Faktycznie rowerzysta też swoje za uszami swoje ma ale, widać pchał się pod szkiełko :-D
Filmy
#783 Gosc_marvelo_*
Posted 27 September 2014 - 16:44
Błoto mnie ominęło, ale ci Mega i Giga oraz maruderzy z Fit nie mieli mieli już tyle szczęścia, więc mieli jeszcze ciekawiej.
Tu filmik z dystansu Fit (sektor 4/5. Sam się odnalazłem na tym filmie, ale tylko na pierwszych kilometrach, bo na pierwszym długim podjeździe odjechałem już trochę do przodu).
Kto był, ten może przeżyć to jeszcze raz, kto nie był, niech żałuje.
Jedyna uwaga do organizatorów - sektory mogły być puszczane w większych odstępach czasowych (40 sekund to stanowczo za mało).
Posted 05 October 2014 - 09:33
- ex_lemon likes this
Posted 16 December 2014 - 16:52
Posted 16 December 2014 - 21:57
Szkoda, że zostało bruku mniej więcej na połowie długości - przez to już mniej kultowa No i ten paseczek asfaltu z brzegu drogi - choć zazwyczaj jest na nim na tyle brudno że już chyba lepiej jechać po bruku, który z resztą na filmiku wygląda bardzo łagodnie - przecież w realu to są jakieś kloce
Posted 17 December 2014 - 18:21
Szkoda, że zostało bruku mniej więcej na połowie długości - przez to już mniej kultowa No i ten paseczek asfaltu z brzegu drogi - choć zazwyczaj jest na nim na tyle brudno że już chyba lepiej jechać po bruku, który z resztą na filmiku wygląda bardzo łagodnie - przecież w realu to są jakieś kloce
gdzieś przeczytałem, że profil tego podjazdu odpowiada tym najbardziej znanym z holenderskich wiosennych klasyków jednodniowych.
A jazda po tym bruku rzeczywiście niezbyt przyjemna.
Posted 17 December 2014 - 22:08
Posted 18 December 2014 - 06:47
gdzieś przeczytałem, że profil tego podjazdu odpowiada tym najbardziej znanym z holenderskich wiosennych klasyków jednodniowych.
Haha, to właśnie mnie przeczytałeś Na Altimetrze.
- Kresowiak likes this
Posted 18 December 2014 - 15:27
Heh... Można nie lubić Sagana za błazenadę, którą czasami uprawia - ale trzeba mu przyznać, że wniósł sporo świeżości do nudnego i konserwatywnego kolarskiego światka
- dawidr likes this
A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?
Posted 18 December 2014 - 18:06
Posted 18 December 2014 - 19:07
Zwróćcie uwagę gdzie siedzi kierowca ciężarówki, na moment przed wywrotką. Kamera dobrze go uchwyciła.
Ruskie mają chyba inne przepisy, bo wygląda, że na skrzyżowaniu równorzędnym, pierwszeństwo ma ten kto ma większą maszynu. Rowerzysta cały, ale rowera szkoda. Żaden z tych idiotów nie zwolnił nawet przed skrzyżowaniem, nie mówiąc już o ustąpieniu pierwszeństwa osobówce.