co tu dużo mówić, przydało by się GoPro albo kilka bo ciekawość mnie zżera jak się sytuacja potoczy ;P w końcu coś porządnego, a nie ciągle te treningi, strefy tętna i inne śrubki tytanowe ![]()
Tour De Pologne 2014 - Hostessy
Napisano 09 sierpień 2014 - 06:35
Na początek polecam "Biblię Podrywu" Friela, oraz, po zdobyciu wybranki, "Sztukę Serwisowania Kobiety" Zinna
- pike i EverRestOnTheBike lubią to
Napisano 09 sierpień 2014 - 08:46
- EverRestOnTheBike i Koniunl lubią to
Napisano 09 sierpień 2014 - 11:12
Gosc_rowerowyninja_*
Napisano 09 sierpień 2014 - 11:14
W zasadzie nie warto podejmować dyskusji z idiotą. Chyba wiecie dlaczego.
Napisano 09 sierpień 2014 - 11:18
Różnica między nami jest taka, że ja jestem szczery
Napisano 09 sierpień 2014 - 11:20
Napisano 09 sierpień 2014 - 11:29
jeżeli macie takie życzenie, to mi ubliżajcie, nie robi mi to, ale zadajcie sobie jedno ważne pytanie:
czy autor tego tematu szuka tej dziewczyny bo chce z nią popisać na gadu-gadu? A może domino ułożyć?
Pozdro dla konio-bijców, polecam wam showup, tam będziecie mogli prawić dupeczkom komplementy, a nawet kupić im coś ładnego
Napisano 09 sierpień 2014 - 11:35
Napisano 09 sierpień 2014 - 21:19
i jak akcja poszukiwawcza w Krakowie? :-D
Napisano 09 sierpień 2014 - 21:33
No właśnie jak tam? Był kolega na trasie?
Był, był ale .......... po zwycięstwie Rafała wszystko się zmieniło :-P :roll: ;-) :-D
ZORBA pozdrawia !!
Napisano 09 sierpień 2014 - 21:47
- bans lubi to
HDJ ROCKER PLATE - Platforma pod trenażer
https://rockerplate.pl - Shimano i Continental + Kolarskie motywy dla etui na telefon
Napisano 09 sierpień 2014 - 22:02
Kobieta zmienną jest - znaczy się można ją zmieniać, jeśli można :-P
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Napisano 10 sierpień 2014 - 09:47
Gosc_lukasz18101988_*
Napisano 10 sierpień 2014 - 11:11
Witam wszystkich. Jestem Wam winny to, aby coś powiedzieć na temat wczorajszego dnia. ![]()
A więc tak jak przypuszczałem, była masa ludzi. Niestety nie udało mi się dotrzeć do tej błyskotliwej hostessy. Zresztą, kto tam był, ten widział, że było pełno zamkniętych stref dostępnych jedynie dla organizatorów. Ale chłopaki, nie składam broni i nie mam zamiaru załamywać się. Mam w zanadrzu "dziką kartę" i wykorzystam ją za jakiś czas, jak dziewczyny nieco odetchną po wyścigu pełnym wrażeń.
![]()
A co do wypowiedzi kilku osób, aż mnie ściska, żeby komuś dać w zęby za takie teksty na temat kobiet !! Trzeba mieć szacunek dla siebie i dla kobiety. Czasem trzeba być wobec niej krytycznym jeśli na to zasłuży. Ale nie toleruję jak ktoś traktuje je jak nie powiem co. Tym bardziej, że nikt z Was nie zna jej. Nawet gdyby okazało się, że jest bardzo zadumana w sobie, to wcale nie znaczy, że można jechać po dziewczynie jak tylko się da. To jej życie, jej wybory i jej charakter. Ale myślę, że jest zupełnie inna. ![]()
Oburzyło mnie to co tutaj ktoś napisał. Ci co najwięcej mówią, robią najmniej. Plus jest taki, że na szczęście jest tylko odsetek takich ludzi.
Zamykam temat, a jeśli coś uda mi się pchnąć do przodu, tym co byli życzliwi dam znać na priv. Aaaa ... i nie mam zamiaru kłócić się z kimś i odpowiadać komentarzem na komentarz, bo to jest bardzo dziecinne i po prostu szkoda na to czasu, lepiej zrobić kilka podjazdów więcej w tym czasie.
Udanej niedzieli !!
Napisano 10 sierpień 2014 - 11:58
Wpisz sobie Monika Grela Młodawska, na niektórych zdjęciach podobna, na innych zupełnie nie. Dziwne te modelki, zmieniają wygląd
Jeśli to ta dziewczyna to przecież jest zamężna.
Kolarska Grupa Starobabicka https://www.facebook...63891703704377/
Napisano 10 sierpień 2014 - 12:44
Jeśli to ta dziewczyna to przecież jest zamężna.
Już było powiedziane, że to nie ta ;-)
ZORBA pozdrawia !!
Napisano 10 sierpień 2014 - 13:16
Witam wszystkich. Jestem Wam winny to, aby coś powiedzieć na temat wczorajszego dnia.
A więc tak jak przypuszczałem, była masa ludzi. Niestety nie udało mi się dotrzeć do tej błyskotliwej hostessy. Zresztą, kto tam był, ten widział, że było pełno zamkniętych stref dostępnych jedynie dla organizatorów. Ale chłopaki, nie składam broni i nie mam zamiaru załamywać się. Mam w zanadrzu "dziką kartę" i wykorzystam ją za jakiś czas, jak dziewczyny nieco odetchną po wyścigu pełnym wrażeń.
A co do wypowiedzi kilku osób, aż mnie ściska, żeby komuś dać w zęby za takie teksty na temat kobiet !! Trzeba mieć szacunek dla siebie i dla kobiety. Czasem trzeba być wobec niej krytycznym jeśli na to zasłuży. Ale nie toleruję jak ktoś traktuje je jak nie powiem co. Tym bardziej, że nikt z Was nie zna jej. Nawet gdyby okazało się, że jest bardzo zadumana w sobie, to wcale nie znaczy, że można jechać po dziewczynie jak tylko się da. To jej życie, jej wybory i jej charakter. Ale myślę, że jest zupełnie inna.
Oburzyło mnie to co tutaj ktoś napisał. Ci co najwięcej mówią, robią najmniej. Plus jest taki, że na szczęście jest tylko odsetek takich ludzi.
Zamykam temat, a jeśli coś uda mi się pchnąć do przodu, tym co byli życzliwi dam znać na priv. Aaaa ... i nie mam zamiaru kłócić się z kimś i odpowiadać komentarzem na komentarz, bo to jest bardzo dziecinne i po prostu szkoda na to czasu, lepiej zrobić kilka podjazdów więcej w tym czasie.
Udanej niedzieli !!
Wiesz chociaż co to za firma była wynajęta z hostessami?
Mój rower: Trek Madone 2.1 2014

Temat jest zamknięty