.
Wrocław - Wspólne Treningi Na Szosie
Posted 08 April 2014 - 13:10
Nie wiem czy każdy raczej nie. Treningi też mają różnie.
Myślę, że nie ma co gadać tylko trzeba wznowić ustawki na Grabiszyńska/Hallera we wtorek i czwartek 17.00 (dziś już nie dam rady, ale czwartek o ile nie będzie padać czemu nie).
Jeśli szukasz chętnych do wspólnej jazdy to zerkaj również na grupę Otwarte Treningi Szosowe we Wrocławiu na FB (dziś jeden kolega zapowiada się o 16.00 w Pasikurowicach ![]()
- Leopejo likes this
Gosc_adazz_*
Posted 08 April 2014 - 19:26
To jest "trening włoski"? A jak są inne treningi?
Pytam, bo jestem Włochem :-D
No super! "inne" *(cudzysłów- Panie Włochu wiesz Pan co to cudzysłów?!) np. takie na których nie ma ani sekundy wytchnienia...a zresztą nieważne, mam skasować swojego posta czy też godzi w Twoje przekonania i ogólny światopogląd, tudzież w elokwencję szeroko pojętą???
Posted 08 April 2014 - 23:42
Chyba się zdenerwowałeś? Moje było tylko pytanie, bez żadnego podtekstu. Nigdy wcześniej nie słyszałem wyrazu "włoski trening" i byłem ciekawy, co to znaczy. Nie byłbyś sam ciekawy, gdyby jakiś obcokrajowiec mówił o "polskim treningu"?
Lepiej, że zamilknę, widocznie mój język polski nie jest jeszcze wystarczająco dobry, żebym brał udział w forum.
Witam a czy są jakieś regularne ustawki w okolicach Nysy jakieś wspólne przejazdy coś w podobnego do "ronda obornickiego" w Poznaniu co nie dziele ?
Pozdrawiam nowy na szosie
Gosc_Castor Troy_*
Posted 09 April 2014 - 01:26
Husaria Szosowa istnieje cały czas i proszę publicznie nie podawać nieprawdziwych informacji.
W 2013 roku zostaliśmy zaproszeni do wzięcia udziału w projekcie pod nazwą Whirlpool Club i Husaria Szoswa weszła w całości do tego teamu ale z tego co widać sprawa chyba została rozwiązana bez żadnej informacji w naszą stronę... Dziwa sytuacja...
Po wyjaśnieniu / uzyskaniu informacji zwrotnej od Arka Tecława lub Krzysztofa Janczury, szefów Whirlpool Teamu, wydamy oświadczenie.
Posted 09 April 2014 - 22:50
z tego co widziałem strona Husarii jest mocno nieaktualna, ostatni wpis rok temu
https://pl-pl.facebo.../HusariaSzosowa
Gosc_adazz_*
Posted 11 April 2014 - 06:42
Ja lecę w tym samym kierunku z tym że planuję odbić na Bogdanów, Kostomłoty, dst.100-130km, i planuję średnie min. 30km/h
Startuję z Leśnicy, o 11:00, (skrzyżowanie ul. Mokrzańska i Średzka, jest to wylot z Wrocławia na zachód).
Jak by ktoś "przejazdem" to zapraszam 8-)