czmiel, dnia 08 Sie 2013 - 16:22, napisał: 
@Marvelo
A Ty sie choinki urwałeś, czy jak? Poprzednia wersja też była "badziewnym plastikowym produktem z taśmy", tylko jej już w sieci nigdzie nie znalazłeś, bo była przestarzała. Jeśli zresztą nie zauważyłeś forumrowerowe.org ma ten sam skrypt. Nie myślisz chyba zresztą, że ktoś specjalnie zrobi skrypt dla jakiegoś forum szosowego. To kosztuje. Dużo kosztuje.
Tak, urwałem się z bardzo wysokiej choinki, a w ogóle to nie jestem z tego świata. Komputery to dla mnie zło konieczne i mam wstręt do wszystkiego, co z nimi związane. Skrypt to dla mnie wciąż podręcznik akademicki.
A plastik kiedyś był wyższej jakości. Obecny to cienizna, która wprawdzie błyszczy się z daleka, ale pęka przy byle dotknięciu.
Konkretna uwaga - proszę bardzo: Dlaczego nie zostały przeniesione informacje w profilach użytkowników (wiek, miejscowość, płeć)?
Chciałem to uzupełnić (osobiście też wolę wiedzieć, z kim mam do czynienia i czy ktoś może mieszka w mojej okolicy), ale obecnie nie da się podać wieku bez ujawniania dokładnej daty urodzenia, a miejscowości w ogóle nie znalazłem.
Druga rzecz: Kiedyś w profilach była podana informacja pozytywna ("pomógł"), a teraz tylko negatywna ("punktów ostrzeżeń").