Warto wpaść, zeby przewentylowac płuca i ocenic swój poziom wytrenowania
Wrocław - Wspólne Treningi Na Szosie
Started By
soypolaco
, 24 Aug 2009 10:52
2845 replies to this topic
Posted 05 April 2013 - 11:54
Jest w niedzielę ustawka w Pasikurowicach albo we Wrocławiu gdzieś? Pisaliście o sobocie ale ja pracuję i nie wpadnę ale jakby w niedzielę by coś było to dajcie znać :-)
Ruszam o 11 spod Whirlpoola na wzgórza Trzebnickie. Jakieś 3h~80km bez wariactw.
Jakby co zapraszam.
Oczywiście o ile pogoda łaskawie pozwoli :/
-willy-
Posted 06 April 2013 - 13:10
Chris jak tam po zeszłej niedzieli - szkoda miałeś pecha z tym kapciem 
My jak pewnie wiesz jeszcze pokręciliśmy ale było za zimno w mojej ocenie.
Jutro się pogoda zapowiada więc w małym gronie jedziemy zwiedzić stan Gruszeczki i pagórków na Trzebnicę koło 11. :evil: aby zobatrzyć co piszczy w mięśniach w porównaniu do zeszłego roku :-P
My jak pewnie wiesz jeszcze pokręciliśmy ale było za zimno w mojej ocenie.
Jutro się pogoda zapowiada więc w małym gronie jedziemy zwiedzić stan Gruszeczki i pagórków na Trzebnicę koło 11. :evil: aby zobatrzyć co piszczy w mięśniach w porównaniu do zeszłego roku :-P
Gosc_chris1990accent_*
Posted 06 April 2013 - 14:53
dado25->
W zeszłą niedzielę po wymianie wróciłem zaraz do domu, szybki pit stop do 8barów, dętka zapasowa i pojechałem na Oławę, robiąc trening siłowy.
Oj nie wiem, w planach mam trening na MTB do Sobótki na Mnicha.
Szosę szykuję pod zbliżające się jazdy na czas (treningi+14.04-ITT-Wilkszyn, 20.04-TTT-G.Św.Anny).
W zeszłą niedzielę po wymianie wróciłem zaraz do domu, szybki pit stop do 8barów, dętka zapasowa i pojechałem na Oławę, robiąc trening siłowy.
Oj nie wiem, w planach mam trening na MTB do Sobótki na Mnicha.
Szosę szykuję pod zbliżające się jazdy na czas (treningi+14.04-ITT-Wilkszyn, 20.04-TTT-G.Św.Anny).
Posted 06 April 2013 - 21:25
Czy ktoś może potwierdzić niedzielny wyjazd do Sobótki? Bądź czy o 11 na wzgórza nadal aktualne ?? Nie byłem ani w jednym z tych miejsc bo jestem we Wro świeży ale na bank mam jutro czas i jadę gdzieś w każde warunkach ..oprócz śniegu po kolana:P
I skąd startujecie dokładnie?
I skąd startujecie dokładnie?
Posted 06 April 2013 - 21:53
Na Sobotkę pewnie chłopaki pojadą, ale również nie wiem o której godzinie a z chęcią bym się dowiedział. W każdym bądź razie ja wybieram się do Sobótki, wyjeżdżam o 10:35 - 10:40, wracam o 14:00, bo muszę być na 17 w domu. Wyjeżdżam ze stacji BP na skrzyżowaniu ulicy Grabiszyńskiej i Hallera.
Posted 07 April 2013 - 19:23
A ja byłem na Whirlpoolu o 11 ale nikogo nie zastałem... już miałem jechać do Sobótki to spotkałem jadącego kolarza i zabrałem się z nim to mi pokazał kawałek Wzgórz Trzebnickich...miejscówka jest GIT :-) Jak wracaliśmy od strony Zawoni do Wrocławia to mijało nas ponad 10 kolarzy więc może was też widziałem po godz 12. Biały kask też ktoś miał z mijanych a ja jechałem w czerwonym bezrękawniku na czerwonym bajku. Za tydzień do Pasikurowic na bank wbijam przeciągnąć się jak da radę a w tyg musze te wzgórza lepiej zbadać bo jest co :-) A jak tam Sobótka??
Posted 07 April 2013 - 21:06
My za to dzisiaj zwiedzaliśmy uroki Gruszeczki (kierunek Milicz dla niezorientowanych) - wtajemniczeni wiedzą o co chodzi... istna TRAGEDIA gorzej niż w zeszłym roku (opony z żelaza na ten odcinek na 28.04). Niestety odcinków leśnych nie dało się pojechać śnieg ale trening 130km w sam raz w odpowiednim tempie :evil: na końcówkę P-R się załapaliśmy i kretyńskie zachowanie kibiców :cry: