warszawa - trasy
Started By
Gosc_emka_*
, 11 lut 2009 12:32
2336 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 08 maj 2010 - 21:09
Na Potłukały spotykamy się regularnie sobota i niedziela godz. 10.00.
Tak mniej więcej tu:
K.S Wilanów
Jutro też będziemy.
Tak mniej więcej tu:
K.S Wilanów
Jutro też będziemy.
Napisano 09 maj 2010 - 15:18
Witam
Spokojnie dasz radę. Dzisiaj średnia mi wyszła 34 km/h, przejechałem w sumie 100km. Obecna działalność K.S. Wilanów to na razie próba reaktywacji tego klubu. Generalnie jest to grupa entuzjastów w różnym wieku.
Możesz z nami jeździć i nie musisz się zapisywać.
Wczoraj było kilkanaście osób, dzisiaj ok. 10
Nic straconego, zapraszam za tydzień.
Spokojnie dasz radę. Dzisiaj średnia mi wyszła 34 km/h, przejechałem w sumie 100km. Obecna działalność K.S. Wilanów to na razie próba reaktywacji tego klubu. Generalnie jest to grupa entuzjastów w różnym wieku.
Możesz z nami jeździć i nie musisz się zapisywać.
Wczoraj było kilkanaście osób, dzisiaj ok. 10
Nic straconego, zapraszam za tydzień.
Napisano 09 maj 2010 - 19:31
Jeździmy zazwyczaj stałą trasą, czasem jeżdzimy do Góry Kalwarii.
Jedziemy przez wioski w kierunku Wisły, potem wzdłuż wału, odbijamy w stronę Konstancina, potem skręcamy w kierunku Wisły na Gassy, w Gassach w kierunku Słomczyna (zaczynamy pętle), potem przez Szymanów na Konstancin i kręcimy 1 do 4 pętli po 17km zaleznie od pogody, tempa etc. Niektórzy po prostu wracają wcześniej.
Mi wychodzi razem z dojazdem (ursynów, megasam) + pętle od 65 do 120km.
Jedziemy przez wioski w kierunku Wisły, potem wzdłuż wału, odbijamy w stronę Konstancina, potem skręcamy w kierunku Wisły na Gassy, w Gassach w kierunku Słomczyna (zaczynamy pętle), potem przez Szymanów na Konstancin i kręcimy 1 do 4 pętli po 17km zaleznie od pogody, tempa etc. Niektórzy po prostu wracają wcześniej.
Mi wychodzi razem z dojazdem (ursynów, megasam) + pętle od 65 do 120km.
Napisano 10 maj 2010 - 00:08