omyłkowo zacytowałem post z 5.maja.
Dla ścisłości: widzimy się na o 17:15 na rogu ul. Halllera i Powstańców Śląskich.
Napisano 07 maj 2014 - 22:20
Napisano 08 maj 2014 - 10:16
Orientuje się ktoś jak cenowo wygląda zakup części w Harfie ? Muszę kupić łańcuch ultegry, dobry suport, linki i pancerze. Chciałbym też to u nich zamontować, ponieważ nie mam niezbędnych narzędzi. Mają dużą przebitkę na częściach? Koszty serwisu już sprawdzałem..
Przykład (bo niestety w poniedziałek miałem mały wypadek):
koło tylne Mavic Ksyrium Elite, pękła szprycha ze strony kasety.
Zapłaciłem 54 zł: 14 za szprychę, 40 za wymianę.
Co ciekawe, musiałem poczekać półtora dnia, bo takie szprychy mają w innym magazynie. Tego się nie spodziewałem od oficjalnego serwisu Mavic, zwłaszcza jak Ksyrium Elite to jedno z ich podstawowych kół. Ale nie narzekam. Koło perfekcyjnie wycentrowane.
Napisano 08 maj 2014 - 19:17
Napisano 09 maj 2014 - 15:34
--
Marcin Trzaska
Napisano 10 maj 2014 - 20:17
Gdyby ktoś ...
Jutro 11:00 róg ul. Średzkiej i Mokrzańskiej (Leśnica-wylot na Środę Śląską), lecę 120 km, solo avg.sp 30-32 km/h, kierunek na górki koło Świdnicy
zapraszam, jak komuś bliżej ze śródmieścia to może mnie złapać w Chmielowie-Pełcznicy-Kątach Wr. (mogę zaczekać w umówionym miejscu).
Opad ma być rano i wieczorem (wg. accuweather) więc o 11:00 powinno być sucho i w miarę przyjemnie
Napisano 10 maj 2014 - 22:09
Napisano 13 maj 2014 - 09:37
Taki wyścig jak ten dzisiejszy, to nie dobry wizerunek dla kolarstwa we Wrocławiu. Ludzie od szóstej rano stoją w korkach i pewnie ich nienawidź padnie na organizatorów wyścigu i wszystkich kolarzy i rowerzystów. A winny, według mnie, jest urząd miasta, który chyba lekceważył konsekwencje zamknięcia alei Śląska (Śląskiej?).
Nie wyobrażam sobie co będzie po południu, kiedy zamkną most Milenijny i wiele ulic w pobliżu.
Napisano 14 maj 2014 - 23:34
Będę jechać do Świdnicy/Wałbrzycha w weekend, chciałem właśnie zacząć kręcenie albo w Wałbrzychu, albo w Świdnicy, szczerze mówiąc nie znam tras tam, czy ktoś mógłby coś polecić, gdzie warto pojechać, albo jeszcze lepiej, podrzucić mapkę? Dzięki z góry
Napisano 18 maj 2014 - 18:20
Cześć,
Wreszcie pogoda zmienia się na lepsze! Nadchodzi słońce i ciepło!
I w związku z tym zapraszamy jutro tj. w poniedziałek 19 maja, o 17:15 na rog ul. Hallera i Powstańców Śląskich na wspólny trening na szosie. W planie około 70/80km.
Zapraszamy wszystkich chętnych. Do zobaczenia. ![]()