Wrocław - Wspólne Treningi Na Szosie
Napisano 20 kwiecień 2011 - 11:44
Pozdrawiam
Gosc_Castor Troy_*
Napisano 20 kwiecień 2011 - 12:31
na którą bylibyście np. w Sobótce (w zależności przez co jedziecie) i tam podjadę z Dzierżoniowa.
Grzesiu, świetna wiadomość, że chcesz jechać! Wyjeżdząmy, o 10:00 z Wrocławia, a na szczycie Przełęczy Tąpadło będziemy między 11:30, a 11:45. Mamy telefony to się zdzwonimy. Będzie Fun. :-D
Napisano 20 kwiecień 2011 - 20:27
Coś dla szosowców z Oleśnicy i okolic:
http://www.panoramao...esnicy,3480.htm
Trening odbędzie się w niedziele o godzinie 10:00. Wyruszamy z pod hotelu Perła
podaj szczegóły jak możesz
Co dokładnie Cię interesuje? :->
@Mati213 - dzięki za info o tych sklepach! Hmm używane opony.. Ile chciałbyś za te Micheliny ? Jak możesz to podeślij mi kilka fotek ;-)
Gosc_Castor Troy_*
Napisano 22 kwiecień 2011 - 11:03
Właśnie przed chwilą rozmawiałem telefonicznie z Chrisem1990Accent i on także się zapowiedział na jutrzejszy wypad w górki. Dla przypomnienia:
Spotykamy się jutro czyli w sobotę 23 kwietnia, o godzinie 10:00 na skrzyżowaniu ul. Hallera i Grabiszyńskiej.
Trasa: Etap "górski" czyli Sobótka + Przełęcz Tąpadło i dalej na Dzierżoniów na Przełęcz Jugowską. :-D
Ekipa na jutrzejszy wyjazd:
1. Mati213 + kolega
2. Akitigra
3. Tcp
4. Chris1990Accent
5. Gr3gory (dołaczy na Przełęczy Tąpadło)
6. Castor Troy
Jest już nas 7 osób i zrobił się całkiem fajny peletonik. :->
Do zobaczenia jutro, o 10:00! :-D
Gosc_Castor Troy_*
Napisano 24 kwiecień 2011 - 19:52
Jak tam panowie udał sie etap górski?
Cudownie. ;-) 181km, 3 przełęcze, wiatr w ryj na powrocie przez 90km... :-o
czasami bylo na granicy, juz wiecej tak nie zjezdzam
Jakiej granicy? Ile miałeś najwięcej na liczniku?
Teraz w weekend 30 kwietnia jedziemy Maraton Trzebnicki ale potem mamy dłuuuuugi weekend majowy więc na 100% będą ze 2 lub 3 wyjazdy w "góry", na które już dziś zapraszam wszystkich chętnych. Będziemy "ustawiać" się na bieżąco. :-D
Gosc_chris1990accent_*
Napisano 25 kwiecień 2011 - 17:36
Niestety, dzis jezdziłem tylko z bratem tempem rozjazdowym
po hopkach. Rozjazd był jak najbardziej potrzebny po sobotnim,
rekordowym treningu pod względem dystansu-255,37km w 8h 30min.
Jutro i w srode robię treningi na gazie, zas we czwartek i piatek luzno, aby
sie przed maratonem nie zajechac. Jest dobrze.
Pozdrawiam.
Napisano 25 kwiecień 2011 - 20:22
wracam dzis sobie z trzebnicy i koło pasikurowic i godzieszowej spotykam maly peletenik 8-10 osob ... to ktoś z was ? moze szerszenie ?
Możliwe, że była to grupa z Oleśnicy. Jeśli ktoś nie zdoła ukończyć Maratonu Trzebnickiego to w trakcie jazdy będzie mógł się wycofać z dalszej jazdy nikomu tego nie zgłaszając? :-)
Napisano 26 kwiecień 2011 - 07:30
Namiary na ten temat podrzucił mi przez bikestats.pl Artur Świder (Castor Troy?
Byłbym chętny na wspólne wyjazdy ale wstępnie chciałbym wiedzieć jak mocno ciągniecie te treningi. Robicie sobie jakieś przerwy na rozprostowanie kości?
pzdr Piotrek
Gosc_Castor Troy_*
Napisano 26 kwiecień 2011 - 13:50
Namiary na ten temat podrzucił mi przez bikestats.pl Artur Świder (Castor Troy?
Tak, to ja. Fajnie, że się odezwałeś. :-D
Byłbym chętny na wspólne wyjazdy ale wstępnie chciałbym wiedzieć jak mocno ciągniecie te treningi. Robicie sobie jakieś przerwy na rozprostowanie kości?
Jaką macie przelotową na płaskich odcinkach samemu/w grupie?
Na same treningi to umawiamy się jak coś w tygodniu, a w weekendy to raczej nazwałbym nasze treningi "wypadami", bo i trasy są dłuższe i osób zawsze więcej. Co do prędkości to jest to bardzo różnie. Mi w sobotę 23 kwietnia na 181km wyszła średnia 28,16km/h. Jak jedziemy z wiatrem, to i 50km/h się zdarza, a jak pod wiatr to i 21km/h było... ;-) Co do postojów to jak najbardziej robimy. Zawsze na przełęczach czekamy na wszystkich i nigdy nikogo nie zostawiamy, chyba, że sam rezygnuje. To tyle na początek.
Zapraszam na najbliższą ustawkę. Przyjedziesz, zobaczysz, ocenisz. Obserwuj wątek i przyjeżdżaj. Co do najbliższych dni, to w sobotę 30.04 jedziemy maraton szosowy w Trzebnicy, a 3 maja we wtroek pewnie coś się zorganizuje. Potem jest długi majowy weekend i pewnie też gdzieś pojedziemy. Do zobaczenia. :-D
Napisano 26 kwiecień 2011 - 14:00
Na marginesie będąc na północy może uda mi się objechać pętlę supermaratonu w Świnoujściu, zobaczymy.
Temat śledzę, jak termin podpasuje z chęcią się podepnę.
pzdr