Mój Dzisiejszy Trening
Napisano 23 styczeń 2013 - 16:58
Wczoraj 1,5godz. na nartach, dzisiaj wolne.
- sante lubi to
#463 Gosc_Grzegoez30_*
Napisano 23 styczeń 2013 - 17:35
Od kilkunastu dni śnieg uniemożliwia mi praktycznie trening na rowerze, może w weekend uda się wyjechać. Także pozostają nogi, albo narty biegowe, chociaż z tymi po ostatnim zlodowaceniu też nieciekawie. W zeszłym roku w styczniu udało się zrobić ponad 2 tys. km, w tym roku mam dopiero 600 ;-) . Ale co zrobić, jakoś przeżyję i jak dobrze pójdzie to myślę w marcu zrobić ponad 3 tys. i będzie ok. Trenażera nie posiadam i nie mam zamiaru go kupić choćbym miał leżeć do góry brzuchem, do wiosny ;-) .
Wczoraj 1,5godz. na nartach, dzisiaj wolne.
Chłopie co ty mówisz. Żaden trening zima nie daje takich efektów jak jazda na rowerze przez cały rok. Dlatego u mnie nie ma czegoś takiego jak koniec sezonu,sezon trwa cały rok jak dla mnie. nie będę pisał o swoich liczbach z tego roku bo jest tutaj kilku niedowiarków:-) no cóż kompleksy:-) Trenażer strata czasu tutaj masz racja i całkowicie popieram. Pozdrawiam
Napisano 23 styczeń 2013 - 18:18
Monia i jej pierwsze 5 km na czas, a ja siłownia, bo nic innego nie mogę
Grube kolarstwo, BMI fighter
Napisano 23 styczeń 2013 - 21:04
Napisano 23 styczeń 2013 - 21:14
Trenażer strata czasu tutaj masz racja i całkowicie popieram. Pozdrawiam
Niektórych głupoty tutaj się czytać nie da.. Nie lubisz trenażera to trudno twoje upodobanie, ale to że ktoś czegoś nie lubi to nie znaczy że jest złe. Więc daruj sobie takie teksty...
Pewnie lepiej dupą orać w pokoju...
Napisano 24 styczeń 2013 - 16:49
Trenażer strata czasu tutaj masz racja i całkowicie popieram. Pozdrawiam
Niektórych głupoty tutaj się czytać nie da.. Nie lubisz trenażera to trudno twoje upodobanie, ale to że ktoś czegoś nie lubi to nie znaczy że jest złe. Więc daruj sobie takie teksty...
Pewnie lepiej dupą orać w pokoju...
No dokładnie. Trening na trenażerze może być najlepszym treningiem jeśli tylko ktoś potrafi sie nim ''obsługiwac'', ponieważ daje on stałe warunki i można wszystkie części treningu wypełniać bez przeszkód. No ale do tego chyba trzeba być nieziemsko silnym psychicznie żeby w miejscu się katować. Niektórzy, np. ja mają problem z wyciskaniem takiej samej mocy na trenażerze jak na ulicy, dlatego staram sie go unikać. Musi być straszny armagedon na zewnątrz żebym trochę pokręcił na rolkach lub trenażerku
#469 Gosc_Bosiur_*
Napisano 24 styczeń 2013 - 20:03
Ja dzisiaj 2,5h bazki na rowerze spinningowym na siłowni, o prawie identycznej geometrii jak mój rower szosowy. Jestem świetnie przygotowany na zbudowanie solidnego fundamentu do końca marca, już się nie mogę doczekać tych obciążeń, ciekawe czy dam radę :mrgreen:
Napisano 24 styczeń 2013 - 20:53
3 dni pod rząd mocnego katowania trenażera i po godzinie dziennie siłowni - czas teraz na trochę odpoczynku i regeneracji ;-)
1h trenażera i wyszło:
HR max: 176(158%) HR avg: 158( 79%) Kalorie: 769(kcal)
Cad: 86
A co do powyższego rozprawiania się nad trenażerem. To nie wyobrażam sobie zimy bez trenażera. Szanuję choć trochę swoje zdrowie i wolę przysiedzieć w domu na trenażerze niż uciekać na mrozy i sniegi. Obecnie jestem na takim etapie, że nie potrzebuję ani filmów, ani muzyki do trenażera.
A na 3h chomikowania jeszcze przyjdzie czas!
pozdro!
Tutaj opis: http://kris91.bikest...,Wunderbar.html ;-)
ps. Szymas vel Tompoz - nie zdążylem zapytać zanim ktoś usunął Twoj temat, próbowałeś może symbicortu jak pakernia Bjoergen ? ;-)
Krisowy blog sportowy:
Strava: https://www.strava.c...thletes/3746277
Endomondo: https://www.endomond...profile/1796231
Napisano 24 styczeń 2013 - 21:05
BodyiCoach Cycling Team, Follow me on Strava
#472 Gosc_szymas_*
Napisano 24 styczeń 2013 - 21:18
Trenażer zaliczony, dalej budowanie bazy tlenowej, praktycznie cały czas w II strefie. Dzisiaj przeleciało dość szybko przy filmie "Helikopter w ogniu".
1:42 h, HRavg- 153, HRmax- 161
czy ten film zakupiłes legalnie czy jest to wersja piracka jesli piracka to wiines jako moderator wykasowac swój post jako groryfikujacy piractwo
Tompoz
Napisano 24 styczeń 2013 - 21:58
ja dziś 15 km + 23 dzień a6w ;]
Napisano 25 styczeń 2013 - 18:48
Napisano 26 styczeń 2013 - 18:03
BodyiCoach Cycling Team, Follow me on Strava
Napisano 26 styczeń 2013 - 18:59