Wrocław - Wspólne Treningi Na Szosie
Napisano 30 wrzesień 2011 - 07:58
Artur mam nadzieje że to nie ostatnia wyprawa w tym roku jak napisałeś... ??
Napisano 30 wrzesień 2011 - 18:14
Napisano 02 październik 2011 - 12:44
Napisano 02 październik 2011 - 12:53
Ja dziś uczyłem się robić trening interwałowy ale jutro z rana będę chciał się przejechać na swoja trasę tj w-w - trzebnica - czachowo ( podjazd 14% ) - cieletniki ( zjazdy na 62 km / h w lesie [ TMR ] - trzebnica - wrocław = 100 km + dojazd. Zaczynam ze ślimaka tj http://richy.pl/slimak.png ..
możesz przyjechać ale od razu podkreślam, że sam jadę te trasę 26.5 km/h i odrobinkę więcej mogę pojechać tylko na kole xD
pzdr
Gosc_Castor Troy_*
Napisano 02 październik 2011 - 16:23
Sobotni etap był bardzo udany. Dziękuję wszystkim za wspólną jazdę. Z Darkiem byliśmy, o 15:00 we Wrocławiu. 142,01km i średnią 29,69km/h, a w tym 3 pętle przez Przełęcz Tąpadło. Na powrocie ostro wiało czołowo ale daliśmy radę. :-D
Witam wszystkich. W tym roku zaczynam studia we Wrocławiu i mam nadzieję, że nie raz będziemy mieli okazję spotkać się na trasie.
Cześć Deger. Serdecznie witam Cię w naszym wątku wrocławskim. Mamy tu sporą brać kolarską i bardzo często lecimy razem na "etapy" - dłuższe i krótsze. Obserwuj wątek i przyjeżdżaj na ustawki. Akurat jeżeli wyjeżdżasz ze skrzyżowania Armii Krajowej z Bardzką to idealnie pasuje Ci przyjeżdżać na ustawki na róg ul.Hallera i ul. Grabiszyńskiej. Obczaj na google.maps i do zobaczenia. :-D
Napisano 02 październik 2011 - 20:02
Dziekuje wszystkim kolegom za sobotni trening. Co prawda udało mi sie to po raz pierwszy w tym sezonie ale kiedyś trzeba zacząć.
Mimo że nie pojechałem z Arturem i Darkiem rund na Tąpadło i zrobiłem krótszą wersje z Sobótki z powrotem do Wrocławia to i tak (zgodnie z resztą z przewidywaniami Artura) lekko nie było. Mocne jak dla mnie tempo do Sobótki i wiatr w drodze powrotnej spowodowały że tlenu trochę brakowało. Dobrze ze wracałem z kolegą (przepraszam ale zapomniałem imienia) to jakoś mnie dociągnął. No ale jak sie chce jeździć lepiej to trzeba to robic z mocniejszymi od siebie.
Z licznika:
110 km 28,8 km/h
Generalnie było super i mam nadzieje że w przyszłym sezonie uda mi się częściej dołączać do wspólnej jazdy.
Gosc_Castor Troy_*
Napisano 03 październik 2011 - 08:56
Witamy w naszym gronie Rabbit! :-D Zawsze cieszymy się z nowych szosowców, którzy odzywają się tutaj w naszym wątku i przyjeżdżają na ustawki.
Co do soboty, to kolega, z którym wracałeś to Jurek Grzelak. Z nim lekko nie miałeś ale z nami też miałbyś ostro, ;-) bo razem z Darkiem i Grześkiem zrobiliśy 3 pętle na Tąpadło (od Sobótki, od Wirów i od Sadów) i powrót ze średnią 34,8km/h do Wrocławia pod wiatr.
Zapraszamy na wspólne treningi i do zobaczenia. :-D
Napisano 03 październik 2011 - 12:54
Gosc_chris1990accent_*
Napisano 03 październik 2011 - 14:04
Witamy JUSKI w naszym gronie wrocławskich szosowców :-D . Fajnie, ze grupa ta co raz bardziej rozwija się, co Nas oczywiście bardzo cieszy.
Wśród Nas są "zawodnicy" mocniejsi i słabsi, ale nie ma się czym przejmowac, tempo jest zwykle normalne.
Wspólne ustawki organizujemy w soboty/niedziele we Wrocławiu na rogu ulic Hallera i Grabiszyńskiej. Zawsze pojawia się kilka osób. :->
Obserwuj wątek, trenuj i "wpadaj" na wspólne ustawki.
