Czy Admin może to wyczyścić? Oczy krwawia
Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
Ano. Strava powinna być dostępna tylko dla tych, którzy przejdą odpowiednie testy psychiatryczne...
Napisano 12 sierpień 2019 - 21:47
Czy Admin może to wyczyścić? Oczy krwawia
Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
Ano. Strava powinna być dostępna tylko dla tych, którzy przejdą odpowiednie testy psychiatryczne...
www.youtube.com/user/AstronomzBurzyna
"Myślę też, że podatek paliwowy powinien być też od rowerów pobierany. Bo jak jedziesz rowerem, to nie jedziesz autem. A jakbyś jechał autem, to byś go zapłacił, czyli oszukujesz państwo nie jadąc autem. Czyli ergo powinieneś płacić na rowerze ekwiwalent mediany spalanego paliwa na 100km po cenach PKN Orlen..."
Napisano 13 sierpień 2019 - 07:24
oglądałem to, ale powiedz, która minuta... z tego co słyszałem, to zupełnie inne przypadki opisuje
Arni, odczucia w czasie jazdy zupełnie zgadzały się z watami a nie z tętnem a i jakoś specjalnie dużo nie jeżdżę teraz. No ale kto wie, będę obserwował
mam nadzieję, że jesteś na tyle poważny, że się nie przejąłeś samozwańczy spec od treningu, a teraz jeszcze kardiolog
Napisano 13 sierpień 2019 - 07:54
mam nadzieję, że jesteś na tyle poważny, że się nie przejąłeś samozwańczy spec od treningu, a teraz jeszcze kardiolog
Jakieś wariancje z tętnem dane mi już było obserwować w przeszłości raz czy dwa, i faktycznie zawsze był to intensywny okres ale przede wszystkim wysoka temperatura. Natomiast teraz samopoczucie było całkowicie ok i poza cyferką na pulsometrze nie odczułem nic dziwnego o czym np wspomina trener z filmiku. Do tego te wartości zupełnie nie pokrywały się z wysiłkiem, a jechałem przecież 4h... Ten tydzień wyszedł mi 700TSS na 5 dni jazdy. Przejąć się nie przejąłem, ale obserwować będę na pewno, wszystko jest możliwe.
Napisano 13 sierpień 2019 - 08:01
Jakieś wariancje z tętnem dane mi już było obserwować w przeszłości raz czy dwa, i faktycznie zawsze był to intensywny okres ale przede wszystkim wysoka temperatura.
przy wysokich temperaturach u mnie też tętno idzie w kosmos w stosunku do mocy i odczuwalnego wysiłku, także to dość powszechne zjawisko
Napisano 13 sierpień 2019 - 08:14
przy wysokich temperaturach u mnie też tętno idzie w kosmos w stosunku do mocy i odczuwalnego wysiłku, także to dość powszechne zjawisko
co innego jak jest wyższe równomiernie w czasie całego wysiłku a co innego jak zupełnie nie mają sensu te wartości.
Napisano 13 sierpień 2019 - 08:23
Napisano 13 sierpień 2019 - 08:25
Napisano 13 sierpień 2019 - 08:40
co innego jak jest wyższe równomiernie w czasie całego wysiłku a co innego jak zupełnie nie mają sensu te wartości.
miałem tak niedawno, wyjechałem z domu, lekko z górki, a tętno 200 potem też jakieś skoki z d..., po jakimś czasie się normowało, kolejny wyjazd i to samo, wymieniłem baterię w pasku i wszystko wróciło do normy. Także zacząłbym od tego. Mam pasek z Deca i Wahoo Bolt
Napisano 13 sierpień 2019 - 09:10
Napisano 13 sierpień 2019 - 09:51
Mi to wygląda na to, że ktoś chce byś mógł umrzeć śmiercią męczeńską
Ok, tylko że ja już jestem dużym chłopcem i bajek dawno nie czytam. Poza tym, typ nie może sobie wbić do tego pustego łba, że ja z nikim nie rywalizuję i 99% jeżdżę sam, bo tak lubię. Dlatego treningi pod ściganie nie są mi potrzebne. Powtarzałem to już tyle razy, ale nie dociera.
Napisano 13 sierpień 2019 - 10:01