qqx mój Jamis już czeka na jutrzejsze rondo :-)No to wsiadam do was na kółko i za chiny zmiany nie daję :-P
warszawa - trasy
Started By
Gosc_emka_*
, 11 lut 2009 12:32
2336 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 19 marzec 2011 - 20:59
Ta wiadomość utwierdza mnie w słuszności decyzji pojechania z chłopakami w przeciwną stronę :mrgreen:qqx mój Jamis już czeka na jutrzejsze rondo :-)
Krzysiek+Jamis=rzeźnia
Tak poważnie, to przestraszyłem się pogody, dla mojego zmarzłego zadka na rondo za zimno,a jaka trasa Nasielsk?
Napisano 19 marzec 2011 - 21:09
hehe Perki+Felt=rzeźnia :-))
Raczej nie Nasielsk, pewnie tylko Dębe i w lewo na Pomiechówek, ale wszystko zależy od pogody. Ja wolę na rondo bo jak jest mało osób to trzeba się zmagać z wiatrem a jak w dużej grupie to można się schować i leserować z tyłu :-)
Raczej nie Nasielsk, pewnie tylko Dębe i w lewo na Pomiechówek, ale wszystko zależy od pogody. Ja wolę na rondo bo jak jest mało osób to trzeba się zmagać z wiatrem a jak w dużej grupie to można się schować i leserować z tyłu :-)
Napisano 20 marzec 2011 - 23:35
pojechali we trzech. Szkoda że nie ustawiłeś się z nimi bo dobrze by wam razem się jechało. Ja spróbuję wziąć urlop na czwartek, zobaczymy co z tego wyjdzie... Jakby się udało to oczywiście Warka :-)
To ilu Was atakowało tę Warke ?kaziklcd, Dzięki za trening, co będzie za tydzień?...kto to wie.
Napisano 21 marzec 2011 - 00:07
Krzysiek Dobrze wiedzieć......jeśli będę się dobrze czuł to odpalam z Wami.......no to w kontakcie...jakby co oczywiście :-) P.S. Daj znać co z tymi drzwiczkami ??????Ja spróbuję wziąć urlop na czwartek, zobaczymy co z tego wyjdzie... Jakby się udało to oczywiście Warka
Napisano 23 marzec 2011 - 15:17
chłopaki spotykają się regularnie w soboty i niedziele o 10 pod klubem w Powsinie, trasa ich treningów: http://www.bikemap.net/route/432988 Jak ustawisz na widok z satelity to można tak przybliżyć że dokładnie będziesz widział gdzie jest klub.spotykacie się jakoś regularnie w powsinie?