Mój Dzisiejszy Trening
Napisano 01 sierpień 2019 - 14:34
Nie, trzeba mieć dużo na poziomie VO2max i bardzo niską wagę. Z tymi samymi w/kg taki zawodnik mógłby już sobie nie poradzić na płaskim, bo to bardzo strome podjazdy i waga zawodnika ma ogromne znaczenie. Rozumiesz? Wyścigi to nie tylko kulku minutowe, pojedyncze podjazdy, które akurat ciebie preferują, wyścigi i całe kolarstwo to bardzo rozległe zagadnienie. Chcesz się sprawdzić, to jedź w przyszłym roku do Sobótki na inaugurację sezonu szosowego (dystans Pro), tam będzie z kim rywalizować na podjazdach i będą to tylko amatorzy (jeden będzie nawet łyżwiarzem ).
Napisano 01 sierpień 2019 - 14:38
Adam może zamiast ciągle wrzucać swoje żale o tym jaki jestes słaby (to już wiemy, prawdziwy facet wstydziłby się tak jęczeć ciągle), porównywać cudze osiągi i teoretyzować na temat potencjalnych możliwości ludzi wszelakich wpadnij na jeden amatorski ogórkowy wyścig, gdzie odważniejsi od ciebie przyjeżdżają się sprawdzić i dobrze bawić. Zobacz gdzie jesteś, porównaj stravę osób w okolicy twojego wyniku i coś będziesz wiedział. Z praktyki.
Albo idź do pracy i odciąż trochę rodziców. Z dyżuru 24/7 na szosa.org ani forsy ani formy nie będzie. Nigdy.
- astronom i Arni lubią to
Napisano 01 sierpień 2019 - 19:31
Nie dziwie sie ze na tym forum jest w dziale treningowym tylko 5 stalych aktywnych uzytkownikow a 10 lat temu bylo ich kilkadziesiat.
Prosze Admina o usuniecie mojego konta
Nie wiem jak inni, ale ja wole się pojarać, pobawić podczas, niż może źle to zabrzmi dowartościowywać w jakiś tego typu tematach, a możliwości i tak wszyscy znają co i tak okazuje się że nie są jakieś nadzwyczajne. Co innego tematy w formie zabawy/ mobilizatora jak np na Szaju.
Pogadać lubię dlatego tyle OT.
Najlepiej napisać PW z prośbą o usunięcie, jest małe prawdopodobieństwo, że tu zajrzy.
Na żadnym forum, nie ma opcji samodzielnie, trzeba to zgłosić.
- Arni lubi to
CykloOpole !!!
#13275 Gosc_grzesiek32_*
Napisano 01 sierpień 2019 - 19:58
pod górke mocno 1.3km,4%, 29.5 km/h
https://www.strava.c...ties/2582070092
- kaido2 lubi to
Napisano 01 sierpień 2019 - 20:08
To zgłoś kur.a zamiast pisać bez sensu. Wołaj admina że przeklinam i mam za mało w CP vo2max i kJ żeby móc przed tadzikiem i puchatkiem pisać. Napisz ze król tadzik napisał że mam za małe cp i dlatego musza mnie zbanować. Dawaj
Naebaeś się, czy jaki wuj?
To ja chce usuwać konto?
Pewnie jakby tak było napisał bym prywatną wiadomość do administratora, żeby usunął moje konto i zapewne jutro było by po temacie, tak to działa. Chcesz mieć konto usunięte? Pisz
Co mam zgłaszać? Wulgary? A daj się wykazać moderatorowi.
Zamiast zlać pewne tematy to się chłopie wkręcasz, beret sobie całkowicie wyorasz pierdołami, czy wpisami użytkowników.
szkoda na to życia, energii.
Nie zauważyłem, żeby ktoś gdzieś tu cokolwiek zabronił mi pisać, fakt jest regulamin do którego należy się stosować, ale nie jest on skonstruowany tak by w normalny sposób blokowałby pisanie na tematy których ono dotyczy.
CykloOpole !!!
Napisano 01 sierpień 2019 - 20:54
Trening nr 14.
Dystans: 39,5 km
Czas: 1:40 h
Hrmax: 165
Hrśr: 134
Trening nr 15.
Dystans: 49,4 km
Czas: 01:52 h
Hrmax: 171
Hrśr: 150
Trening nr 16.
Dystans: 113,44 km
Czas: 04:41 h
Hrmax: 212
Hrśr: 137
Trening bez numeru Dwa dni zwiedzania stolicy, ok. 30 km pieszo.
Trening nr 17.
Dystans: 58,32 km
Czas: 02:20 h
Hrmax: 168
Hrśr: 139