Mój Dzisiejszy Trening
Started By
maciej1986
, 01 Dec 2012 17:20
15532 replies to this topic
Posted 10 February 2013 - 21:45
warunki na południu idelanie oddają przed chwilą zrobione przeze mnie 6 km
zrobilem je w czasie 50 min :-D
takich warunków na drodze to nie pamiętam , jest z 15 cm takiego grząskiego śniegu + zrobił się takie 'koleiny ' że jak się wjedzie w to , to masakra.
A tak ogólnie to koło 50 cm już śniegu będzie :mrgreen:
zrobilem je w czasie 50 min :-D
takich warunków na drodze to nie pamiętam , jest z 15 cm takiego grząskiego śniegu + zrobił się takie 'koleiny ' że jak się wjedzie w to , to masakra.
A tak ogólnie to koło 50 cm już śniegu będzie :mrgreen:
#567 Gosc_Bosiur_*
Posted 11 February 2013 - 21:02
siłka 2h, stretching 30min, masakra, układ krwionośny cały na wierzchu :mrgreen:
11.01 - 11.02 spalone szacunkowo ~40tyś kcal a waga wciąż stoi w miejscu, %BF spadł o 1% wg. wagi Tanita i subiektywnej oceny przed lustrem, I'm so proud :mrgreen:
11.01 - 11.02 spalone szacunkowo ~40tyś kcal a waga wciąż stoi w miejscu, %BF spadł o 1% wg. wagi Tanita i subiektywnej oceny przed lustrem, I'm so proud :mrgreen:
Posted 12 February 2013 - 12:46
oczywiscie trzeba sobie zdawac sprawe ze np endo klamie jak najete*, ale gdyby przyjac ze nie to mi w zimie tez pokazuje miesiecznie powyzej 40k, a w lecie nawet pod 60k kalorii
dzis 13km na turach, szybka runda na turbacz
* w znakomitej wiekszosc zawyza, ale np przy bieganiu po gorach on traktuje to jak bieganie po plaskim i wtedy jest na odwrot
dzis 13km na turach, szybka runda na turbacz
* w znakomitej wiekszosc zawyza, ale np przy bieganiu po gorach on traktuje to jak bieganie po plaskim i wtedy jest na odwrot
#573 Gosc_Bosiur_*
Posted 12 February 2013 - 20:19
Nie spada, bo prowadzę dziennik żywieniowy zapisując każde wchłonięte 50kcal, czuję się z tym jak kulturysta :-P A jak jesteśmy już przy pakerni, to proszę napisz jak wygląda Twój trening na siłowni, 1.5h treningu na nogi, ukierunkowanego na którąkolwiek z głównych cech (hipertrofia, siła, moc, wytrzymałość) to imo 3x za dużo jak dla kolarza, bez względu na staż ;-)11.01 - 11.02 spalone szacunkowo ~40tyś kcal a waga wciąż stoi w miejscu
Może waga nie spada bo spaliłeś 40, a wrzuciłeś w siebie ze 100tys :-P :mrgreen:
Dzisiaj 1:30h siłki na nogi..
Ja dzisiaj narobiłem 30s młynków, średnia kadencja powtórzenia 180-183 obr./min.
Jakieś 5h przed treningiem zjadłem zaledwie 50g szprot wędzonych (z głową i skórą) i to było fatalne posunięcie - trawienie tego dziadostwa pochłonęło mnie tyle energii, że podczas jazdy byłem ospały i co chwilę mi się to cholerstwo odbijało, już myślałem, że zwrócę. Nigdy więcej.
Posted 13 February 2013 - 21:15
Progres jest, tylko obciążenie mi się w domu skończyło...
No to teraz dorzuć plecak i butelki z wodą Trzeba sobie jakoś radzić
ooo, widze, że nie tylko ja mam takie domowe sposoby na siłkę
najpierw robiłem ćwiczenia na nogi z synem 34kg siedzącym na barkach a później dorzuciłem plecak ze zgrzewką wody czyli z 10kg