Mój Dzisiejszy Trening
Started By
maciej1986
, 01 Dec 2012 17:20
15532 replies to this topic
Posted 17 January 2013 - 11:39
no nie powiem bo jakieś tam 'małe efekty' już są , ale się zobaczy na końcu jaki efekt będzie
vuki - zawsze lepsze to niż nic :-)
vuki - zawsze lepsze to niż nic :-)
Posted 17 January 2013 - 12:17
No co Ty sosha07 nie kręci Cię taki widok?Mi tam Weider swojego czasu dał spory efekt, ale dopiero po kilkukrotnej powtórce i uwidoczniła się tylko górna cześć mięśnia, a dokładniej zarys (czyli to o co mi chodziło) trudno żeby mi się jakiś kaloryfer zrobił (z resztą i tak bym nie chciała takiego jak u faceta, to byłoby fatalne) :-D
#410 Gosc_Yurek3_*
Posted 17 January 2013 - 18:12
Dla mnie jest to okropne nigdy nie rozumiałem kulturystów jaki kulturystek to napinanie mięśni przed lustrem nie świadczy bynajmniej o męskości ,a wygląd kulturystek o kobiecości.
natomiast kolarstwo robi z mięczaków prawdziwych Mszczyczyn ,w kolarstwo nie można grać jak w piłkę nożną czy inną grę kolarstwo się uprawia i to ciężko.
Kolarze to nie tylko chłopcy ,którzy noszą spodnie to charakter to zasady to ciężka harówa ,która po talach przynosi efekt to styl życia.
Cóż więcej zrobiliśmy off topik to i wyraziłem swe zdanie.
Pozdrawiam
natomiast kolarstwo robi z mięczaków prawdziwych Mszczyczyn ,w kolarstwo nie można grać jak w piłkę nożną czy inną grę kolarstwo się uprawia i to ciężko.
Kolarze to nie tylko chłopcy ,którzy noszą spodnie to charakter to zasady to ciężka harówa ,która po talach przynosi efekt to styl życia.
Cóż więcej zrobiliśmy off topik to i wyraziłem swe zdanie.
Pozdrawiam
#411 Gosc_solid_crank_*
Posted 17 January 2013 - 18:33
Na www.roadmaraton.org jest galeria zwycięzców 2012. Popatrzcie na te Panie! z K1 i K2. Takie wygrywają, takie są prawdziwe... :-D
Ja bym tę "gwiazdę" z obrazka posadził na rowerek i dał jej się przejechać z Wielce Szanowną Panią Anią z Opola. Wykorkuje zanim sobie to uświadomi
Bez wątpliwości. Ale ... de gustibus non est disputandum
Ja bym tę "gwiazdę" z obrazka posadził na rowerek i dał jej się przejechać z Wielce Szanowną Panią Anią z Opola. Wykorkuje zanim sobie to uświadomi
Bez wątpliwości. Ale ... de gustibus non est disputandum
Posted 17 January 2013 - 21:05
40 km + 16 dzień a6w :-)
Posted 18 January 2013 - 12:30
mtb 90min w miare plasko tlenik