Skocz do zawartości

Nasze starty

81 odpowiedzi w tym temacie

#81 Gosc_T.o.m.p.o.z_*

Gosc_T.o.m.p.o.z_*
  • Gość

Napisano 18 październik 2010 - 16:52

Tylko Góralu zOzorkowa nie p[omyl przy okazji wczasow St, Johann in tirol z St. Johann in Pongau w Kraju salzburskim. Znałem kiedys jednego co w trkacie wczasow chciał wystartowac w MŚ Masters ......................... niestety na miejscu się zorjętował iz w Austrii miejscowości o tej nazwie jest setka a MŚ Masters są tylko w jednej z nich.

A jak bys owadził rodzinnie o kraj salburski to sobie poczytaj co to jest Salzburg Land Card polecam.

Tompoz

#82 szamanviking

szamanviking
  • Użytkownik
  • 1199 postów
  • SkądWadowice

Napisano 31 październik 2010 - 19:18

Moje plany startowe zrealizowałem w tym sezonie w 95% a założenia wyników w 200% z wyjatkiem Mistrzostw Polski Masters M1,gdzie defekt roweru wykluczyl mnie z udanej i jedynej ucieczki jadącej po rozdane potem medale.W sumie w 25 startach w MTB i na szosie zaliczylem 16 razy pudło w mastersach,co pod koniec sezoun skusiło mnie do startów również z elitą,dostałem trochę batów,ale za mną tez niejeden przyjechał,więc jak byk bojowy podnoszę sobie poprzeczke by poobgryzac tyłki kolejnym z elity w 2011 a przy okazji "rozpieprzyc" w proch mastersów M1. Licze na to po cichu. Wygrana w Wieliczce,Nowym Sączu nocne,2 w Popradzie M1 8 na mistrzostwach Polski MTB,Mistrz i vce mistrz Malopolski czas i szosa, vce mistrz Małopolski MTB i sporo inncyh,3 w generalce Pucharu Szlaku Solnego. Tak ze rozpietośc dośc spora,jednak bardziej skupiam się w 2011 na szosie.

Dodaj odpowiedź