o haha tobo jesteś mistrz +
#82 Gosc_tobo_*
Napisano 19 styczeń 2018 - 13:50
- mess lubi to
Napisano 21 luty 2018 - 18:58
więc owijka i swisstopy Flash EVO Black Prince są zamontowane, łożyska również, gruntowny serwis i rower gotowy do sezonu
- 1415chris, pangumas, dywyn i 5 innych osób lubią to
Napisano 28 czerwiec 2018 - 13:51
ostatnio miałem okazję się wyłożyć na zakręcie, na szczęście nic oprócz owijki nie ucierpiało. Owijka jednak, nadawała się do kosza. Pobiegłem do decathlona i kupiłem to co mieli najlepsze wg mnie, całe 50 ziko. Że taka cena, to postanowiłem zobaczyć jak czarna będzie wyglądać, i tak zmienię za jakiś czas na coś fajniejszej jakości. Ta decathlonowa niestety bez rękawiczek za dobra nie jest. W każdym razie rower wygląda tak...
szczerze mówiąc, nawet mi się podoba i myślę, że jestem w stanie znieść ten widok dla czerpania benefitów praktycznych. Ten biały lizard skin niestety był tragiczny w utrzymaniu, zdecydowanie gorszy niż fizik glossy (którą swoją drogą był najłatwiejszy z białych do pielęgnacji). Jeżeli chodzi o wszelkie inne właściwości to gruba miazga. Następną moją owijką będzie najprawdopodobniej lizard skin czarny lub czarny fizik z białymi napisami.
Napisano 28 czerwiec 2018 - 14:19
Biała owijka pasuje zdecydowania lepiej. A na jej utrzymanie w czystości są rozwiązania.
crankalicious.pl - profesjonalne kosmetyki do pielęgnacji roweru
Napisano 28 czerwiec 2018 - 14:22
ostatnio miałem okazję się wyłożyć na zakręcie, na szczęście nic oprócz owijki nie ucierpiało. Owijka jednak, nadawała się do kosza. Pobiegłem do decathlona i kupiłem to co mieli najlepsze wg mnie, całe 50 ziko. Że taka cena, to postanowiłem zobaczyć jak czarna będzie wyglądać, i tak zmienię za jakiś czas na coś fajniejszej jakości. Ta decathlonowa niestety bez rękawiczek za dobra nie jest. W każdym razie rower wygląda tak...
szczerze mówiąc, nawet mi się podoba i myślę, że jestem w stanie znieść ten widok dla czerpania benefitów praktycznych. Ten biały lizard skin niestety był tragiczny w utrzymaniu, zdecydowanie gorszy niż fizik glossy (którą swoją drogą był najłatwiejszy z białych do pielęgnacji). Jeżeli chodzi o wszelkie inne właściwości to gruba miazga. Następną moją owijką będzie najprawdopodobniej lizard skin czarny lub czarny fizik z białymi napisami.
Ladnie! Choc moze cos dwukolorowego tez by robilo robote, albo czarny Supacaz z bialym wzorkiem
Napisano 28 czerwiec 2018 - 15:06
#88 Gosc_Gregory34_*
Napisano 28 czerwiec 2018 - 15:42
@mess co to za światło masz na sztycy zamontowane?Szukam czegoś podobnego .
Napisano 28 czerwiec 2018 - 16:07
czarna by pasowała gdybyś dał czarny mostek i czarne podkładki białe są fajne, ale kiepskie w utrzymaniu, polecam FSA Powertouch
- mess lubi to
Napisano 28 czerwiec 2018 - 21:34
widzę ile ludzi, tyle opinii, doskonale! Co do czerwonej myślałem, ale póki co nie dla mnie, może jak się znudzą białe i czarne to spróbuję
@cauchy dzięki za hinta, jak polecasz to właśnie taką kupię i przetestuję, cenowo też spoczko
a i ten mostek jak patrzysz od przodu jest czarny
@Gregory34 lampka to mactronic red line, używam kilka sezonów już, ładowana usb i fajnie oczojebna przy czym bardzo kompaktowa. Drugi raz bym kupił bez wahania
Wysłane z mojego MHA-L29 przy użyciu Tapatalka
Napisano 28 czerwiec 2018 - 22:38
Jeżdżę na czerwonej . Biała mi się mega podoba w takich zestawieniach kolorystycznych jak u Ciebie, ale nie na moje nerwy .
Napisano 29 czerwiec 2018 - 13:19
Od jakiegoś czasu mam czerwoną, bo biała nie pasuje do obecnej ramy i jej kolorów.
Co do dbania, to rozwiązanie znajdziesz w linku, w moim podpisie ewentualnie odezwij się na priv.
crankalicious.pl - profesjonalne kosmetyki do pielęgnacji roweru
Napisano 29 czerwiec 2018 - 16:41
Też tak uważam. Ponadto czarny mostek pasował by do czarnej sztycy.czarna by pasowała gdybyś dał czarny mostek i czarne podkładki