to moj pierwszy post na tym forum.
z kilkoma uzytkownikami, mialem juz okazje rozmawiac na forumrowerowe.org . moze nawet mnie skojarzycie...pisywalem pod pseudonimem sintesi
Witam mam na imie Robert i pochodze z Warszawy:P.Szosówki własnej nie mam lecz mam zamiar ją kupic w kwietniu.Myślę ,że mi pomożecie w wyborze:) serdecznie pozdrawiam .
Witamy, myślę, że przy wyborze maszyny na forum znajdziesz mnóstwo przydatnych informacji a jak już będziesz posiadał sprzęt to może uda się zaliczyć parę wspólnych treningów :mrgreen: . Pozdro!
Witaj kormoran, ja też tak mam. W zeszłym roku kuzyn dał mi się przejechać na jego kolarzówce, spodobało mi się i niedługo potem już miałem swoją, a teraz nie zamienił bym swojego grata na nawet najlepsze MTB
Witamy na forum :-)
Żeby fajnie posmigać na MTB to trzeba mieć gdzie - albo w pobliżu albo gdzieś dalej jechać, a szosą to praktycznie wszędzie można pojechać.
Jelitek, a czy to nie jest przypadkiem odwrotnie? ja wiem o co Ci chodzi, ale porządny teren w Polsce łatwiej znaleźć niż porządną szosę... niestety (a może stety)
Właśnie o to mi chodzi że jakieś fajne miejsce gdzie można normalnie posmigać jest z reguły daleko, a jeśli już coś w pobliżu jest to nie ma zbyt dużego wyboru.