Wrocław - Wspólne Treningi Na Szosie
Started By
soypolaco
, 24 Aug 2009 10:52
2845 replies to this topic
Posted 08 April 2013 - 08:51
ponieważ nie było chętnych na wyjazd do Czech, to zrobiłem bliższą pętlę z Oławy - http://goo.gl/maps/iymsI - jakby ktoś chciał to w niedziele na DK94 z Oławy do Opola ruch jest niewielki, a asfalt doskonały. Dla tych, którzy z wyjątkiem pulsometru lubią zająć oczy "zwiedzaniem", też jest ładnie. Fragmenty o dramatycznym asfalcie to przy wylocie z Lewina kawałek, potem przy wyjeździe z Grodkowa na drodze 403 w okolicach przejazdu nad A4 (tam kilka razy przecina się granicę województwa i tam, gdzie opolskie asfalt jest super, a tam, gdzie dolnośląskie, to jest dramat. Punkty z jedzeniem i piciem - Brzeg stacje benzynowe, potem Łosiów - jest wiejski pawilon handlowy, w Lewinie stacja benzynowa, Grodków są jakieś sklepiki z płazem w logo, potem w jednej ze wsi jest bistro przy drodze (Kolnica chyba). Na drodze 403 ruch był większy niż na DK94, ale droga w większości ma szerokie i czyste pobocze.
Gosc_Castor Troy_*
Posted 08 April 2013 - 09:01
Cześć,
Jestem dziś, o 17:00 na rogu Hallera i Powstańców Śl. Zapraszamy chętnych. Do zobaczenia! :-)
P.S. "Lokalny", lubię Twoje wpisy i "podejście" do jeżdżenia. Na pewno pojedziemy gdzieś na wspólny wypad już niebawem. :-)
O 17 ruszamy ze skrzyżowania Powstańców Śląskich i Hallera na południe, na trasę klasycznej pętli przez Przecławice, Skałkę, ok 70km. Może ktoś dołączy??
Jestem dziś, o 17:00 na rogu Hallera i Powstańców Śl. Zapraszamy chętnych. Do zobaczenia! :-)
P.S. "Lokalny", lubię Twoje wpisy i "podejście" do jeżdżenia. Na pewno pojedziemy gdzieś na wspólny wypad już niebawem. :-)
Posted 08 April 2013 - 12:52
Hej, zapraszam! Ja mam strasznie wielkie ciśnienie, żeby objeździć przygraniczne tereny W Czechach - właśnie między Javornikiem, Vidnava, Żulova, Jesenik. Jest tam obłędnie ładnie i ruch minimalny, a chcę tam pojechać zanim zieleń zasłoni wszystko i zanim żona urodzi drugie dziecko, bo wtedy będę mieć problem z czasem
I dajcie znać, jakbyście mieli jechać w okolicach Oławy, bo ja dzisiaj chcę chociaż na 40 km wyskoczyć. A jest tu piękna trasa z Wiązowa do Strzelina, nówka asfalt, aż Aksiumy się kręcą jak Zippy 303;)