Mi też propozycje Bastiana przypadły do gustu. Jestem za.

Logo Forum
Napisano 09 sierpień 2013 - 13:06
W wersji Bastiana czcionka naprawdę jest nieczytelna. Logo to chyba z definicji ma być coś łatwego do zapamiętania, te propozycje nie są. A tak w ogóle to dzisiaj się dowiedziałem, że w obecnym logo forum znajduje się struś :-)
http://www.radello.pl - odżywki Dextro Energy / Honey Stinger / Huma Gel / Nuun, kosmetyki Sportsbalm / Bodyglide - bezpośrednio od dystrybutora/importera
Napisano 09 sierpień 2013 - 15:29
Zapodaje moją 2.propozycję - prosta czcionka, mały akcent rowerowy.
logo-fsorg.png 51,87 KB
2 Ilość pobrań
Mam też pomysł by nad zielonym pasem umieścić jakieś trzy szosowe ikonki np. kier. baranek, kask czasowy, ramę którą znacie (lub coś innego charakterystycznego dla szosówek - może jakiś bucik ładny.
Napisano 09 sierpień 2013 - 15:45
Wiem, że projekty są jakie są, ale jeżeli któryś przypadnie do gustu to mogę je poprawić.
Załączone pliki
Napisano 09 sierpień 2013 - 21:14
Bury, dnia 09 Sie 2013 - 17:14, napisał:
Dlaczego ja nie mam dostępu do grafik? Nie mogę ich oglądać, bo niby nie mam uprawnień...
Widać użytkownicy stwierdzili, że moderacja za dużo narozrabiała ;-) i odebrali władzę.
Lud na barykady :-D

Napisano 26 sierpień 2013 - 18:33
Uważam, że nad napisem wystarczy poprostu rower wyścigowy w całości o jak najbardziej charakterystycznych kształtach (przede wszystkim kierownica szosowa) aby nie przekombinować. Logo powinno być proste i czytelne.
O! Widzę, że wykasowano moją sygnaturę. To znaczy, że jej treść dotarła. Bardzo mnie to cieszy.
Dodaj odpowiedź