Wrocław - Wspólne Treningi Na Szosie
Started By
soypolaco
, 24 sie 2009 10:52
2845 odpowiedzi w tym temacie
Gosc_Castor Troy_*
Napisano 11 wrzesień 2011 - 17:11
Cześć,
Ja też chciałem podziękować wszystkim za wspaniały sobotni etap! :-) Co tu dużo mówić, było extra. Przejechaliśmy te ponad 200km w dość szybkim tempie - średnia 29,53km/h, co przy przyjęciu, że zdobyliśmy w sumie 4 przełęcze daje całkiem niezły wynik.
Mi wyszło dokładnie 201,27km w czasie 6:49H. 8-)
Tomek - dziękuję za: udział, wspólne zmiany w drodze do Wałbrzycha, mocne tempo na powrocie.
Natus - dzięki za udział i gratuluję pierwszej "200km" w życiu! :->
Merxin - dzięki za udział, za namówienie nas do wypadu i za wspólne "ściganie" na przełęczach.
Wtd i Emty13 - Tak przewidywaliśmy później, że czekaliście "tam" ale nie mieliśmy do Was telefonu i nie było jak się zdzwonić - trzeba dokładnie czytać info, o ustawkach... ;-)
Do zobaczenia w następny weekend. :-D
Ja też chciałem podziękować wszystkim za wspaniały sobotni etap! :-) Co tu dużo mówić, było extra. Przejechaliśmy te ponad 200km w dość szybkim tempie - średnia 29,53km/h, co przy przyjęciu, że zdobyliśmy w sumie 4 przełęcze daje całkiem niezły wynik.
Mi wyszło dokładnie 201,27km w czasie 6:49H. 8-)
Tomek - dziękuję za: udział, wspólne zmiany w drodze do Wałbrzycha, mocne tempo na powrocie.
Natus - dzięki za udział i gratuluję pierwszej "200km" w życiu! :->
Merxin - dzięki za udział, za namówienie nas do wypadu i za wspólne "ściganie" na przełęczach.
Wtd i Emty13 - Tak przewidywaliśmy później, że czekaliście "tam" ale nie mieliśmy do Was telefonu i nie było jak się zdzwonić - trzeba dokładnie czytać info, o ustawkach... ;-)
Do zobaczenia w następny weekend. :-D
Gosc_chris1990accent_*
Napisano 15 wrzesień 2011 - 21:54
Natus->
Moze wybierzemy się do Tuszyna k.Dzierżoniowa na czasówkę parami ?
Chętnie wystartowałbym, ale dymanie 75km w jedną stronę na tak
prestiżową czasówkę, to chyba lekka przesada, dlatego chętnie zabrałbym się z
kims z Wrocławia autem, by "nie dymac" tych zbędnych kilometrów i oczywiscie
pojechac w trupa na czasówce parami-10km.
Moze wybierzemy się do Tuszyna k.Dzierżoniowa na czasówkę parami ?
Chętnie wystartowałbym, ale dymanie 75km w jedną stronę na tak
prestiżową czasówkę, to chyba lekka przesada, dlatego chętnie zabrałbym się z
kims z Wrocławia autem, by "nie dymac" tych zbędnych kilometrów i oczywiscie
pojechac w trupa na czasówce parami-10km.
