Amber Road TTT 2013
Started By
maciej1986
, 11 Mar 2013 16:39
157 replies to this topic
#84 Gosc_Rzysko_*
Posted 24 July 2013 - 21:11
Jestem jednak wolny gdyby któryś skład potrzebował zabezpieczenia albo na podmianę...
-Wczoraj był drobny wypadek i "skasowało" mi rower tak ze musiałem wycofać się z IronMan'a i GMP. Na Amber spokojnie mogę się ustawić jak co...
Obecna forma: tor poznań samemu 52km - śr.41.8km/h
-Wczoraj był drobny wypadek i "skasowało" mi rower tak ze musiałem wycofać się z IronMan'a i GMP. Na Amber spokojnie mogę się ustawić jak co...
Obecna forma: tor poznań samemu 52km - śr.41.8km/h
Posted 25 July 2013 - 10:23
#91 Gosc_Rzysko_*
Posted 25 July 2013 - 20:23
Ja niee, kumpel zarył o dużą dziurę w drodze na Dąbrowskiego, dwa radiowozy, karetka, tour między szpitalami, otarcia i naderwana małżowina ucha (chyba nawet częściowo oderwana -jak krew się lała strumieniami to nie zagłębiałem się co dokładnie mu jest... :-/ ), ogólnie lipa... :-?
Rozmiar- To nie jest IronMan 70.3 :-P
Rozmiar- To nie jest IronMan 70.3 :-P
Posted 07 August 2013 - 22:06
Chłopaki to jest kompletnie niepoważne zachowanie :!: (Drugi w ciągu jednego tygodnia), nie wiem czy macie świadomośc ale Borys zapłacił startowe, i jak nie pojedziemy to trzeba Mu zwrócić pieniądze (w przypadku wycofania drużyny wpisowe nie jest zwracane). Było kilka miesięcy, i naprawdę można było tak ustawić swoje starty aby Amber znalazło sie w kalendarzu.
Mnie także odechciewa sie startu, tym bardziej że to już trzeci rok jak się opowiadacie za, a potem przed startem rezygujecie :-x