Tak sobie czytam i czytam i już wiem czemu przestałem startować w formule grup startowych... Istny kabaret ![]()
Supermaraton - Żądło Szerszenia 2014
Napisano 27 kwiecień 2014 - 20:50
- maciej1986, travisb, Marcines i 2 innych osób lubią to
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Gosc_krystianzach_*
Napisano 27 kwiecień 2014 - 22:30
Afery nikt nie robił, bo po co? Można tylko wysnuć z tego wnioski, kto z kolarstwa ma/lub miał chleb, a kto czerpie z tego przyjemność.
- RobertR lubi to
Napisano 28 kwiecień 2014 - 08:21
mnie to dziwi, że tacy na podium mają z tego przyjemność - widać mają się czym chwalić, że ustawili się tak aby amatorom dokopać - żenada :-P
zobaczcie grupę startową 1, 14, 65 - widać jak na dłoni, że ktoś "pomógł" losowaniu - po prostu żenada i tyle :-P
ciekawe ile jeszcze z "pomagań" w losowaniu nie wiemy ...
Napisano 28 kwiecień 2014 - 09:37
a ja do roku 2013 poprawiłem się o ponad 1 h i to mnie baaardzo cieszy, pogoda dopisała, grupa była mocna, dziękuje za jazdę tym którzy mi pomogli a mam nadzieje że ja również trochę się dołożyłem, bufet był jak zwykle na koniec bardzo dobry, medal ciekawy i gifty ładne, dla mnie impreza ok
Napisano 28 kwiecień 2014 - 09:45
pogoda dopisała ... dziękuje za jazdę tym którzy mi pomogli a mam nadzieje że ja również trochę się dołożyłem, bufet był jak zwykle na koniec bardzo dobry, ... i gifty ładne, dla mnie impreza ok
pod tymi słowami też mogę się w 100 % podpisać ![]()
tylko niesmak pozostanie po tym kolesiostwie
Napisano 28 kwiecień 2014 - 10:02
Tak sobie czytam i czytam i już wiem czemu przestałem startować w formule grup startowych... Istny kabaret
Generalnie ta formuła nie była by taka zła, gdyby zamiast losowania dobierać skład grupy w/g reprezentowanego poziomu (coś w rodzaju Ligi czy Kategorii) i prowadzić niezależne klasyfikacje. Formuła Supermaratonów aż prosi się o takie rozwiązanie
- czmiel lubi to
Napisano 28 kwiecień 2014 - 11:34
a ja do roku 2013 poprawiłem się o ponad 1 h i to mnie baaardzo cieszy, pogoda dopisała, grupa była mocna, dziękuje za jazdę tym którzy mi pomogli a mam nadzieje że ja również trochę się dołożyłem, bufet był jak zwykle na koniec bardzo dobry, medal ciekawy i gifty ładne, dla mnie impreza ok
Mocno pomagałeś! Ja też na początku próbowałem dołożyć, ale nie byłem taki silny jak ty i po mniej niż godzinę już nie miałem siły (ani ochoty z powodu tego jednego kolegi). Potem na pierwszym podjeździe (45 km?) spadłem z grupy. Chyba mógłbym jeszcze trochę trzymać się z wami lub was gonić, ale obawiałem się dystansu i końcowych górek.
Napisano 28 kwiecień 2014 - 12:15
Kolega ustawiał grupę to fakt, ale dzięki temu była ostra praca i mam taki a nie inny czas ale w końcu i ja strzeliłem z koła jak zaczęły się podjazdy. Mam nadzieje że się nie zraziłeś do polskich imprez rowerowych Leopejo
Bardzo polubiłem tę imprezę i nie mogę się doczekać następnego.
Leopejo w której grupie jechałeś?
W drugiej grupie, numery 10 to 19.
Napisano 28 kwiecień 2014 - 13:10
Ma ktoś może foty ze startu grup na dystans mega?
Z tych galerii co przejrzałem to zdjęcia zaczynają się od startu grup na dystans mini.
Napisano 28 kwiecień 2014 - 13:35
Ma ktoś może foty ze startu grup na dystans mega?
Z tych galerii co przejrzałem to zdjęcia zaczynają się od startu grup na dystans mini.
Ja jedyne fotki o sobie znalazłem tutaj: https://picasaweb.go...Szerszenia2014I ( jest też druga część: https://picasaweb.google.com/106375275638218600037/ZadOSzerszenia2014II ). I ze startu honorowego i z finiszu.
(lepiej byłoby ich nie znaleźć, przeraza mnie moja grubość w tych zdjęciach.
- sum lubi to
Napisano 28 kwiecień 2014 - 14:12
Leopejo dzięki za link do galerii. Przynajmniej siebie znalazłem na kilku zdjęciach ![]()
Napisano 28 kwiecień 2014 - 14:40
Leopejo - gdzie znalazłeś tą galerię ?
może są jeszcze inne o których nie wiem :roll:
Leopejo dzięki za link do galerii. Przynajmniej siebie znalazłem na kilku zdjęciach
Ja galerie znalazłem tylko na Fejsie, w stronie Żądła Szerszenia ( https://www.facebook...zebnica?fref=ts ) i paru grup rowerowych z Wrocławia, przynajmniej Sport-Profit , gdzie znalazłem te galerie wymienione wyżej i Astrontech (mało zdjęć). Ale tak naprawdę większość galerii to krótsza trasa lub rowery górskie :-P
Leopejo a który to ty
?
Jedyny Włoch, który trafił na numer startowy... pechowy we Włoszech (tak, to nie 13).
Dodaj odpowiedź
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Trzebnica, woj. dolnosląskie
Sponsorzy serwisu →
Rosebikes.pl →
Dzień Demo Na Żądle SzerszeniaNapisany przez paulsen , 18 kwi 2014 |
|