uraz, może te wątpliwości zostały wcześniej rozwiane, nie mniej zapytam: tabele rozmiarów - race cut czy sport cut? ![]()
[2015] Wspólne Zamówienie Santini I Vitesse
Napisano 22 styczeń 2015 - 19:57
Już jest uruchomiony, link był w którymś poście uraza, ale nie mogę go znaleźć.
Uraz dodaj może link do sklepu w swojej sygnaturce ![]()
Mój rower własnej roboty Stealth Cx Homemade
Napisano 22 styczeń 2015 - 20:09
Już jest uruchomiony, link był w którymś poście uraza, ale nie mogę go znaleźć.
Uraz dodaj może link do sklepu w swojej sygnaturce
Wprawdzie jam nie Uraz ;-) ale ..... proszę http://cycling-order.pl/zakupy/
Pozdrawiam !!
ZORBA pozdrawia !!
Napisano 22 styczeń 2015 - 20:28
@Uraz - najlepiej jakbyś zaktualizował pierwszy post
HDJ ROCKER PLATE - Platforma pod trenażer
https://rockerplate.pl - Shimano i Continental + Kolarskie motywy dla etui na telefon
Napisano 22 styczeń 2015 - 20:29
Link jest w mojej sygnaturze. Rozmiary i podstawowe informacje o zamówieniu są dostępne na stronie Cycling Order. Wybaczcie że system zamawiania jest na dość niskim poziomie ale myślę, że to i tak krok na przód względem e-mail'i z zeszłego roku.
Ceny są niestety trochę wyższe niż chciałem, głównie z powodu podziału zamówienia na 2 x 30. Mimo że w sumie jest więcej chętnych niż poprzednio to jednak zamówienia od poszczególnych producentów są mniejsze.
W tym roku nie ma wysyłki ekonomicznej żeby uniknąć niepotrzebnego napięcia jak poprzednio. Jeśli chodzi o koszt wysyłki to są to ceny detaliczne + 2 PLN na opakowanie i etykiety.
Podstawą sukcesu jest zamówienie co najmniej 30 kompletów od każdego producenta. Dodatki możecie brać wedle uznania. Z racji, że poświęciłem na organizację tego zamówienia trochę czasu i sam potrzebuję nowych ubrań na 2015, mam nadzieję że osiągniemy minimum produktowe ![]()
Jutro dodam cenę koszulki termo i rękawiczek i roześlę maile z informacją o oficjalnym rozpoczęciu zamówienia.
Jeśli na stronie są jakieś błędy albo coś nie działa tak jak powinno to proszę o kontakt.
@d8wid Jutro tak zrobię jak będą znane wszystkie ceny. Dzisiaj jest start nieoficjalny.
EDIT Cena rękawiczek już jest. Została tylko koszulka termo
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Napisano 23 styczeń 2015 - 11:23
Sugeruję wstrzymać się do jutrzejszego wieczora bo nie dodałem jeszcze akcesoriów Santini. Całkiem możliwe że doją też nowe pozycje z Vitesse: koszulka termoaktywna, spodenki z nową wkładką Ultimate, ekstra małe (po spakowaniu) i lekkie kurtki przeciwdeszczowe.
Jeśli chcesz tylko spodenki i koszulkę Santini to możesz zamawiać. Info o przelewach i terminach jest na stronie.
Czy kurtki przeciwdeszczowe, o których mowa będą dostępne, bo narazie nie widzę ich na stronie?
Napisano 23 styczeń 2015 - 14:18
Niestety nie w tym roku nad czym ubolewam, bo chętnie bym ją wziął nawet dla siebie. Tak samo nie można jeszcze kupować spodenek z nową wkładką Ulimate :-/
Mogę ewentualnie wziąć każdą rzecz z katalogu Santini, w tym kurtki przeciwdeszczowe. Niestety cenowo, nawet bo rabacie wychodzi raczej średnio.
:arrow: Dodałem cenę koszulki termo od Vitesse. Cała oferta na ten rok jest już gotowa także zapraszam do zamawiania. Ja w międzyczasie zrobię update pierwszego postu i roześlę zaproszenia.
Napisano 24 styczeń 2015 - 00:18
Dzięki. Też liczę na to że uda się zamknąć zamówienie bez niepotrzebnych komplikacji.
@nogger Wkładka w spodenkach Vitesse to Ergo Plus Gel aka Vitesse Pro, natomiast w Santini NAT. Jeśli ktoś by bardzo chciał wkładkę Chrono Contact to proszę o kontakt przed złożeniem zamówienia.
@mediana Chyba zrobię głosowanie na ten temat, ale wstępnie można przyjąć, że nie będzie. Jeśli ktoś uzależnia zamówienie od tego czy na ściągaczach będą napisy czy nie to mogę się dowiedzieć czy jest możliwość indywidualnego wyboru. Tak jak wyżej proszę o kontakt w takim wypadku.
Potwierdziłem już pierwsze przelewy - dzięki. Jutro wieczorem ponownie sprawdzę czy coś doszło i będę tak robił codziennie aż do końca miesiąca.
Napisano 24 styczeń 2015 - 11:24
Uraz a jest możliwość zamówić spodenki bez szelek albo coś innego w wersji damskiej? Chciałbym też dla żony
https://rockerplate.pl - Shimano i Continental + Kolarskie motywy dla etui na telefon
Napisano 24 styczeń 2015 - 11:36
Generalnie przymierzała moje 5 i dobrze jej sie układa - na stronie vitesse jest wybór "wersja bez szelek" - 10zł dlatego pytam. Wziąłbym jej nawet 5 skrócone nogawki i bez szelek jak się da.
Napisano 24 styczeń 2015 - 13:58
Jest możliwa taka opcja, żeby umieścić gdzieś aktualną ilość zamówień??? Tzn. ile zamówień jest na komplety z Santini, a ile z Vitesse? Oczywiście mam na myśli komplety koszulka+spodenki. Czy w przypadku Santini byłaby też możliwość zamówienia skarpetek??