Skocz do zawartości

Zdjęcie

Filmy

905 odpowiedzi w tym temacie

#361 Gosc_kluseczka85_*

Gosc_kluseczka85_*
  • Gość

Napisano 27 styczeń 2011 - 13:05

#362 Rooney

Rooney
  • Użytkownik
  • 187 postów
  • SkądCzęstochowa

Napisano 28 styczeń 2011 - 13:15

Jeżeli ktoś chce sobie obejrzeć bez pobierania to na youtube użytkownik robertlazar ostatnio wrzucił relacje z etapów Tour de France 2010.

Tutaj link do pierwszego etapu

#363 Marco M

Marco M
  • Użytkownik
  • 7 postów
  • SkądPiekary Śląskie

Napisano 05 luty 2011 - 09:40

Witajcie. Tutaj można zobaczyć cały film online - A Sunday In Hell, najlepszy film dokumentalny jaki widziałem. Młodszym często nieznany, a film to klasyk w swoim gatunku. Polecam.
Aha, opowieść z 1976 r., Paryż - Roubaix
http://translate.goo...y-in-hell-68700

#364 Gosc_intel action_*

Gosc_intel action_*
  • Gość

Napisano 05 luty 2011 - 11:07

Moim zdaniem wtedy to byli prawdziwi kolarze , którzy wkładali w wyścig całe serce . A teraz to moim zdaniem tylko kasa kasa kasa ech .

#365 Marco M

Marco M
  • Użytkownik
  • 7 postów
  • SkądPiekary Śląskie

Napisano 05 luty 2011 - 13:47

Pewnie dużo masz racji. Inne czasy wtedy były najprościej powiedzieć, ale nawet publiczność była inna te trzydzieści parę lat temu. Widać jakim wydarzeniem był wtedy wyścig kolarski. Całe rodziny oczekiwały żeby zobaczyć zawodników, jakiś kocyk, karty, radio żeby być na bieżąco.

#366 Gosc_łukasz_*

Gosc_łukasz_*
  • Gość

Napisano 06 luty 2011 - 17:22

Wiecie gdzie można zobaczyc filmik z wypadku Cavendisha podczas dzisiejszej czasowki na tour de Qatar?

#367 travisb

travisb
  • Użytkownik
  • 1761 postów
  • Skąd54.351 �N 18.645 �E

Napisano 06 luty 2011 - 19:36

łukasz, sprawdź ten link --> http://www.steephill...tvA&w=640&h=380
A na przyszłość zapamiętaj tą stronkę --> http://www.steephill.tv/

#368 Gosc_intel action_*

Gosc_intel action_*
  • Gość

Napisano 06 luty 2011 - 21:05

Kolego a gdzie pisze o której jutro będzie wyścig ?

#369 Gosc_łukasz_*

Gosc_łukasz_*
  • Gość

Napisano 06 luty 2011 - 21:26

Kolego a gdzie pisze o której jutro będzie wyścig ?

