Mój Dzisiejszy Trening
Posted 30 November 2017 - 00:09
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
#12027 Gosc_AdamKrz94_*
Posted 02 December 2017 - 15:07
#12028 Gosc_grzesiek32_*
Posted 02 December 2017 - 15:57
Posted 03 December 2017 - 14:06
Witam, dawno mnie tu nie było, a więc do rzeczy, dziś 70 km z avs 27 km/h, jakoś nowa szosa którą od kilku tygodni posiadam, ze starym dobrym dura ace, spd, trochę alu i carbonu jednak jakoś nie chce jeździć szybciej, niż stara stalowa na exage i rx100 z wajchami na ramie, aczkolwiek jest lżejsza znacznie i sztywniejsza, wygodniejsza w obsłudze i więcej lepiej zestopniowanych biegów... He he, słabej nogi nie oszukasz lepszym sprzętem, ale dodam na usprawiedliwienie, czyli zwalę jak zwykle na coś, że wieje dzisiaj silnie no i pod wiater było
#12031 Gosc_grzesiek32_*
Posted 03 December 2017 - 18:06
#12034 Gosc_marvelo_*
Posted 04 December 2017 - 00:06
U mnie też już piękna zima zawitała.
Zmiana kół w góralu na zimowe z kolcami i jazda. Licznik mi wysiadł (chyba dostała się woda przez gumkę przycisku), więc nie wiem dokładnie ile przejechałem, ale zimą i tak liczy się głównie czas, a nie kilometry. Wyszło około 1h20min, ciepło (+2st.C), mokry śnieg i niestety notoryczny brak hamulców w takich warunkach (mam canti). Tak, w zimie przydałyby się choćby byle jakie mechaniczne tarczówki.
Posted 04 December 2017 - 02:33
Mi przedwczoraj tak zasyfiło obręcz i klocki (wjechałem do lasu), że ostatnie 9km bez używania hamulca Nie było to łatwe ale się udało.
Pomimo tego, polecam jazdę a nie jakieś rolki, przy takiej pogodzie można ładnie się zahartować, co mi się chyba udało
Zero kataru jak do tej pory, co było jeszcze w tamtym roku całkowicie niemożliwe.
W cenie trenażera można kupić rower zimowy
#12036 Gosc_AdamKrz94_*
Posted 04 December 2017 - 09:36
Rolki nic nie dają w tym okresie nie da się ćwiczyć siły kolarskiej a siła to podstawa. Trenażer może być czasem lepszy niż jazda parchem po syfie w zimnie ale może być tez gorszy zależy co w planie i od pogody nie generalizujmy
#12038 Gosc_marvelo_*
Posted 04 December 2017 - 16:05
@marvelo. Zawsze czas sie liczy a nie kilometry. Jak tego nie wiesz to jesteś śmieszny. A konkretnie czas x intensywność bo sam czas też nic nie mówi
AdamKrz94, wyluzuj trochę, bo Ty ten dział traktujesz śmiertelnie poważnie, co najmniej jakbyś się przygotowywał na TDF.
Mnie tam akurat śmieszą niektóre Twoje wpisy, a zwykle po prostu nudzą. Zapatrzyłeś się w te wskaźniki, waty, procenty i nas tym maltretujesz jak swojego trenera. Aha, zbudowałeś już tą odpowiednią świeżość przed następnym cyklem?
Tak, wiem że jestem śmieszny. Jeżdżę na platformach, bez kasku i w gaciach bez pampersa. A kolarstwem się brzydzę.
- astronom likes this