W sobotę jak będzie pogoda wybieram się do Bielska-Białej.
Tempo spokojne.
Powrót we własnym zakresie. Jak ktoś się pisze to zapraszam.
Napisano 30 lipiec 2014 - 14:52
Na granicy offtopu: jakieś polecane trasy Wrocław->Wrocław na dystansie 100-200 km? Na razie mam zaliczone Sobótkę-Mietków i Trzebnica-Oleśnica-Jelcz Laskowice. Powoli planuję coś na weekend, może być większy dystans jak po płaskim. Jeśli ktoś chce dołączyć na trzepacko-amatorsko-turystyczną wycieczkę to najpewniej w ten weekend coś będę kręcił. Średnia pewnie koło 29.
Przepraszam jeśli było, ale nie widzę osobnego tematu, a trochę nie chce mi się przerzucać 130 stron tego wątku ![]()
Napisano 31 lipiec 2014 - 08:16
Na granicy offtopu: jakieś polecane trasy Wrocław->Wrocław na dystansie 100-200 km? Na razie mam zaliczone Sobótkę-Mietków i Trzebnica-Oleśnica-Jelcz Laskowice. Powoli planuję coś na weekend, może być większy dystans jak po płaskim. Jeśli ktoś chce dołączyć na trzepacko-amatorsko-turystyczną wycieczkę to najpewniej w ten weekend coś będę kręcił. Średnia pewnie koło 29.
Przepraszam jeśli było, ale nie widzę osobnego tematu, a trochę nie chce mi się przerzucać 130 stron tego wątku
Stawy Milickie, Wzgórza Strzelińskie, Lubiąż dojazd od południa, przez Odrę, powrót od północy, Okolice Obornik Śląskich (Prusice)
Napisano 31 lipiec 2014 - 08:29
Stawy Milickie, Wzgórza Strzelińskie, Lubiąż dojazd od południa, przez Odrę, powrót od północy, Okolice Obornik Śląskich (Prusice)
Dzięki!
Na ten weekend planuję takie: http://szosowaszosa....sniadaniem.html
Napisano 31 lipiec 2014 - 18:23
Odradzam wyjazd w Góry Sowie. Przez dwa dni przechodził spore ulewy w tym rejonie i dziś średnia na pętli Walimska-Grządki-Sokola-Jugowska wyszła nieco ponad 20 km/h przez leżący wszędzie syf i kamienie które naniosły się na drogę. Całe szczęście obyło się bez kapcia, ale omijanie co chwila gruzu i piachu oraz zjazdy z prędkością 25 km/h to nikła przyjemność... Jakby zabrali się za sprzątanie górskich dróg dam znać.
Napisano 01 sierpień 2014 - 09:36
Pogoda ma sie poprawic od soboty południa... http://new.meteo.pl/...type=0u&id=1129
albo sobota albo niedziela wybieram się do świdnicy w okoliczne górki na treningi, a drugi dzień trening z Wroclawia, w kazdym razie pisze sie, ktos chetny na jakies ustalenia?
Napisano 01 sierpień 2014 - 10:18
Ronin->
Wspominałes kilka dni temu, ze szukasz kogos do przejechania 100km poniżej 3h.
Chętnie Ci w tym pomogę. Wolałbym pagórkowaty teren niż płaski, ale druga opcja równiez moze byc.
Jutro płaskie 100km (odpocznę), a w niedzielę do Świdnicy i góry mocno?
Moze ktoś jeszcze będzie chętny na jutro.
Napisano 01 sierpień 2014 - 10:49
Mi pasuje, bo towarzystwo w niedziele chce góry, pociąg najwcześniejszy jest o 7:58, przyjazd 9:10, powrót do Wro albo o 14:26 albo o 18:07, Karpacz, przełęcz Okraj ze Świdnicy to dobry pomysł,całodniowe jeżdżenie, ktoś się jeszcze pisze??
100km w mnie niz 3h to raczej wciąż dla mnie po płaskim...
I jakie plany na jutro?
Napisano 01 sierpień 2014 - 11:13
Ok, to jutro po płaskim 100km, jaka trasa treningowa ? Gdzie zbiórka ?
Jest bardzo fajna płaska kreska: Wrocław (Psie Pole)-Oleśnica-Bierutów-Oława-Jelcz Laskowice-Wrocław
W niedzielę z ekipą do Świdnicy i dalej na Okraj, bo trzeba poznac ten podjazd (15-go uphill
).