Witam pięknie
Started By
Konik
, 08 Dec 2006 16:46
630 replies to this topic
Posted 30 March 2010 - 21:06
Witam wszystkich
Właśnie spełniają sie moje marzenia z dzieciństwa, jak zawsze tłumaczyłem sobie, że nie kupie szosówki bo to albo drogi za dziurawe, a bo to nie wjade do lasku, a bo to znowu dużo samochodów itd itp. Tak od paru dni mam w pokoju szosową Meridke i już palę się do jazdy:) Kiedyś miałem rower MTb, później crossowego Authora horizon, teraz Merida road 903:)Pochodzę z Gorzowa Wlkp. i mam 22 lata, studiuję w Poznaniu i... do zobaczenia na trasach wokół niego:)
Właśnie spełniają sie moje marzenia z dzieciństwa, jak zawsze tłumaczyłem sobie, że nie kupie szosówki bo to albo drogi za dziurawe, a bo to nie wjade do lasku, a bo to znowu dużo samochodów itd itp. Tak od paru dni mam w pokoju szosową Meridke i już palę się do jazdy:) Kiedyś miałem rower MTb, później crossowego Authora horizon, teraz Merida road 903:)Pochodzę z Gorzowa Wlkp. i mam 22 lata, studiuję w Poznaniu i... do zobaczenia na trasach wokół niego:)
#263 Gosc_intel action_*
Posted 30 March 2010 - 21:08
Chciałem wam wszystkim złożyć z okazji zbliżających się świąt wszystkiego najlepszego no i mokrego śmigusa dyngusa ;-)
[ Dodano: 2010-04-02, 23:04 ]
Mam pytanko grozi mi osoba żebym uważał na siebie i swój rower lecz na gg mi tak grozi czy grożenie przez formę napisu na gg jest karalne
[ Dodano: 2010-04-02, 23:04 ]
Mam pytanko grozi mi osoba żebym uważał na siebie i swój rower lecz na gg mi tak grozi czy grożenie przez formę napisu na gg jest karalne
Posted 11 April 2010 - 21:48
Witam wszystkich, może moje powitanie powinno się pojawić dożo wcześniej, kiedy pytałem Was o poradę w doborze roweru, ale tak zajęła mnie ta decyzja, że popełniłem faux pas, nie mówiąc nic o sobie, za co przepraszam. Do rzeczy. Trzydziestodwulatek z Kołobrzegu się kłania, o imieniu Marcin, na które nie miałem żadnego wpływu:) Pozdrawiam wszystkich!
#265 Gosc_adam95_*
Posted 12 April 2010 - 06:14
Witam wszytskich forowiczów!
Powinnem sporo wczśniej się przedstawić no ale cóż mój błąd który teraz chcem naprawić.
Jestem Adam95,lat15,zamieszkały aktualnie w Piasecznie,chcący wiele osiągnąć w życiu.
Zainteresowania:kolarstwo,fotografia,masaże.
Jest ktoś chętny do jazdy ale ze średnią 25-28km/h?Narazie taka słabiuchna,no ale to początek sezonu ;-)
Pzdrower
Powinnem sporo wczśniej się przedstawić no ale cóż mój błąd który teraz chcem naprawić.
Jestem Adam95,lat15,zamieszkały aktualnie w Piasecznie,chcący wiele osiągnąć w życiu.
Zainteresowania:kolarstwo,fotografia,masaże.
Jest ktoś chętny do jazdy ale ze średnią 25-28km/h?Narazie taka słabiuchna,no ale to początek sezonu ;-)
Pzdrower
#266 Gosc_Anonymous_*
Posted 12 April 2010 - 07:44
Jak najbardziej karalne i zawsze masz namacalny dowód. Jednak sam nic nie zrobisz. Musisz sprawę zgłosić na policje i przedstawić dowody. Trzeba się również liczyć z tym iż forma groźby okaże się tylko szczeniackim wybrykiem i stanowić będzie małą szkodliwość społeczną czynu ( skąd my to znamy ;-) ). Oczywiście zakładając, że nie poniosłeś z tegoż tytułu żadnych strat moralnych i materialnych.Mam pytanko grozi mi osoba żebym uważał na siebie i swój rower lecz na gg mi tak grozi czy grożenie przez formę napisu na gg jest karalne
Posted 22 April 2010 - 15:34
Ja już troszkę poczytałem forum, wypowiedziałem się w kilku tematach jednak jeszcze się nie przywitałem. Więc witam!
Mam na imię Mateusz, mam 18 lat, jeździłem dużo zwykłym rowerem MTB teraz sprawdzę się na szosie. Liczę na współpracę, od forum oczekuje że wyssam z niego jak najwięcej informacji. ;-)
Pozdrawiam
Mam na imię Mateusz, mam 18 lat, jeździłem dużo zwykłym rowerem MTB teraz sprawdzę się na szosie. Liczę na współpracę, od forum oczekuje że wyssam z niego jak najwięcej informacji. ;-)
Pozdrawiam
#274 Gosc_voyage7_*
Posted 30 April 2010 - 17:57
Witam! Bartek z tej strony, 24 lata, zamieszkały w Sanoku. Na szosówce jeżdżę od 2 lat, motywacji mam sporo widząc swoje postępy od tego czasu. Z wykształcenia jestem geografem, kocham podróże i oczywiście kolarstwo. Pozdrawiam wszystkim forowiczów