Amber Road TTT 2013
Napisano 05 czerwiec 2013 - 10:33
Wracając do Amber Road, a w sumie drugiego składu to aktualnie wygląda następująco:
Skład:
maciej1986
kryniu
piotrfala
Bartek M.- ciclista
...
Rezerwowy:
Rozmiar
Jak widać pozostaje jedno wolne miejsce, może marras dołączyłby do ekipy??
Bartek M.- ciclista - kto zacz ,Macieju?
czyżby to nieustraszony wojownik na MTB który towarzyszył nam w zeszłym roku?
Rozmiar na rezerwie? :shock: czemuż nie zasila pierwszej flanki, jeno tuła się po okopach oddziałów tyłowych :mrgreen:
irimi:życzę by kontuzja okazała się powierzchowna i niegroźna bez wpływu na formę fizyczną i psychiczną
Cyborg : nie wiem czy Robert , który dzielił z nami trudy w Pile czyta forum ,ale może on by się zdecydował na start pod sztandarem 2-ego squadu?[/b]
#63 Gosc_Cyborg_*
Napisano 05 czerwiec 2013 - 10:41
Rozmiar na rezerwie? :shock: czemuż nie zasila pierwszej flanki, jeno tuła się po okopach oddziałów tyłowych :mrgreen:
irimi:życzę by kontuzja okazała się powierzchowna i niegroźna bez wpływu na formę fizyczną i psychiczną
Cyborg : nie wiem czy Robert , który dzielił z nami trudy w Pile czyta forum ,ale może on by się zdecydował na start pod sztandarem 2-ego squadu?[/b][/quote]
Nadam mu temat. Jak go znam to zapyta kiedy i gdzie ma się ustawić na starcie
Napisano 05 czerwiec 2013 - 11:32
Nadam mu temat. Jak go znam to zapyta kiedy i gdzie ma się ustawić na starcie [/quote]
Rzecz jasna , nie chciałbym absolutnie wchodzić w kompetencje El Kapitano czyli Macieja i nominować zawodników do startu , ale po tym co Robert pokazał w Pile jako zawodnik i człowiek jestem przekonany ,że wniósłby zdecydowanie wartość dodaną do drużyny.
Napisano 05 czerwiec 2013 - 12:47
Napisano 05 czerwiec 2013 - 14:21
Na to pytanie mogę odpowiadać po powrocie z gór czyli na koniec tego miesiąca. Jak tylko będę w formie, chętnie będę jedną z lokomotyw czerwonego pociągu :-)ROZMIAR, moze faktycznie zdecydujesz się na pierwszy skład???
Napisano 05 czerwiec 2013 - 15:15
To kolega z którym startował razem z Wigorem i Cyborgiem w zeszłym roku.
Na ten sezon plan mieliśmy taki, żeby w pierwszym składzie wystartowali najlepsi. Druga i ewentualnie trzecia drużyna to już sprawa mniej poważna:)
Czyli żeby rozjaśnić w pierwszym składzie mamy:
BorysCh1
RafałK
daromir
garenge
Cyborg
...a w drugim...
maciej1986
kryniu
ciclista
piotrfala
wicklowman
Rezerwowi...
Rozmiar
Robert ???
BorysCh1 w takim razie rezerwowi Twojego składu mogli by jechać w drugim, ewentualnie w razie jakiejś "awarii" zrobimy rotacje tak by w pierwszym składzie znaleźli się najmocniejsi zawodnicy. W tym wypadku jako rezerwę możesz wpisać wicklowmana. Ja z drugim składem celuje w spokojne 2:50 :-P
Napisano 20 czerwiec 2013 - 20:19
Pierwszy skład zgłoszony w osobach:
BorysCh1
RafałK
daromir
garenge
Cyborg
wicklowman
ROZMIAR
Kto ostatecznie wystartuje ustalimy na początku sierpnia...
Niestety nie będę mógł z Wami powalczyć z czasem i zwalniam miejsce:(
Pojawiła się opcja jeżdżenia w klubie i skorzystałem z niej. W związku z tym nie mogę już jeździć w szpikowych barwach na zawodach. Klub na amber nie jedzie, więc nie będę startował:/