warszawa - trasy
Napisano 14 maj 2010 - 16:08
planujemy z kolegą wybrać się trasą:Jeżeli można spytać dokąd jutro się wybierasz?
http://www.bikemap.net/route/490538
może więcej osób byłoby chętnych ??? dystans chyba jest akurat ?
start w powsinie może o 8:30 ? też do dogadania, jestem elastyczny byle nie za późno...
tempo też możemy dostosować bo w niedzielę rondo babka i jutro totalnie na luzie
Gosc_adam95_*
Napisano 14 maj 2010 - 16:28
Aaa... co to znaczy dla was tempo spokojnie?Ja na 112km miałem 25km/h,ale od tamtego czasu minęło miesiąc czasu.Więc nie za ciekawie.Teraz moze 26-27 by było,ale jednak to dla mnie 150km
Napisano 14 maj 2010 - 16:47
to jest dokładny przebieg, głównymi drogami do magnuszewa, czasem trzeba sobie coś urozmaicić tym bardziej że ostatnie trzy treningi miałem tą trasą: http://www.bikemap.net/route/417692 która właśnie przebiega tak jak piszeszNa tej mapie jest dokładny przebieg trasy czy pobieżnie?Bo jeśli dokładny to proponuje w jechać przez Łęg aż do Góry.
Aaa... co to znaczy dla was tempo spokojnie?Ja na 112km miałem 25km/h,ale od tamtego czasu minęło miesiąc czasu.Więc nie za ciekawie.Teraz moze 26-27 by było,ale jednak to dla mnie 150km
w grupie inaczej się jeździ niż samemu, jak będziesz jechał na kole to nawet nie poczujesz jak wyjdzie Ci średnia 30km/h
Gosc_@ndy_*
Napisano 14 maj 2010 - 16:52
tak szybko jak na babce w niedziele?trochę nie te proporcje prędkości i dystansu co mnie interesują, czyli za szybko i za krótko, szczególnie że chcę być wypoczęty przed niedzielą
tez chce byc wypoczety na niedziele, sam juz nie wiem czy tam jutro jechac
Napisano 14 maj 2010 - 17:08
jechaliśmy dwa tygodnie temu razem na babce to wiesz jak było :-) nie sztuka dojechać w niedziele na babce na kole, chciałbym coś poświrować, najlepiej dojechać z jakąś ucieczką :-)tak szybko jak na babce w niedziele?
tez chce byc wypoczety na niedziele, sam juz nie wiem czy tam jutro jechac
przyjedź jutro do powsina to sam zobaczysz, mi taka jazda krótko ale szybko nie pasuje, wolę długo i wolno hehe
Napisano 14 maj 2010 - 18:28
może przejdź się do jakiegoś klubu i zapytaj osób które znają się na kolarstwie jak powinieneś trenować, jesteś jeszcze tak młody że mógłbyś jeszcze trochę potrenować a nie tylko jeździćDlatego też się mocno zastanawiam czy jechac z wami.Choć przydałoby się potrenowac dystanse 100+