Miałem nie jechać tak daleko, ale... najpierw chciałem tylko zrobić parę podjazdów, później kawałek zjechać a na koniec byłem już za daleko żeby zawrócić ;-)
91.2km / 4:01:18 / 1,205m
Napisano 10 styczeń 2018 - 16:56
Trochę ruchu w poziomie jak i pionie (82.26 km & 1275 m) dzięki 'ostrej zimie' na Pogórzach : www.strava.com/activities/1350190758
www.youtube.com/user/AstronomzBurzyna
"Myślę też, że podatek paliwowy powinien być też od rowerów pobierany. Bo jak jedziesz rowerem, to nie jedziesz autem. A jakbyś jechał autem, to byś go zapłacił, czyli oszukujesz państwo nie jadąc autem. Czyli ergo powinieneś płacić na rowerze ekwiwalent mediany spalanego paliwa na 100km po cenach PKN Orlen..."
Napisano 13 styczeń 2018 - 18:28
Napisano 13 styczeń 2018 - 18:55
Krążenie krążeniem, ale temperatura 0/-1 + silny wiatr nie pomaga. Ja dziś mimo 2 par rękawiczek umierałem...
Strasznie dziwna ta pogoda w tym roku. Z jednej strony niby zima i wszystko jasne, ale z drugiej w końcu jak nie jest rano mokro to znowu mróz i wiatr :-(
Napisano 14 styczeń 2018 - 13:18
Z ustawki MTB/CX nici, bo w ostatniej chwili odkryłem awarię. Ale nic to - wsiadłem na mieszczucha, pojechałem do lasu i tam pobiegałem.
Wyszło 16 km biegu w tempie na półmaraton w 1:30 godziny i 13 km na rowerze w spacerowym tempie. Biorąc pod uwagę łatwość podjadania podczas oficjalnego biegu oraz imprezową adrenalinkę, pomysł powoli przeradza się w całkiem realistyczny plan
A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?
Napisano 14 styczeń 2018 - 14:10
Korzystając z doskonałych warunków w lesie 2 wypady na MTB:
Sobota na lekkim kacu i niedospaniu: 1h45m większość 2 i 3 strefie
Niedziela już w gazie: 1h54m w 3 i 4 strefie - nawet kilka PR-ów wpadło i zacząłem podjeżdżać ze środkowej tarczy coś czego wcześniej nie podjeżdżałem.
Do tego rozciąganie, jakieś plank-i, a w tygodniu kontunuuję pracę ze sztachetami na siłowni.
Napisano 14 styczeń 2018 - 14:15
Dziś rano próba jazdy na dworze, ale po 6km musiałem zawrócić, bo mi zmarzły ręce, mam bardzo poważne problemy z krążeniem i nawet rękawice Deca zimowe 900 nie dały rady.
Te rękawice z Deca nie wyglądają na ciepłe, spróbuj innych - ja po dłuższych poszukiwaniach znalazłem ideał: Pearl Izumi Amfib Lobster. Do tego tłusty krem na dłonie i cienkie rękawiczki jako pierwsza warstwa. A dłonie też mi marzną masakrycznie.
Napisano 16 styczeń 2018 - 12:36