jutro drugi etap o 13 na eurosporcie 2

#370 bli¼niak

bli¼niak
  • Użytkownik
  • 10 postów
  • SkądBytom

Napisano 10 luty 2011 - 22:10

Wracając do filmów widzieliście polski film pt. "Zaczarowany rower" podobno fajny i o kolarstwie.
Mam pytanie do starszej części forum. Krąży mi ostatnio pogłowie film ale tytułu nie znam. Jest to najprawdopodobniej film włoski o chłopaku, który chciał chyba zostać zawodowym kolarzem i wszędzie jeździł na swojej kolarce. Cały czas trenował, bo wiedział że za rok będzie przebiegał wyścig przez jego strony i jego dwaj idole kolarstwa będą jechać w tym wyścigu. Jest scena gdy chłopak jedzie za ciężarówką i próbuje nie dać się urwać. Kierowca podejmuje wyzwanie i stopniowo przyśpiesza a zarazem pokazuje na palcach ile już razem jadą, gdy dochodzą do 60 lub 70 policja zatrzymuje ciężarówkę a chłopak jedzie dalej :-). Gdy dochodzi do wyścigu chłopak wskakuje na swój rower i goni swoich idoli a zaczyna się wielki podjazd. Wielcy kolarze widząc jakiegoś młokosa który ich dogania przyśpieszają i myślą że już mają spokój, a tu nagle dogonił ich ten chłopak i zaczyna z ożywieniem witać się ze swoimi idolami. Ci zamiast porozmawiać ze swym fanem myślą że są bogami szos ignorują go i starają się przeszkodzić chłopcu w dalszej jeździe. Raz zrzucają mu przerzutkę i uciekają. Gdy to nie pomaga to robią czyn straszny dla chłopca bo wsadzają mu pompkę w koło co kończy się wypadkiem. Chłopak wstaje i dalej już nie jedzie. Wielki czar idoli prys. Okazali się małymi ludźmi. Dalej nie pamiętam :-( ale gdyby ktoś znał tytuł to proszę o info. ps Nie jest to film pt :"złodzieje rowerów"

#371 czester_

czester_
  • Użytkownik
  • 428 postów
  • SkądWarszawa / Wola

Napisano 11 luty 2011 - 10:39

Dzięki że cały film opowiedziałeś :D

#372 bli¼niak

bli¼niak
  • Użytkownik
  • 10 postów
  • SkądBytom

Napisano 11 luty 2011 - 12:01

To jest tylko fragment filmu. Nie pamiętam czy to był główny wątek filmu czy poboczny. Opowiedziałem film by poznać tytuł filmu, a nie opowiedzieć fabułę. Sorki jak kogoś na siłę uświadomiłem. Proszę o tytuł

#373 czester_

czester_
  • Użytkownik
  • 428 postów
  • SkądWarszawa / Wola

Napisano 11 luty 2011 - 13:08

Nie no żartuje;)

Polecam the flying scotschman. Najlepszy jaki oglądałem.

#374 user1215

user1215
  • Użytkownik
  • 143 postów
  • Skąd3miasto

Napisano 11 luty 2011 - 15:29

Mam pytanie do starszej części forum. Krąży mi ostatnio pogłowie film ale tytułu nie znam.

Breaking Away

#375 bli¼niak

bli¼niak
  • Użytkownik
  • 10 postów
  • SkądBytom

Napisano 12 luty 2011 - 00:00

Tak to jest ten film. Hura wielkie dzięki. Jak jesteście tacy obeznani to, brat dał mi kolejną zagadkę filmową. Podobno jest polski film o wyścigu, gdzie grają dwaj bliźniacy co podczas wyścigu się zmieniali i przez to wygrywali etapy. Jaki tytuł filmu.

#376 FabianCancellara

FabianCancellara
  • Użytkownik
  • 11 postów
  • SkądWrześnia

Napisano 14 luty 2011 - 15:49

Witam!

Proszę o wklejenie linku do pobrania ,,American Flyers''.

#377 Gosc_intel action_*

Gosc_intel action_*
  • Gość

Napisano 14 luty 2011 - 16:18

Koledzy jest już ten film o tym jak powstaje od kulis wyścig tour de France wiem ,że coś takiego miało powstać

#378 Makdeb

Makdeb
  • Użytkownik
  • 302 postów
  • SkądKraków

Napisano 14 luty 2011 - 16:40

Był film taki o T - Mobile.

Jest też film o drużynie CSC, który skupia się głównie na TdF. Tytuł : "Pokonać Siebie"

#379 satan

satan
  • Użytkownik
  • 73 postów
  • Skąd???

Napisano 14 luty 2011 - 16:59

FabianCancellara, masz internet od wczoraj? Myślisz że ktoś Tobie będzie kopiował linki z wyszukiwarki do tego tematu :lol:

#380 FabianCancellara

FabianCancellara
  • Użytkownik
  • 11 postów
  • SkądWrześnia

Napisano 14 luty 2011 - 18:31

Widocznie mam internet od wczoraj,ale uprzejmości nigdy nie za wiele. :lol:

Dodaj odpowiedź