na 130 i od 10 to bym się chętnie wybrał
ktoś chętny jutro o 14:30 przy placyku w powsinie ?
trasa na warkę
Napisano 19 kwiecień 2010 - 08:15
Jakie tempo utrzymujecie?Może bym się z Wami wybrał w któryś weekend.
Napisano 19 kwiecień 2010 - 20:41
środa. 14:40 przy metrze ursynów, km?... nie wiem...krzy1976- duma nad trasą
Napisano 19 kwiecień 2010 - 22:52
oj mocno było, ale padł chyba rekord frekwencji, ponad 100 osób...
a tempo nadawał m.in. Robert Radosz
Napisano 20 kwiecień 2010 - 00:35
Ja już dawno pojechałbym na RONDO BABKA ale powiem uczciwie......Mam pietra i nie chcę sobie narobić wstydu !!! :oops: Wiem ,że muszę jeszcze nad sobą popracować, żeby nie być dla kogoś kulą u nogi :roll: Ale zawsze jak nie brak czasu to praca lub rodzina na głowie.....ale może kiedyś....? :-) Pozdrawiam Jacekoj mocno było, ale padł chyba rekord frekwencji, ponad 100 osób...
a tempo nadawał m.in. Robert Radosz
czyli krótki pogląd na to jak jeździ elita :-)
fajnie że jest takie miejsce w warszawie, gdzie zwykły człowiek może sobie pojechać na trening i od czasu do czasu jak wpadnie jakiś zawodnik, zostać sprowadzony na ziemię :-)
Napisano 20 kwiecień 2010 - 10:40
Ja już dawno pojechałbym na RONDO BABKA ale powiem uczciwie......Mam pietra i nie chcę sobie narobić wstydu !!! :oops: Wiem ,że muszę jeszcze nad sobą popracować, żeby nie być dla kogoś kulą u nogi :roll: Ale zawsze jak nie brak czasu to praca lub rodzina na głowie.....ale może kiedyś....? :-) Pozdrawiam Jacek
Napisano 20 kwiecień 2010 - 13:36
Napisano 20 kwiecień 2010 - 13:57
A ja mam pytanie do grupy Wilanowskiej (tak sądze że to Wy). Mijam was co sobota i niedziela na odcinku Cieciszew - Gassy jadąc w stronę Wilanowa. Zwykle jest to grupa kilkunastu osób + kolejnych kilkanaście rozbitych na grupy 2-3 osobowe. Mam pytanie czy dzielicie się tak ze względu na tempo jazdy poszczególnych grup czy to poprostu spóźnienie na start niektórych z Was...;-), jaka jest Wasza trasa i tempo?
Pytania może mało profesjonalne ale nudzi mi się już jazda samemu i chętnie dołączyłbym do Was ale mam opory żeby nie wlec się w ogonie i nie hamowac grupy. Jeżdżę szosą od roku i właściwie uczę sie wszystkiego.
Pozdrawiam
Napisano 20 kwiecień 2010 - 14:45
A ja mam pytanie do grupy Wilanowskiej (tak sądze że to Wy). Mijam was...
Napisano 21 kwiecień 2010 - 20:51
Mam pytanie do kolegów jeżdżacych w okolicach Góry Kalwarii , jakie trasy polecają w tym rejonie w którym kierunku pojechać. Czy warto np. przejechać na drugą stronę Wisły i skierować się drogą 801 na połundnie w kierunku na Dęblin.
Napisano 21 kwiecień 2010 - 20:53
chyba żadna większa grupa nie jeździ regularnie na treningi do Warki w weekendy, chyba że się mylę...W weekendy jeździcie do Warki z dużą grupą i czy jest mozliwosć dołączenia np.w Gassach :?: