Piasty z BHS
Napisano 08 luty 2013 - 17:12
A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?
Napisano 08 luty 2013 - 19:51
Mikros, ostatni raz robisz OT, uwielbiasz to jak widze .
Picca, jakby co to lepeij rżnąć głupa że taki dostałeś papier i tyle w środku , skąd masz wiedzieć co Ci zapakowali, najwyzej zabulisz od właściwej kwoty żeby jeszcze kary nie dowalili , bo od tego to są dobrzy .
Ciężkie czasy ...troche szkoda kasy
Profesjonalny serwis i montaż kół do rowerów www.velotech.pl
Serwis rowerowy - Kraków tel: 666-316-604, velotech@vp.pl
Masz pytanie o koła - to zadzwoń najpierw !!!!!!! w godz. - 12.oo - 19.oo
Napisano 08 luty 2013 - 19:55
Tak przynajmniej jest w UK.
Jesli faktura pokazuje tylko wartosc towaru lub jedna cene, zawierajaca juz koszt wysylki, urzad wylicza po swojemu koszt wysylki i na tej podstawie nalicza dodatkowe clo i VAT.
Nie jest podobnie w PL?
Napisano 10 luty 2013 - 23:40
Ja raz miałem zaniżoną fakturę na 130 USD, a płatności w paypal 85 USD i 400 USD(mieli wystawić fakturę na 85...). Wysłałem do UC płatność 85 USD to dowalili VAT do 120 USD.
Kolejnym razem płaciłem k.kredytową przez aliexpress, deklarowana wartość przesyłki chyba 75 USD(zamiast 250 USD), ale miałem jeszcze inne płatności z k.kredytowej na aliexpress (100 USD)a jak wiadomo na wyciągu są jakieś tajemnicze cyferki, z ciekawości wysłałem ten wyciąg bankowy....tym razem VAT dali do 100 USD.
Jak to gdzieś wyczytałem...UC łyka każdy papier.
Napisano 04 listopad 2013 - 19:21
Ja ze swojej historii wyciągnąłem wniosek, że fajnie by było, gdyby ktoś w Polsce te piasty sprzedawał, żeby nie trzeba było się użerać z urzędem celnym, i płacić 50$ za przesyłkę. No i tak się złożyło, że sam zacząłem je sprowadzać. Na razie ściągnąłem tylko najpopularniejsze modele i tylko czarne. W miarę rozwoju sklepu będę sprowadzał także inne modele i inne kolory. Na razie czekam na dostawę obręczy Kinlin.
Zapraszam: http://www.dandyhorsestore.com
(dla niezorientowanych: piasty z bikehubstore są marki Bitex)
Pozdrawiam
Napisano 04 listopad 2013 - 22:34
Piasty które sprzedaje sklep BHS są od Powerway.
Poza tym piasty Powerwaya są w sprzedaży np detal u mnie od dawna jeśli już chodzi o Polske , a dlaczego sie ich nie proponuje ????? wyciągniesz wnioski kiedyś sam .
Żeby nie było gołosłowia ostatnia produkcja
co do kinlinów to już pisałem że są od dwóch lat na rynku .......
Profesjonalny serwis i montaż kół do rowerów www.velotech.pl
Serwis rowerowy - Kraków tel: 666-316-604, velotech@vp.pl
Masz pytanie o koła - to zadzwoń najpierw !!!!!!! w godz. - 12.oo - 19.oo
Napisano 05 listopad 2013 - 01:11
Znaczna większość piast z BHS to Bitexy, których dotychczas nie było na polskim rynku. Owszem, dwie są z Poweraway:
http://www.bikehubst...ub-p/sp197r.htm
http://www.bikehubst...Hub-p/sp86f.htm
Nie bardzo rozumiem o co ci chodzi, kto ich nie proponuje? Jakie wnioski mam wyciągnać, i z czego?
Z tą dostępnością Kinlinów na polskim rynku jakoś słabo. Jeśli istnieje polski sklep, w którym można je kupić, chętnie zobaczyłbym link.
Pozdrawiam
Dodaj odpowiedź