ale jeszcze dużo czasu jest to sie coś wymyśli :D

#19 jesion

jesion
  • Użytkownik
  • 75 postów
  • SkądKruszwica

Napisano 21 wrzesień 2008 - 20:44

Hmm ... ciekawy pomysł ten zlot ;-) Ja jestem za tym, aby to wszystko w wakacje się odbyło. Jeśli by tak było to z chęcią wpadnę w Góry Świętokrzyskie :mrgreen: , ale jak będzie wcześniej to raczej nie będzie szans ... 8-)

#20 Adasio

Adasio
  • Użytkownik
  • 8 postów
  • SkądŚrem

Napisano 21 wrzesień 2008 - 21:42

dokładnie tak, wakacje to chyba jedyna opcja, żeby przybyła większa grupa ludzi, zawsze większa zabawa ;-)

a co do tej pełnoletności... no to ja się bym zaliczał dopiero pod koniec sierpnia do "dorosłych" :mrgreen: trzeba by coś w tej materii wymyślić...

Dodaj odpowiedź