Skocz do zawartości

Sanok i okolice

236 odpowiedzi w tym temacie

#141 hqvkamil

hqvkamil
  • Użytkownik
  • 610 postów
  • SkądBieszczady

Napisano 24 sierpień 2014 - 13:32

Pogoda taka jak byłeś, teraz jeszcze chłodniej. Trzeba zainwestować w jesienne ubranie bo temperatury poniżej 20 stopni i wiatr. :( Co do kręcenia to się wolnym tempem kręci. :P
Focus user! :-P

#142 czarusblitz

czarusblitz
  • Użytkownik
  • 644 postów

Napisano 24 sierpień 2014 - 17:01

Jak bylem to byly upaly, a w ciagu tych 2 tyg. to moze z 3-4 razy padalo przelotnie. Teraz natomiast zimno, deszczowo ze zmienna aura. No coz, w takim klimacie niestety antykolarskim mieszkamy.
Using Tapatalk

#143 hqvkamil

hqvkamil
  • Użytkownik
  • 610 postów
  • SkądBieszczady

Napisano 17 wrzesień 2014 - 20:14

Beymont

Może by tak powtórzyć akcje w tą sobotę i zrobić rundę w stronę Rzeszowa, jakieś fajne kółko zakręcić? Masz czas? :D

#144 czarusblitz

czarusblitz
  • Użytkownik
  • 644 postów

Napisano 18 wrzesień 2014 - 10:33

Hej. Kreccie, kreccie bo pogoda teraz kolarska 😉 Trzeba to wykorzystac poki jesien i zima nadajdzie. Beymont- jak tam sezon pilkarski, ktore miejsce w tabeli, no i czy trener daje ci pograc?
Using Tapatalk

#145 Gosc_DivisionBell_*

Gosc_DivisionBell_*
  • Gość

Napisano 20 wrzesień 2014 - 00:20

Ponoc kilka dni temu skonczyli wreszcie droge Zagorz-Komancza. Dwa lata ja robili, choc pierwotnie mial to byc czas o polowe krotszy, masakra...

#146 hqvkamil

hqvkamil
  • Użytkownik
  • 610 postów
  • SkądBieszczady

Napisano 20 wrzesień 2014 - 09:22

Tak ale jaki tam jest asfalcie. :D Przez Wysoczany też jest super asfalt, jedynie odcinek Mokrego taki sobie ale nie jest źle.

#147 Beymont

Beymont
  • Użytkownik
  • 116 postów
  • SkądPodkarpacie

Napisano 20 wrzesień 2014 - 11:00

Wybaczcie, dopiero teraz wszedłem tutaj :P Kamilowi już odpisałem ;)

@czarusblitz Jak na razie środek tabeli. Gram cały czas. W tym tygodniu gramy w Pucharze Polski z Karpatami Krosno - III liga :)

#148 hqvkamil

hqvkamil
  • Użytkownik
  • 610 postów
  • SkądBieszczady

Napisano 20 wrzesień 2014 - 13:04

Kurde ile razy nie podjeżdżam od stron Ropienki podjazd pod Wojtkówkę to zawsze się skuje tak że jadę na granicy. :D Dziś jeszcze deszcz mnie złapał przed Kuźminą i do domu jazda już była w ulewie. :D

#149 Gosc_DivisionBell_*

Gosc_DivisionBell_*
  • Gość

Napisano 20 wrzesień 2014 - 13:29

Mi z kolei zawsze ten podjazd daje w kosc od drugiej strony, ostatnia prosta sie ciagnie strasznie:)

#150 hqvkamil

hqvkamil
  • Użytkownik
  • 610 postów
  • SkądBieszczady

Napisano 20 wrzesień 2014 - 15:19

Chciałem dziś pojechać na Arłamów i wyjechać w Birczy, szkoda tylko że pogoda nie dopisała i brak towarzystwa. :/ Ostatnio z Michałem się super jechało, prowadził mnie przez takie podjazdy żebym padł, ale się nie dałem. :D

Nie mogę znaleźć ale chyba Grzesiek jechałeś kiedyś tę trasę do Arłamowa i dalej?

