Srebrnogórski RoadMaraton o tytuł Mistrza Srebrnej Góry 2013
Posted 09 April 2013 - 18:35
Jeśli jesteś miłośnikiem sportów rowerowych ,przyjedż i sprawdż się na krętych górskich szosach malowniczej srebrnogórskiej i sowiogórskiej okolicy A może wlaśnie to TY zostaniesz Mistrzem Srebrnej Góry 2013
ONI już nimi są:
Iga Birecka mistrzyni 2012 Mega Paweł Wiendlocha mistrz 2012 Mega Przemysław Szlagor mistrz 2012 Giga
A KTO TERAZ ?
ZAPRASZAMY;
Organizatorzy,wszyscy wspierajacy ,sponsorzy
Posted 10 April 2013 - 08:34
Jeśli jesteś miłośnikiem sportów rowerowych - tak, jestem :-)
... przyjedź i sprawdź się na krętych górskich szosach - czy nadal AŻ TAK DZIURAWYCH ? ... malowniczej srebrnogórskiej i sowiogórskiej okolicy - bezapelacyjnie ;-)
... A może właśnie to TY zostaniesz Mistrzem Srebrnej Góry 2013 - ok, dam z siebie wszystko :-P
A KTO TERAZ ? - no ja, to już ustaliliśmy :->
konkretnie: czy coś się zmieniło NA LEPSZE jeśli chodzi o nawierzchnię, szczególnie ZJAZDOWĄ ? Czy w ogóle coś się tam zmieni na lepsze do 15.06 ?
Traska fajna, przewyższenia odczuwalne, ale masakrycznie dziurawe drogi zniechęcają.
Tylko nie piszcie, że takie są "polskie drogi" wszędzie, bo nie są ..
#3 Gosc_Castor Troy_*
Posted 10 April 2013 - 10:37
Pojadę w tym roku u Was w Srebrnej Górze ale nie puszczajcie zjazdu z Przełęczy Jugowskiej w kierunku na Sokolec i nie puszczjacie zjazdu z Przełęczy Walimskiej na Walim, bo tam faktycznie jest MASAKRYCZNA nawierzchnia. Szkoda zdrowia i roweru, a i przyjemność w skali od 1 do 10 to -20! Reszta ok.
Posted 10 April 2013 - 11:31
Cześć,
Pojadę w tym roku u Was w Srebrnej Górze ale nie puszczajcie zjazdu z Przełęczy Jugowskiej w kierunku na Sokolec i nie puszczjacie zjazdu z Przełęczy Walimskiej na Walim, bo tam faktycznie jest MASAKRYCZNA nawierzchnia. Szkoda zdrowia i roweru, a i przyjemność w skali od 1 do 10 to -20! Reszta ok.
To może zostaniemy w Srebrnej Górze i poczekamy na Klasyk Kłodzki bo tam dla Husarii są lepsze drogi .Przecież kto chce to pojedzie
#6 Gosc_Castor Troy_*
Posted 11 April 2013 - 08:29
Ty maratończyk masz jakiś problem? Skoro są to niebezpieczene odcinki pod kątem bezpieczeństwa, to trzeba, o tym pisać i nie wpiepszaj się między wódkę, a zakąskę, bo tego nie lubię. Napisałem tego posta jako "ja", a nie jako Husaria. Jak masz uwagi do Husarii to zapraszam na ustawkę i tam będziesz mógł wśród chłopaków "ponapinać swoje muskuły"...
P.S. Jak chcesz czekać w Srebrnej Górze na Klasyk Kłodzki to nikt Ci nie zabrania.
P.S.2. I daruj sobie ripostę, bo nie mam czasu na pierd... z Tobą farmazonów. Bez odbioru.
Posted 17 April 2013 - 21:44
http://www.gpsies.co...jfbttmhoopgtlcx
Srebrnogorski ROADMARATON 2013 REGULAMIN
http://www.roadmarat...gora/regulamin/
Dop. Dobry
Post wyżej pisałem, żeby zejść z zajadłego tonu. Więc informuję, że stosowanie caps locka w internecie jest uważane za po prostu nieprzyzwoite, niegrzeczne czy nawet chamskie. Dlatego edytuję ten post i proszę jeszcze raz o to, by wyeliminować z tego wątku niepotrzebne napięcia.
Uwagę można napisać zwykłą czcionką.
Posted 18 April 2013 - 05:56
UWAGA !
ORGANIZATOR ZASTRZEGA SOBIE PRAWO O NIEDOPUSZCZENIA DO SREBRNOGÓRSKIEGO ROAD MARATONU UCZESTNIKÓW KTÓRZY NIE PRZESTRZEGALI REGULAMINU IMPREZ ORGANIZOWANYCH
Przez ORGANIZATORA oraz NIEPRZESTRZEGANIE ZASAD FAIR Play i UŻYWANIE WULGARYZMÓW WOBEC INNYCH UCZESTNIKÓW I ORGANIZATORA ! TAKŻE na INNYCH MARATONACH
wszędzie totalna inwigilacja, tylko co wspólnego ma powiedzenie "qwra mać " z dziurą na drodze gdzie można połamać koło .
a z tego co wiemy organizator ma zapewnić bezpieczną jazde i nawierzchnie a nie wcinać sie co kolesie miedzy sobą mówią , a jak klną na organizacje to chyba coś w tym jest i trzeba sie zastanowić co zrobić lepiej .
Jeśli uczestnicy piszą o fatalnej nawierzchni to czy organizator zwraca koszty uszkodzeń sprzętu w przypadku uzytkowania roweru po zaprojektowanej trasie, wszak rower szosowy służy do jazdy po gładkiej nawierzchni asfaltowej, ktoś walnie, rozwali sprzęt, i pójdzie do gminy po odszkodowanie, a gmina do Was .
Więc Panie KUREK odpowiedz na prośby i zapytania o trase a nie wrzucaj tu jakieś bezsensowne z dużej litery, co se zastrzega organizator ! bo ten tekst nawet mnie rozśmieszył .
Profesjonalny serwis i montaż kół do rowerów www.velotech.pl
Serwis rowerowy - Kraków tel: 666-316-604, [email protected]
Masz pytanie o koła - to zadzwoń najpierw !!!!!!! w godz. - 12.oo - 19.oo
Posted 02 May 2013 - 21:26
Piosenki Motywujące , do treningu na rowerze
Posted 30 May 2013 - 21:14
2 Mega Wolibórz podjazd Jodłownik http://www.planetago...age.php?ID=2691
3 Mega Srebrna Góra wyjazd na Ford http://www.planetago...age.php?ID=2671