Skocz do zawartości

Zdjęcie

Katar i kaszel zaraz po treningu

41 odpowiedzi w tym temacie

#41 Krzysiek1994

Krzysiek1994
  • Użytkownik
  • 184 postów
  • SkądIława

Napisano 14 sierpień 2011 - 19:51

To ze zjedzeniem czegokolwiek w czasie jazdy masz zapewne niemałe problemy. Nie zazdroszczę w takim razie ...

Człowieku batona musli jem w męczarni z otwartą buzią i co chwile łapiąc powietrze między kęsami. Najchętniej bym nie jadł w czasie jazdy ale niestety trzeba...

Krzysiek1994, przejdź się do lekarza rodzinnego, żeby skierował Cię do laryngologa, a ten do szpitala na zabieg.

Jak byłem w szpitalu to leżałem w sali właśnie z tymi od operacji nosa i nic przyjemnego...
Najgorzej jak oni mieli tamte waciki z nosa wyjmować to krew się lała i miesiąc przerwy od pracy fizycznej...

#42 PsYhOl

PsYhOl
  • Użytkownik
  • 1064 postów
  • SkądBrzesko

Napisano 14 sierpień 2011 - 23:53

travisb, jedzenie podczas jazdy to koszmar, ale idzie się przyzwyczaić, bo innego wyjścia nie ma ;> byleby nagle w obcym miejscu nie wyrósł wtedy podjazd :)

Z tym przegięciem to się zgodzę. Człowiek niemało płaci na fundusz zdrowia, a idąc do szpitala często traktują go jak śmiecia (kuzyna ćpuna lepiej potraktowali na pogotowiu niż moją mamę).
Wolę jednak zaczekać na zabieg te 4-6 miesięcy niż płacić 2400-3200, bo w takich cenach plasują się te zabiegi. Fajną zimówkę za to można kupić :]

Najgorzej jak oni mieli tamte waciki z nosa wyjmować to krew się lała i miesiąc przerwy od pracy fizycznej...

Ból bólem, ale za to ulga będzie później. Idź już teraz, żeby jeszcze w zimie zdążyć i wiosny nie stracić ;> Później czasu będzie jeszcze mniej, a w średniej nadrobienie zaległości w szkole to pikuś w porównaniu ze studiami - choć to też zależy od studiów ;>

Dodaj odpowiedź