Sanok i okolice
Started By
Gosc_DivisionBell_*
, 31 lip 2013 22:45
236 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 06 sierpień 2014 - 21:26
Witam wsrod zywych. Wczoraj jechalem na to szybowisko w Bezmiechowej Grn, faktycznie to chyba najtrudniejszy podjazd w tych okolicach, caly czas stromo, moze 2 odcinki, gdzie na chwile mozna bylo odpoczac. Widoki superowe, a osrodek szybowcowy wart uwagi i zwiedzania. Natomiast spotkala mnie przykra sprawa w drodze powrotnej, bo wracajac skonczylo mi sie picie w bidonach, wiec zaraz za Bezmiechowa Grn. kupilem 2l. orenzade, ktora okazala sie zepsuta, tylko niestety z powodu zmeczenia i potrzeby uzupelnienia plynow, nie zauwazylem tego. Po przejechaniu serpentyn i zjechaniu do Tyrawy W. dopadlo mnie takie oslabienie, ze myslalem, ze nie dojade, a czekalo mnie jeszcze okolo 30km krecenia i sporo gorek. Po nastepnych 15km zaczely sie pierwsze objawy na wymioty, jakos sie powstrzymalem i dokulalem sie w zolwim tempie do domu w Jablonce. Niestety potem juz tylko sie wykapalem, wymiotowalem i w miare do siebie doszedlem dopiera dzis wieczorem. Jutro jeszcze nie dam rady krecic na rowerze, ake w piatek jak co cos sie juz pomysli.
Using Tapatalk
Napisano 08 sierpień 2014 - 22:40
Hej. Niestety petle odlozymy do nastepnego razu, bo musialem wczesniej wyjechac czyli dzisiaj. Nie zdazylem sie pozegnac, ale moze bede jeszcze na jakis tydzien na jesien, to sie cos pokreci. Bedziemy z reszta w kontakcie, na tym watku bede caly czas aktywny. Powrzucam takze fajne filmiki z roznych ustawek kolarskich z naszego rejonu. Pozdrawiam
Using Tapatalk
#111 Gosc_DivisionBell_*
Napisano 10 sierpień 2014 - 08:55
Z dluzszych podjazdow jest jeszcze Jawor, podjazd zaczyna sie w Bobrce, jest okolo 5 km pod gore, dosc nierowno, sa stromsze fragmenty i wyplaszczenia. Niestety asfalt jest raczej kiepskiej jakosci. Co do trudnosci to stawiam ten podjazd na pewno wyzej niz np. serpentyny od strony Wujskiego. Wjezdzal ktos jeszcze ten Jawor?
Napisano 10 sierpień 2014 - 10:24
Wczoraj jechałem przez Paryż Niebieszczany, Mokre, Wysoczany i później na Bukowsko, Sanok. Początek trasy super bo nowy asfalt do Wysoczan, kawałek starego ale bez dziur w Mokrym. No ale droga do Bukowska to tragedia, kiedy oni w końcu położą tam jakiś asfalt, góry doliny.
Focus user! :-P
Napisano 10 sierpień 2014 - 17:23
Pewnie widoki przednie.
Dziś przejechałem małą pętle i dwa podjazdy dały mi w kość. Ogólnie trzeba dalej kręcić. Jak zwykle przygoda z burzą ale jakoś tym razem udało się uciec. Szkoda tylko, że nikt nie chciał dołączyć i pomóc mnie pchać.
Dziś przejechałem małą pętle i dwa podjazdy dały mi w kość. Ogólnie trzeba dalej kręcić. Jak zwykle przygoda z burzą ale jakoś tym razem udało się uciec. Szkoda tylko, że nikt nie chciał dołączyć i pomóc mnie pchać.
Focus user! :-P