Chciałem się upewnić, czy ma mocowanie pod bidon ? (KeNaJ pisał , że ma i na filmiku widać, że niby uchwyt jest).LEZYNE HP DRIVE
Nie jestem pewny, bo w opisie produktu w sklepach o tym uchwycie nic nie ma.
Napisano 09 maj 2011 - 22:05
Chciałem się upewnić, czy ma mocowanie pod bidon ? (KeNaJ pisał , że ma i na filmiku widać, że niby uchwyt jest).LEZYNE HP DRIVE
"Wieczność jest bardzo nudna, szczególnie pod koniec" - Woody Allen
Napisano 09 maj 2011 - 22:34
Napisano 10 maj 2011 - 15:12
Napisano 10 maj 2011 - 18:03
Czy HP Road Drive (trochę ładniejsza wersja tej HP Drive) będzie się podobnie dobrze sprawować?
Może ktoś widział gdzieś tę pompkę w Polsce w kolorze białym?
Chciałem się upewnić, czy ma mocowanie pod bidon ? (KeNaJ pisał , że ma i na filmiku widać, że niby uchwyt jest).
Nie jestem pewny, bo w opisie produktu w sklepach o tym uchwycie nic nie ma.
Napisano 10 maj 2011 - 18:09
Bez przesady - ładna pompka nie szpeci. A do koszulki już i tak jest co pakować - czasem jest upchane jak w plecaku :-P Zwłaszcza jak jedziesz sam 200 albo więcej km.Od czego masz koszulke kolarska wkladasz do kieszonki i lecisz , mocowanie przy boku ramy moze i ulatwia sprawe ale w szosie wyglada to troche niezbyt estetycznie nom chyba ze masz Trekinga :mrgreen:
Napisano 10 maj 2011 - 18:39
Napisano 10 maj 2011 - 18:45
Dla Ciebie krzysztof1985 jak rozumiem wygląd nie ma znaczenia(Twoje słowa), ale pompka przy ramie według Ciebie wygląda trochę niezbyt estetycznie.. Jeszcze nie widziałem u nikogo pompki w kieszeni:)
Napisano 10 maj 2011 - 19:28
Napisano 10 maj 2011 - 20:12
Poza tym, że cytowane powyżej zdanie wyraził Radello, to jakość LEZYNE ma dla mnie znaczenie. Wyrobom SKS-a też nie można zarzucić, że są marnej jakości i dla mnie osobiście najładniejsza pompka do szosówki to właśnie SKS Diago - np. czarna - wysoki połysk, ładny kształt - cacko.Jeżeli dla ciebie wygląd ma znaczenie a nie jakosc to gratulowac zakupu
Napisano 10 maj 2011 - 21:36
Jak jeżdżę po okolicy, to o pompkach i łatkach nie myślę, bo w razie czego liczę na wóz techniczny :-P . Ale jeżdżąc dalej od domu nie chciałbym nikogo fatygować i dlatego pomysł na pompkę. Skłaniam sie jednak do urządzeń obsługujących wentyle presta i auto, bo ostatnio z lasu (na góralu) dwa razy wracałem na kapciu.
Napisano 10 maj 2011 - 22:19
Chyba napisałem wyraźnie: Lezyne, a że przy okazji ładnie wygląda, to chyba nie wada?Jezeli dla ciebie wyglad ma znaczenie a nie jakosc to gratulowac zakupu
Też się nad nią zastanawiam, zwłaszcza że kosztuje 1/2 Lezyne Road Drive. Wygląda mi na konstrukcję pokrewną SKS Wese, która się cieszy (także na tym forum) dobrą opinią.Wyrobom SKS-a też nie można zarzucić, że są marnej jakości i dla mnie osobiście najładniejsza pompka do szosówki to właśnie SKS Diago - np. czarna - wysoki połysk, ładny kształt - cacko.
Często jeżdżę wieczorem, kiedy mój "wóz techniczny" usypia mego syna, więc pompkę staram się mieć ze sobą zawsze. Teraz wożę w kieszonce starego Topeaka, którym może z 6 bar nabiję - jak będę blisko to OK na dojazd, ale 40km wracać uważając na każdą dziurę to dziękuję bardzo.Jak jeżdżę po okolicy, to o pompkach i łatkach nie myślę, bo w razie czego liczę na wóz techniczny :-P
Na dwu- czy trzygodzinny wyjazd (nie mówiąc o dłuższym) naprawdę warto zabrać plecak (z bukłakiem). Zwłaszcza, że można się nieźle zdziwić szukając w niedzielne popołudnie w mijanych wioskach otwartego spożywczaka celem nabycia chociażby wody i bananów...A do koszulki już i tak jest co pakować - czasem jest upchane jak w plecaku Zwłaszcza jak jedziesz sam 200 albo więcej km.
http://www.radello.pl - odżywki Dextro Energy / Honey Stinger / Huma Gel / Nuun, kosmetyki Sportsbalm / Bodyglide - bezpośrednio od dystrybutora/importera
Napisano 11 maj 2011 - 09:18
Napisano 11 maj 2011 - 12:03
To czy wozić pompke i dętki z sobą w trasy to sprawa czysto indywidualna , jeżeli bedziesz szedł pieszo nawet 10 km a nie wspomne jak się jest od domu 100 km beż zadnego sklepu rowerowego w szczerym polu to nastepnym razem weżniesz wszystko na 100 % temat mam przerobiony
Napisano 11 maj 2011 - 12:56
Napisano 11 maj 2011 - 19:54
Napisano 11 maj 2011 - 20:04
Napisano 11 maj 2011 - 20:26
Napisano 11 maj 2011 - 21:05
Napisano 11 maj 2011 - 21:15