Witam pięknie
Started By
Konik
, 08 gru 2006 16:46
630 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 08 grudzień 2006 - 16:46
...wszystkie Szosówki i wszystkich Szosowców :-D
Nie znalazłszy działu powitań przedstawiam się w tym miejscu i serdecznie pozdrawiam.
Lat 38, jeżdżę (od dziecka) bo lubię, czyli całkowicie rekreacyjnie, kocham wszystkie rowery :mrgreen:
Trafiłem na Wasze forum szukając przyzwoitej gumy do OK i chyba już zostanę, bo miło tu i dużo wiedzy.
Nie znalazłszy działu powitań przedstawiam się w tym miejscu i serdecznie pozdrawiam.
Lat 38, jeżdżę (od dziecka) bo lubię, czyli całkowicie rekreacyjnie, kocham wszystkie rowery :mrgreen:
Trafiłem na Wasze forum szukając przyzwoitej gumy do OK i chyba już zostanę, bo miło tu i dużo wiedzy.
- sum lubi to
Napisano 28 styczeń 2008 - 21:10
Witam wszystkich forowiczów-szosowców. Jestem tu po raz pierwszy, i już mi sie podoba.
Trafiłem do was przez przypadek Za oknem nie ciekawie, a ja zamiast na rowerze, to siedzę przed kompem. Mam 42 lata na szosówce(i nie tylko) pomykam, tak jakoś od 10 roku życia, zdaje mi sie że zrosłem sie z rowerem. Ciesze sie że nas szosowców coraz więcej, to my jesteśmy w końcu elitą tego sportu.
Trafiłem do was przez przypadek Za oknem nie ciekawie, a ja zamiast na rowerze, to siedzę przed kompem. Mam 42 lata na szosówce(i nie tylko) pomykam, tak jakoś od 10 roku życia, zdaje mi sie że zrosłem sie z rowerem. Ciesze sie że nas szosowców coraz więcej, to my jesteśmy w końcu elitą tego sportu.
Napisano 08 luty 2008 - 23:00
Witam
od dłuższego czasu śledze posty na tym forum jest ono mi bardzo pomocne,zaczołem przygode z rowerem szosowym w lipcu tamtego roku a był to stary Giant touch by Koga oto foty Giant dzis skończyłem skladac szose na ramie BH w tym tygodniu umieszcze fote w dziale "nasze rowerki".Oby tak dalej brac szosowa.
Pozdrawiam
od dłuższego czasu śledze posty na tym forum jest ono mi bardzo pomocne,zaczołem przygode z rowerem szosowym w lipcu tamtego roku a był to stary Giant touch by Koga oto foty Giant dzis skończyłem skladac szose na ramie BH w tym tygodniu umieszcze fote w dziale "nasze rowerki".Oby tak dalej brac szosowa.
Pozdrawiam
Napisano 11 luty 2008 - 20:43
Witam. Dołączyłem nieco ponad miesiąc temu. W momencie mojej rejestracji ten temat był gdzieś w czeluściach, więc dopiero teraz się przedstawiam. Na szosie jeżdżę od 2004 roku. Wcześniej było sześć lat z przerwą w MTB. Wychowałem się w Krośnie i na górkach, Pogórza Strzyżowskiego i Dynowskiego, Beskidu Niskiego i Bieszczadów zdobywałem swoje pierwsze kolarskie szlify. Oczywiście nie pozostało to bez trwałego piętna na mojej psychice, co objawia się tym, iż uwielbiam jeździć po górach. Fascynują mnie solowe rajdy powyżej 150 km po opustoszałych szosach, serpentyny i widoki ze zdobytych przełęczy. Obecnie mieszkam w Krakowie, więc na celowniku mam głównie trasy Pogórza Wielickiego i Beskidu Wyspowego. Wyrażam szacunek dla wypowiadających się na forum. Wasze wypowiedzi są dla mnie bardzo ważnym punktem odniesienia i pomocą – zwłaszcza w kwestii sprzętu.