Pętla Beskidzka - Wisła - 06.07.2013
Started By
Wiesiek Legierski
, 22 May 2013 09:05
124 replies to this topic
Posted 08 June 2013 - 18:37
Dzisiaj we trzech objechaliśmy dystans MARATON, dane z Garmina (GPS):
- 149 km
- 2480 m w pionie
- średnia 25 km/h
Poza nielicznymi wyjątkami nawierzchnie dobre i bardzo dobre!
mi.in nowy asfalt w Tarlicznem, nowy w Rychwałdzie. Jest znacznie lepiej niż 2-3 lata temu.
Końcówka na Salmpol i potem jeszcze Zameczek - daje w kość ;-)
W poniedziałek rano wrzucę traka na stronę.
- 149 km
- 2480 m w pionie
- średnia 25 km/h
Poza nielicznymi wyjątkami nawierzchnie dobre i bardzo dobre!
mi.in nowy asfalt w Tarlicznem, nowy w Rychwałdzie. Jest znacznie lepiej niż 2-3 lata temu.
Końcówka na Salmpol i potem jeszcze Zameczek - daje w kość ;-)
W poniedziałek rano wrzucę traka na stronę.
Posted 11 June 2013 - 11:33
Start: Wisła Malinka Skocznia
Meta: przeł. Szarcula (nad Zameczkiem)
Wszystkie te informacje zawiera regulamin i komunikaty na stronie www.roadmaraton.pl
P.s. Trak obrazuje trasę - został po prostu włączony i wyłączony 300 m obok mojego domu, bo tak mi było wygodniej ;-)
Meta: przeł. Szarcula (nad Zameczkiem)
Wszystkie te informacje zawiera regulamin i komunikaty na stronie www.roadmaraton.pl
P.s. Trak obrazuje trasę - został po prostu włączony i wyłączony 300 m obok mojego domu, bo tak mi było wygodniej ;-)
Posted 14 June 2013 - 06:54
Wybór dystansu przy odbiorze numeru startowego.
2 komplety kategorii na 2 dystansach.
Trasy PRO i MARATON nie różnią się tylko długością ale sposobem ich przeprowadzenia: są to 2 różne starty w 1 imprezie. PRO bardziej dla "ścigantów", MARATON to jazda w ruchu otwartym typowo maratoński dystans.
2 komplety kategorii na 2 dystansach.
Trasy PRO i MARATON nie różnią się tylko długością ale sposobem ich przeprowadzenia: są to 2 różne starty w 1 imprezie. PRO bardziej dla "ścigantów", MARATON to jazda w ruchu otwartym typowo maratoński dystans.
Posted 23 June 2013 - 09:56
Wieśku ja mam jeszcze jedną prośbę/uwagę, jako można to dajcie na bufetach tak jak w Ustroniu wodę w butelkach 0,5l, pomimo przemiłej, zawsze uczynnej i dającej świetnie radę obsłudze bufetów, zabrakło tego w Wiśniczu na przykład i były tylko kubeczki, a z nimi jest problem, choćby nie wiem jak dobra była obsługa po prostu nie jest w stanie wszystkich "obskoczyć" z kubkami i żeby uzupełnić bidon to trzeba się zatrzymywać co zawsze wiąże się z tym, że ktoś odjedzie. Butelki są wygodne bo można taką do koszulki wsadzić i przelewać "w wolnej chwili" do bidonów. A wiadomo na Pętli zawsze jest full pogoda i full słońce, więc tej wody będzie trzeba brać z bufetów dużo;) Z góry dzięki