Gosc_Castor Troy_*
Napisano 16 wrzesień 2011 - 21:04
Cześć,
Reprezentacja ekipy Husarii Szosowej "leci" jutro na dwudniowy podbój Beskidu Żywieckiego więc nie będzie nas w weekend we Wrocławiu. Życzymy wszystkim kolarzom z Wrocławia i okolic udanego weekendu na szosie! Do zobaczenia w następny weekend! :-D
Reprezentacja ekipy Husarii Szosowej "leci" jutro na dwudniowy podbój Beskidu Żywieckiego więc nie będzie nas w weekend we Wrocławiu. Życzymy wszystkim kolarzom z Wrocławia i okolic udanego weekendu na szosie! Do zobaczenia w następny weekend! :-D
Gosc_chris1990accent_*
Napisano 16 wrzesień 2011 - 21:37
Hej,
Jesli ktos ma ochotę pokręcic jutro mocno po płaskim, to zapraszam do siebie do Pasikurowic na godz. 17.00 albo wczesniej (do ustalenia, jesli ktos bedzie chętny) na trening czasowy w zwiazku z przygotowaniami do czasówki parami w Zmigrodzie 2.10. Od razu przecwiczyłbym trochę jazdę w parze. Start z Długołeki w kierunku Realu i nawrót na slimaku-17km trasy w tempie srednim 41-42km/h a może i szybciej :mrgreen: . Chcę jutro przeprowadzic kolejny taki trening, poniewaz w niedzielę będzie padac.
madagaskar->
Wybierasz się na czasówkę parami do Żmigrodu 2.10 ?
Szukam chetnego do pary. :->
Daj znac.
Pozdrawiam.
Jesli ktos ma ochotę pokręcic jutro mocno po płaskim, to zapraszam do siebie do Pasikurowic na godz. 17.00 albo wczesniej (do ustalenia, jesli ktos bedzie chętny) na trening czasowy w zwiazku z przygotowaniami do czasówki parami w Zmigrodzie 2.10. Od razu przecwiczyłbym trochę jazdę w parze. Start z Długołeki w kierunku Realu i nawrót na slimaku-17km trasy w tempie srednim 41-42km/h a może i szybciej :mrgreen: . Chcę jutro przeprowadzic kolejny taki trening, poniewaz w niedzielę będzie padac.
madagaskar->
Wybierasz się na czasówkę parami do Żmigrodu 2.10 ?
Szukam chetnego do pary. :->
Daj znac.
Pozdrawiam.
Napisano 17 wrzesień 2011 - 07:58
Madagaskar, napisałem na gg ale chyba nie patrzyles ;( . To ja jade trase psie pole - trzebnica - cieletniki - trzebnica - wroclaw 100 km. Jak będzie się wam jeszcze nudziło to dogońcie mnie
666 076 484
Wyjeżdzam 9:15 psie pole slimak ... udanej zabawy kolarze xD
pzdr
666 076 484
Wyjeżdzam 9:15 psie pole slimak ... udanej zabawy kolarze xD
pzdr
Gosc_Castor Troy_*
Napisano 19 wrzesień 2011 - 08:03
Cześć,
Potwierdzam. Reprezentacja Husarii Szosowej zaliczyła 2 etapowy "wyścig" Tour The Beskid Żywiecki.
1. Etap - 117,66km - 4:24H, śr. 26,74km/h - 2200 metrów w pionie
2. Etap - 143,36km - 5:28H, śr. 26,22km/h - 1600 metrów w pionie
Zaplecze organizacyjne rewelacyjne. Extra miejscówka, wspaniała baza wypadowa - 30zł osoba/doba. Naprawdę jestem pod wrażeniem jakości asfaltów. Rewelacja! Na 100% reprezentacja Husarii Szosowej wraca w te tereny w przyszłym roku na jakiś długi weekend. W tedy machniemy 3 etapy pod rząd... 8-)
Potwierdzam. Reprezentacja Husarii Szosowej zaliczyła 2 etapowy "wyścig" Tour The Beskid Żywiecki.
1. Etap - 117,66km - 4:24H, śr. 26,74km/h - 2200 metrów w pionie
2. Etap - 143,36km - 5:28H, śr. 26,22km/h - 1600 metrów w pionie
Zaplecze organizacyjne rewelacyjne. Extra miejscówka, wspaniała baza wypadowa - 30zł osoba/doba. Naprawdę jestem pod wrażeniem jakości asfaltów. Rewelacja! Na 100% reprezentacja Husarii Szosowej wraca w te tereny w przyszłym roku na jakiś długi weekend. W tedy machniemy 3 etapy pod rząd... 8-)