Wrocław - Wspólne Treningi Na Szosie
Gosc_Castor Troy_*
Napisano 21 maj 2011 - 13:34
Jako, że nie pojechałem z chłopakami na dzisiejszy wyjazd z przyczyn ode mnie niezależnych, chciałem zapytać czy ktoś z Was miałby ochotę na wspólny trening / wypad jutro czyli w niedzielę 22 maja?
Jestem otwarty na każdą propozycję, obojętnie czy będzie to trasa płaska, z "górkami" czy górska.
Jeżeli mogę to proponuję start, o godzinie 9:00 rano, jutro z rogu ul. Hallera i Grabiszyńskiej, czyli tam gdzie zawsze. :-D Resztę możemy dogatać tutaj w wątku.
Proszę osoby chętny, o wpisywanie się na listę chętnych.
Napisano 21 maj 2011 - 19:23
gg - 1870120
tejk ker
Gosc_Castor Troy_*
Napisano 21 maj 2011 - 20:39
Tcp i Ziele477 dzięki za info.
Aktualna lista chętnych na jutro to:
1. Jacek "Tcp"
2. Łukasz "Ziele477"
3. Kuba
4. Artur "Castor Troy"
Rozmawiałem też z Mateuszem "Mati213" i prawdopodobie się pojawi. Co do trasy i tempa to dogadamy się rano.
Zapraszamy wszystkich chętnych! :-D
Napisano 22 maj 2011 - 14:01
Ja dziś śmigałem krótką trasę na południe od Wrocławia: Wrocław Drukarska -> Biestrzyków -> Suchy Dwór -> Żórawina -> Szukalice -> Komorowice -> ........ i na drodze pod A4 wpadłem w dziurę i przebiłem dwie dętki z przodu i z tyłu naraz :/ ... jak pech to pech
Napisano 26 maj 2011 - 18:51
Nie z samą Husarią człowiek jeździ!
Chętnie wybrałbym się w okolice Trzebnicy w sobotę, trasa bez znaczenia, dystans bez przesady (+/-100km), tempo jak zwykle czyli w założeniach ludzkie ale na miejscu wychodzi różnie 8-)
Niech się ktoś odezwie bo znowu wyjdzie tak, że kilka osób zakręci korbą w podobnych okolicach i po wszystkim będziemy sobie opowiadać jak to się "szczęśliwie" mijaliśmy na trasie :-/
Napisałem o Trzebnicy ale w sumie pojadę obojętnie gdzie byle z kimś.
pzdr
edit: Jutro popołudniu (~ od 16:00) też zamierzam pojeździć, chętni?
Gosc_Castor Troy_*
Napisano 27 maj 2011 - 07:53
Główni prowodyrzy wybierają się do Leszna(?) i jakoś tak przycichło wszystko. Nie z samą Husarią człowiek jeździ!
No, no, Ty mi tu Piotruś akcji protestacyjno-wywrotowej nie rób... ;-) To prawda, w 4 osobowym składzie wybieramy się w niedzielę z samego rana do Leszna na maraton szosowy ale w sobotę też sobie delikatnie parę km zrobimy. Jestem umówiony z Melchiorem na około 13:00 na jakieś 70km w tempie około 27/ 28 km/h - czyli bardzo delikatnie. Chcemy sobie lekko rozkręcić nogę przed niedzielą.
Jeżeli ktoś jest chętny na delikatny trening to zapraszamy tam gdzie zawsze, czyli na róg ul. Hallera i Grabiszyńskiej na godzinę 13:00. Trasa na południe. 70km. Tempo około 28 km/h.
Pierwszy raz w tym wątku także chciałbym przywitać wszystkich szosujących wrocławiaków.
Serdecznie witam Cię w naszym wątku wrocławskich szosowców! :-D
Jak "nie chcesz" przesadzać jak na pierwszy raz, to zapraszam na 13:00 na 2-godzinny trening. :-)
P.S. Za tydzień w weekend fajnie było by zrobić jakieś większe góry z wyjazem z Wrocławia rano pociągiem. Może jakieś Czechy? Dogadamy się w tygodniu. :->
Napisano 27 maj 2011 - 09:09
Akitigra, ziele477, wtd dacie radę dojechać na tą godzinę?
Trasa jakaś ustalona czy na miejscu wymyślimy? Osobiście chciałbym dokręcić trochę więcej i być może rozjedziemy się w którymś momencie, jeżeli chętni się znajdą.
pzdr
Napisano 27 maj 2011 - 12:03
Jeśli będzie jakaś zmiana godziny dam tutaj znać.
Gosc_Castor Troy_*
Napisano 27 maj 2011 - 14:24
W takim razie ja też będę na rogu Hallera. Trasa jakaś ustalona czy na miejscu wymyślimy? Osobiście chciałbym dokręcić trochę więcej i być może rozjedziemy się w którymś momencie, jeżeli chętni się znajdą.
Miło mi będzie znów z Tobą razem potrenować Piotruś. Fajnie, że będziesz. Także jak ktoś ma ochotę się w sobotę wyspać ;-) to zapraszamy na trening na 13:00 tam gdzie zawsze czyli na róg ul. Hallera i Grabiszyńskiej. :-D
Trasa jaką z Melchiorem planowaliśmy to około 70km na południe. Jakieś wariacje w obrębie Gniechowic, Kątów Wrocławskich itp. Nie chcemy za dużo kręcić aby nogi przed niedzielnym wyścigiem nie przemęczyć. Oczywiście możemy zrobić razem pierwsze 50km, a potem jeżeli będzie Wam mało to się rozjedziemy. Nie ma problemu.
Z Darkiem pewnie też coś jutro pojedziemy, ale to raczej okolice Wzgórz Trzebnickich, nie chce nam się przez całe miasto jechać na południe.
Nie no pewnie, nie ma sensu jechać Wam czy nam przez całe miasto, żeby zrobić 70km. Rozgrzejcie dobrze nogę przez Lesznem chłopaki! Zdzwonimy się wieczorem. :-)
Gosc_Castor Troy_*
Napisano 27 maj 2011 - 20:09
UWAGA! Panowie mała korekta:
Jutro spotykamy się, o 12:00 zamiast, o 13:00 :!:
Przepraszam za zmianę ale siła wyższa. Będziemy z Melchiorem czekać na Was, o 12:00 na rogu Hallera i Grabiszyńskiej. Myślę, że ta mała korekta nie będzie dla Was problemem.