#151 Gosc_DivisionBell_*

Gosc_DivisionBell_*
  • Gość

Napisano 20 wrzesień 2014 - 17:05

Jechalem kilka razy, najczesciej jechalem przez Trojce i potem wyjezdzalem za Wojtkowka albo ewentualnie przez Trojce i dalej wyjezdzasz w Leszczawie. W kazdym razie trzeba tam uwazac bo latwo sie pogubic, oznaczen zero.

#152 czarusblitz

czarusblitz
  • Użytkownik
  • 644 postów

Napisano 09 listopad 2014 - 22:39

Co tam u was w Bieszczadach, mialem byc na wszystkich swietych, ale jakos nie wyszlo, tesciowie tylko pojechali. Krecicie cos tam, bo patrzac na pogode w waszych stronach, to wyglada to calkoem obiecujaco 😉
Using Tapatalk

#153 hqvkamil

hqvkamil
  • Użytkownik
  • 610 postów
  • SkądBieszczady

Napisano 09 listopad 2014 - 22:41

Coś tam się kręci ale w weekendy bo wraca się po 17:00  z pracy to już ciemno. :P  Do końca listopada może taka pogoda być :P

#154 czarusblitz

czarusblitz
  • Użytkownik
  • 644 postów

Napisano 09 listopad 2014 - 22:53

A dalej na rowerze dojezdzasz? Ja poki co po pracy krecilem, zazwyczaj na zimowce, teraz chyba w listopadzie i grudniu pobiegam troche, a weekendy jedynie rowerowo.
Using Tapatalk

#155 hqvkamil

hqvkamil
  • Użytkownik
  • 610 postów
  • SkądBieszczady

Napisano 09 listopad 2014 - 23:18

Jak w Sanoku to  na rowerze, kilka razy mnie mocno zlało. :D  Teraz w innej centrali i rowerem nie da rady. :P

#156 czarusblitz

czarusblitz
  • Użytkownik
  • 644 postów

Napisano 22 listopad 2014 - 23:52

Hej mistrzowie. Jak tam mijaja wam jesienne dni. W Bieszczadach juz bialo czy dalej na szosach smigacie?
Using Tapatalk

#157 hqvkamil

hqvkamil
  • Użytkownik
  • 610 postów
  • SkądBieszczady

Napisano 23 listopad 2014 - 16:20

W dalszych Biesach to już śnieg. Dziś z Grześkiem byłem na serpentynach to na szczycie mgła i śnieg. :D Kapitalnie to wyglądało, jakbyśmy Giro jechali. :D

#158 czarusblitz

czarusblitz
  • Użytkownik
  • 644 postów

Napisano 30 listopad 2014 - 21:52

Hej pany. Od piatku na Slasku temp. spadla do -2, jeszcze poki co bez opadow sniegu. W weekend rowerowo, wlasciwie juz od 2 tyg. krece glownie na przelaju po szosach, temp. minusowa i mocny wiatr sprawia, ze odczuwalna temp. to chyba z -10. A jak tam u was, juz zasypalo wszystko?
Using Tapatalk

#159 hqvkamil

hqvkamil
  • Użytkownik
  • 610 postów
  • SkądBieszczady

Napisano 30 listopad 2014 - 21:58

Temperatury u nas też do - 5C, w ten weekend nie śmigałem bo rower w serwisie, zajechałem tylna piastę po ostatniej jeździe z Grześkiem. :D Śnieg tylko w dalszej części Bieszczad.

#160 Gosc_DivisionBell_*

Gosc_DivisionBell_*
  • Gość

Napisano 02 grudzień 2014 - 14:18

ja dziś byłem ale przekręciłem tylko 30 km. Masakrycznie zimno jest, niby tylko -1 ale przez ten zimny wiatr odczuwalna temp. jest duużo niższa.

Dodaj odpowiedź