@uraz Jak dla mnie bardzo fajnie to wyszło.
Co sądzisz o napisie vitesse / santini na spodniach z tyłu + 1 logo ?
Posted 08 January 2015 - 20:27
Poglądowo:
Jeszcze pozostaje kwestia rozdzielczości drukarki bo te zwężane linie mogą nie wyglądać zbyt dobrze. Dodatkowo spodenki Vitesse mają inne przeszycia niż Sleek. Tak czy inaczej projekt będzie mniej więcej tak wyglądał.
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Posted 08 January 2015 - 21:12
Projekt biało-czerwony krawat super
No i Panowie jesteśmy chyba na finiszu ;-) Może ściągacze białe i czarny napis jak było w pierwszych projektach ewentualnie białe napisy santini na tych ściągaczach jak kolega zasugerował .
piotrkol91Napisano dziś, 20:15
Zarąbiste! dodaj te biały napisy santini na ściągaczach i projekt jak dla mnie gotowy!
Posted 08 January 2015 - 23:49
Lepiej? Gorzej? Santini Rewizja nr. 5
Posted 09 January 2015 - 00:05
Uraz, lepiej, tylko to wykropkowanie na spodenkach nie będzie widoczne, koszulka trochę przysłoni.
Na d w o c h sciagaczach docelowo będzie napis Santini ??
Spodenki mi się bardzo podobają, koszulka trochę mniej - ale jak dla mnie bardzo O.K.
M...
Merida Scultura Disc 6000 - Black Power
Posted 09 January 2015 - 07:10
Za bardzo nie przysłoni bo jest krótka, a nawet jeśli to nie będzie tragedii. Co do ściągaczy to jeszcze nie podjąłem ostatecznej decyzji. Na razie testuję różne możliwości.
Kolejna odsłona 6 z ujednoliconymi paskami i 2 pomysłami autorstwa michalczewski.k (paski na bokach i asymetryczne białe ściągacze) + logo santini na ściągaczach via piotrkol91
Trochę mniej awangardowa i tym samym bardziej prawdopodobna wersja
Posted 09 January 2015 - 07:44
Wersja szara była już pokazywana tylko bez napisów, ale to można sobie wyobrazić albo zrobić copy & paste w paincie. Jak łatwo się domyślić ja wolę szarą ale ta biało czerwona też może być.
Co do przeniesienia projektu na ubrania Vitesse to nie widzę problemu. Koszulka praktycznie niczym się nie różni a w spodenkach zniknie tylko czarny panel z wzorkiem. Specjalnie pod Vitesse zmieniłem bieg biało czerwonego pasa na spodenkach.