Torebki podsiodłowe wyglądają źle, zwłaszcza duże. Anty EuroPRO, więc stylu brak.
Szosa ma nie tylko jeździć, ma też wyglądać, wtedy jest dobrze i jeździ lepiej
Napisano 26 maj 2013 - 22:09
Napisano 28 maj 2013 - 22:42
Napisano 31 maj 2013 - 18:31
Napisano 07 czerwiec 2013 - 11:48
Pompka o długości 10-11cm i jedna dętka spokojnie wchodzą do kieszeni na plecach. Ja wożę tak jeszcze malutki przybornik z kluczami, telefon, klucze od domu, bo zona nie zawwze wpuszcza
i trzy batoniki i nawet nie wyglądam na wielbłąda. Jest styl.
Torebki podsiodłowe wyglądają źle, zwłaszcza duże. Anty EuroPRO, więc stylu brak.
Szosa ma nie tylko jeździć, ma też wyglądać, wtedy jest dobrze i jeździ lepiej
Napisano 07 czerwiec 2013 - 15:32
Napisano 07 czerwiec 2013 - 19:33
A kto kiedykolwiek mówił lub pisał, że styl = pragmatyzm?
Nie musisz mnie przepraszać, nawet po zagramanicznemu,
ja nie narzucam swojego zdania, wyrażam je jeno,
spójrz na mój poprzedni post i postaraj się go ogarnąć. Piszę o tym, jak byłoby ładniej, a nie lepiej/szybciej/wygodniej/coś tam. :-)
Napisano 07 czerwiec 2013 - 19:56
Napisano 12 czerwiec 2013 - 21:02
Krisowy blog sportowy:
Strava: https://www.strava.c...thletes/3746277
Endomondo: https://www.endomond...profile/1796231
Napisano 21 czerwiec 2013 - 09:38
Napisano 21 czerwiec 2013 - 09:58
...Kosmos :-D
www.youtube.com/user/AstronomzBurzyna
"Myślę też, że podatek paliwowy powinien być też od rowerów pobierany. Bo jak jedziesz rowerem, to nie jedziesz autem. A jakbyś jechał autem, to byś go zapłacił, czyli oszukujesz państwo nie jadąc autem. Czyli ergo powinieneś płacić na rowerze ekwiwalent mediany spalanego paliwa na 100km po cenach PKN Orlen..."
Napisano 09 sierpień 2013 - 22:20
Torebka akurat pasuje do platform.
Pragmatyzm, wygoda i tudziez stylistyka sa zachowane ;-)
Bardzo się ucieszę jak mi sprezentujesz spd ![]()
Przypomniało mi się coś ważnego: jeśli tylna przerzutka u Ciebie to Sora, to uważaj, bo mojej znajomej w takim samym modelu Jamisa w ubiegłym roku strzeliła zaraz na początku użytkowania roweru, reszta historii tutaj:
http://www.forumszos...er=asc&start=15
W każdym razie odpukaj, ja już to zrobiłem ;-)
A póki co się trzymię
* Pamiętam jak na SB pisałeś o tym ,pozdr ![]()
suhar - nie lubue miec wypchanych kieszonek i tyle
a nie ma szans zeby tej torebki nie było bo sie ' nie pomieszcze' z tymi gratami. A dętke , pompkę gdzieś dac musze. Bo wóz techniczny nie jeździ za mną ![]()
Łukasz - Spoko rozwiązanie tylko co wtedy gdy uzywam 2 bidonów ? ![]()
Napisano 21 sierpień 2013 - 07:27
Piszę o tym, jak byłoby ładniej, a nie lepiej/szybciej/wygodniej/coś tam.
A to czy jest ładniej czy nie to już kwestia gustu, a zatem twój argument nie ma znaczenia.
Napisano 18 maj 2014 - 12:51
Odświeżam temat, bo się troche zmieniło ![]()
Nowa owijka,opony, spd-sl, dłuższy mostek, koszyki
Parę zdjęć:

Napisano 18 maj 2014 - 13:38
no pięknie , wygląda lepiej, świetny rowerek.
Tylko Kubens..młody jesteś, mógłbyś mostek odwrócić i na sportowo bardziej pojeździć ![]()
Napisano 18 maj 2014 - 13:57
wszystko IN PLUS ![]()
Napisano 18 maj 2014 - 14:02
heh, dzięki ![]()
Co do mostku, od początku tego roku miałem wielkie problemy z ustawieniem odpowiedniej pozycji, różne kombinacje z podkładkami, wysokością siodełka, i wymianie mostka na dłuższy, długo się z tym męczyłem, żeby ustawić tą ok pozycję. Bo dawało nieźle w kość, biodra cierpiały. I w końcu doszedłem do takiej konfiguracji, jaka jest aktualnie i przy której mnie nic nie boli i jeździ się dobrze. Sam myślałem tez o tym, żeby ten mostek odwrócić, ale boje się że znów zaczną się problemy z ustawieniem :-/
No,no krzychu np. wymiana siodełka na jakieś biało-czerwone 8-)
Napisano 18 maj 2014 - 15:30
kubens ja sceptycznie podchodziłem do zakupu tego roweru, ale powiem Ci, że wygląda konkretnie! Podoba mi się.
Tylko nie dawaj już czerwonego siodła, bo przegniesz z czerwienią, szukaj czegoś białego będzie wtedy miodzio pasowało do napisu.
Napisano 18 maj 2014 - 17:30
Aleś odpicował rakiete :shock: Jak tym śmigniesz na miasto, dziewuchy majtki na dupach będą drzeć
Super!
Napisano 18 maj 2014 - 17:33
Jeszcze masz białe pedały, siodło musi być białe!