Do zobaczenia na trasie.
Pozdrawiam.
Napisano 03 październik 2011 - 14:44
Gosc_Castor Troy_*
Napisano 04 październik 2011 - 07:47
Cześć - witam po raz pierwszy. To mnie machneliście w sobote na odcinku za Nasławicami w kier. Wrocławia. Pomyślałem co to za torpedy ;-) i zostały mi tylko przed oczami koszulki Husaria Szosowa.
A to Ty. ;-) To ja krzyknąłem do Ciebie "cześć". :-D Miałem nadzieję, że się dołączysz na koło. Tak, lecieliśmy z Darkiem w "mundurach" Husarii Szosowej. Fakt, wiało prosto w twarz, no ale nie ma bata, trzeba było jechać.
Witamy na forum i w naszym wątku wrocławskim. Zapraszam Cię na wspólne treningi. Samemu to nuda jeździć i nie ma motywacji. Obserwuj wątek, umawiaj się i przyjeżdżaj na ustawki. Do zobaczenia! :-D
Gosc_chris1990accent_*
Napisano 04 październik 2011 - 10:19
Juz dzis chcę zaprosic wszystkich szosowców z Wrocławia i okolic na INDYWIDUALNĄ JAZDĘ NA CZAS obok Oleśnicy,
ktora odbędzie się w tą niedzielę, czyli 9 pazdziernika. Dystans, to tylko 5,6km (w połowie nawrót 180 stopni). Jakosc asfaltu na calej długosci to "miód-malina". :->
Impreza fajna, mało ludzi, zawsze można wywalczyc puchar :-D, atmosfera super. Zapisy 10.30-11.30, start 12.00. Wpisowe-20zł od osoby.
Pogoda ma byc słoneczna, ok.15 stopni i sucho przede wszystkim.
Wiecej informacji:
LINK: http://biketeam.rdi.pl/
Jesli ktos byłby chętny na cos takiego, to serdecznie zapraszam na tą imprezę. :-D
Ja tam wystartuję.
Pozdrawiam.
Napisano 04 październik 2011 - 19:57
A to Ty. ;-) To ja krzyknąłem do Ciebie "cześć". :-D Miałem nadzieję, że się dołączysz na koło. Tak, lecieliśmy z Darkiem w "mundurach" Husarii Szosowej. Fakt, wiało prosto w twarz, no ale nie ma bata, trzeba było jechać.
Witamy na forum i w naszym wątku wrocławskim. Zapraszam Cię na wspólne treningi. Samemu to nuda jeździć i nie ma motywacji. Obserwuj wątek, umawiaj się i przyjeżdżaj na ustawki. Do zobaczenia! :-D
Jeżdżę z reguły sam gdyż z racji obowiązków domowo-rodzinnych (min.dzieci) dokładnie planuję czas wyjazdu i powrotu. Startuję z Oporowa więc najczęściej jeżdżę w rejon Sobótka, Tąpadła itp.
W ostatnią sobotę wracałem już do domu po Tąpadłach i 2x pętli trasą Ślężańskiego Mnicha
więc gdybym złapał wasze koło pewnie skończył bym jazdę w Rękowie ;-).
Może w przyszłym sezonie się dołączę do wspólnej jazdy.
Przy okazji może macie profile podjazdu na Przeł.Tąpadła od strony tzw.agrafki (od Sadów) i ewentualnie od Sulistrowiczek. Nie moge znaleźć tego w necie a ciekawi mnie jak to się ma - szczególnie od Sadów.
Pozdrawiam
Napisano 05 październik 2011 - 19:01
Hej,
Juz dzis chcę zaprosic wszystkich szosowców z Wrocławia i okolic na INDYWIDUALNĄ JAZDĘ NA CZAS obok Oleśnicy,
ktora odbędzie się w tą niedzielę, czyli 9 pazdziernika. Dystans, to tylko 5,6km (w połowie nawrót 180 stopni). Jakosc asfaltu na calej długosci to "miód-malina". :->
Impreza fajna, mało ludzi, zawsze można wywalczyc puchar :-D, atmosfera super. Zapisy 10.30-11.30, start 12.00. Wpisowe-20zł od osoby.
Pogoda ma byc słoneczna, ok.15 stopni i sucho przede wszystkim.
Wiecej informacji:
LINK: http://biketeam.rdi.pl/
Jesli ktos byłby chętny na cos takiego, to serdecznie zapraszam na tą imprezę. :-D
Ja tam wystartuję.
Pozdrawiam.
Ja też tam będę ;-)