Wrocław - Wspólne Treningi Na Szosie
Posted 08 September 2011 - 21:18
Podsyłam zaległe 3 fotki z niedzieli https://picasaweb.go...rxin82/04092011
Posted 09 September 2011 - 08:09
W sobotę najprawdopodobniej koło południa będę wracał z Wałbrzycha tą trasą
http://www.mapmyride.../view/49762432/
Jeśli ktoś chciałby dołączyć proszę o info z wyprzedzeniem.
Pozdr
Gosc_Castor Troy_*
Posted 09 September 2011 - 08:12
Z tego co widzę na tą chwilę mamy w peletonie:
1. Natus
2. Wtd
3. Merxin - do potwierdzenia
4. Castor
Ktoś jeszcze?
Co do etapu, to tak na szybko proponuję:
1. Płaski etap w dwóch wariantach:
- Krótki - Wyska, Jacksonów, Gniechowice, Kąty Wr., Mietków, Bogdaszowice, Skałka = 100km
- Długi - Wyska, Jacksonów, Gniechowice, Kąty Wr., Mietków, Bogdaszowice, Skałka i nawrót z metą w Wysokiej = 200km
Co do tych wariantów to z najdalszego miejsca do Wrocławia jest 28km. Każdy kogo odetnie nie będzie miał problemów z powrotem do domu. :->
2. Górski etap w dwóch wariantach:
- Krótszy - Wyska, Jacksonów, Gniechowice, Kąty Wr., Mietków, Sobótka, Przełęcz Tąpadło, Wiry, Sady, Przełęcz Tąpadło, Sobótka, Gniechowice, Skałka = 140km
- Dłuższy - Skałka, Kąty Wr., Gniechowice, Sobótka, Przełęcz Tąpadło, Dzierżoniów, Pieszyce, Przełęcz Jugowska i powrót po tej samej nitce = 190km
Lub KAŻDĄ inną propozycję. Jestem na wszystko otwarty. :-)
Ludzie zapisywać się na etap! ;-)
P.S. Merxin, nałożyły się czasowo nam nasze wpisy... ;-) O, której wybywasz z Wałbrzycha? Może zrobić, by inną trasę przez Kamienną Górę, Kowary, Karpacz i Orlinek i wracać przez Jelenią Górę, Łysą Górę i Jawor do Wrocławia?
Posted 09 September 2011 - 10:41
Gosc_Castor Troy_*
Posted 09 September 2011 - 13:26
Finalnie, po rozmowach telefonicznych spotkamy się z Merxinem, o 12:00 w Wałbrzychu dojeżdżając jedną z 2 opcji:
1. Wyjazd z Wrocławia, o 10:00 pociągiem do Wałbrzycha i tam na miejscu, o 11:37 - Merxin będzie czekał na nas przed dworcem i od razu ruszamy trasą, którą Merxin zamieścił w linku = +/- 130km.
2. Wylot rano około 8:00 rowerami do Wałbrzycha przez Gniechowice i Świdnicę i spotykamy się z Merxinem w Wałbrzychu i tak jak powyżej wracamy razem "z wiatrem" do Wrocławia = +/- 200km
Oby dwa warianty przewidują przylot do Wrocławia około 17:00.
Natus, Wtd - dajcie znać, którą opcję chcielibyście zrobić. Rozmawiałem też z Platonem i da znać wieczorem.
Zapraszamy wszytkich chętnych! :-D
Posted 09 September 2011 - 14:58
na obecną chwilę jestem gotów stawić czoła
w opcji
1. Wyjazd z Wrocławia, o 10:00 pociągiem do Wałbrzycha i tam na miejscu, o 11:37 - Merxin będzie czekał na nas przed dworcem i od razu ruszamy trasą, którą Merxin zamieścił w linku = +/- 130km.
prosze o info o której i gdzie spotkanie we wrocławiu
pozdrawiam
ps
i mam nadzieję że na początek mnie nie zajeździcie
Posted 09 September 2011 - 19:36
Posted 09 September 2011 - 19:42
O 8.30 jest zbiórka na rogu Hallera i Powstańców Śląskich i spokojnym tempem (<80km w 3 godziny) przez Świdnicę do Wałbrzycha (tę opcję wybiera Castor, Platoon oraz ja).
Drugą opcją jest wspomniany wyżej pociąg o 10. Jeśli ktoś się nim zabierze, to proszę o informację o tym (najlepiej SMS z pociągu - żebyśmy wiedzieli, że na kogoś mamy na dworcu zaczekać) na 665-193-299 to się na dworcu Wałbrzych Miasto spotkamy.
WTD i pepek_69 oraz wszyscy inni zainteresowani - zapraszamy
Gosc_Castor Troy_*
Posted 09 September 2011 - 21:19
Ogłoszenia parafialne:
Potwierdzam, jutro czyli w sobotę 10 września, o 8:30 spotykamy się na rogu ul. Hallera i ul. Powstańców Śląskich. Jedziemy do Wałbrzycha na spotkanie z Merxinem i później z nim, zgodnie z trasą jaką podał Merxin, do Wrocławia.
Ekipa na tą chwilę:
1. Tomek Platon
2. Marcin Natus
3. Artur Castor
4. Marcin Merxin (czeka w Wałbrzychu)
Planowny przylot do Wrocławia godzina 17:00 lub wcześniej. Etap około 200km. Tempo spokojne.
Wtd i Pepek_69 zapraszamy! Nie będzie szarpania ani gnania - całą drogę powrotną, zgodnie z prognozami pogody mamy z wiatrem. :-) Gdybyście jechali pociągiem to dajcie znań Natusowi na podany numer czy mamy na Was czekać w Wałbrzychu.
Zapraszamy wszystkich chętnych! :-D
Może podjadę do Jugowic i z Wami odcinek do Sobótki
Grześ, zadzwoń do mnie w ciągu dnia, to dam Ci cynk gdzie jesteśmy. Fajnie będzie Cię znów zobaczyć! :-D
Posted 09 September 2011 - 22:14
To ja wybiorę się z emtym13
Mi nie pasuje wyjazd w tych godzinach :/ Pociągiem do Wrocka mogę przyjechać o 7:00 i 11:00. Rowerem raczej na zbiórkę nie pojadę bo znów zbyt dużo kilometrów nabiję.. Jest ktoś chętny jutro na Sobótkę albo inną trasę?
Panowie pojedziemy razem z wami, a później odbijemy do Sobótki.O 8.30 jest zbiórka na rogu Hallera i Powstańców Śląskich i spokojnym tempem (<80km w 3 godziny)
Jeśli jest ktoś chętny na krótszy odcinek max do 120km i po górach, to zapraszam, w grupie raźniej.
Posted 10 September 2011 - 16:59
Stawił się Castor i Natus, we trójkę polecieliśmy szybko do Wałbrzycha dk35, tam dołączył Merxin i poprowadził nas na Sokolec i Jugowską, stamtąd drogą przez podjazd w Przemiłowie koło Ślęży i do Wro. Dla startujących z centrum wyszło 200km i prawie 1600m w pionie, start pod wiatr, powrót z wiatrem (o dziwo minimalnie szybszy niż pod wiatr).
Profil:
Posted 10 September 2011 - 17:56
https://picasaweb.go...ALBRZYCHWROCLAW